Koľko vyhotovení projektovej dokumentácie potrebujem?

ahojte, kolko vyhotoveni projektovej dokumentacie potrebujem prilozit k ziadosti o stavebne povolenie? Na ziadosti, co sme dostali zo stavebneho uradu su uvedene 3 (ale mozno je ta ziadost stara), projektant tvrdi, ze stacia 2, v zakone som nasla, ze 3 a tu na MS som sa tiez stretla s nazorom, ze teraz uz stacia len 2 - tak ako je to teda? My sme od projektanta dostali 4 - jedno dostla stavebna firma, jedno si chceme nechat (aj tak je uz neuplne, kedze cast isla na pozemkovy urad) takze pre stavebny urad ostavaju uz len dve - bude to stacit? dakujem
Odpovedať
4 dokumentácie sú len tak tak... 2 treba odovzdať na stavebnom úrade (vlastne ja som zatiaľ stále tak odovzdával), z toho jednu orazenú ti vrátia 1 rozdáš pri tvorbe cenových ponúk a 1 dáš potom na stavbu Orazenú dokumentácie si nechaj len pre seba, nedávaj to z ruky ;-)
Odpovedať
Ked ti SU tvrdi ze chce 3 potrebuju 3. Nie vsetky SU na Slovensku vyzaduju to iste. Cudujem sa,ze si dostala len 4ks, my sme mali 8 a veru hodili sa, dostala stavebna firma, stavebny dozor aj SU a kopu casti jednostlivych som rozdala, napr. kurenar chcel aj elektrinu aby vedel ako pojdu kable, podlahari chceli aj projekt kurenia......tak rozne.
Odpovedať
nám vyhotovili 5paré.
Odpovedať
my sme mali 5, potrebovali sme asi 4
Odpovedať
standardne sa pri rodinných domoch dáva 5-6 paré. Ako povedala Atlaska, kazdy SU vyzaduje nieco ine, velakrat to bohuzial zavisi aj od konkretneho uradnika ktory sa k tomu dostane. V kazdom pripade chcu 2-3 pare, z toho jedno overene (opeciatkovane) ti vratia. Toto overene pare nepustaj z ruky. Najlepsi sposob ako sa zbavit potreby mat xy kusov pare projektu je dohodnut sa s projektantom aby ti odovzdal projekt aj vo formate .pdf a vykazom vymer na nacenenie v .xls formate. Kazdy trocha lepsi projektant by to mal urobit a potom nemas problem oslovit aj 20 firiem ak chces.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri všetkej skromnosti úplne stačia 2. Odovzdáš ich na SÚ, ale jednu ti vrátia. Tú si poprefocuješ a môžeš rozdávať a stavať .
Odpovedať
5-6 nie je na skodu. Tazko sa to prefocuje, vela vykresov je vacsich ako A3 a prefocovat a lepit to paskou je hlupost. My sme dostali 4 ocislovane a dve len tak a zda sa mi to len tak tak..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?