Financovanie drevodomu

Dobry den. Ideme si s manzelom kupit pozemok a chceme si dat postavit drevodom. Boli sme vcera v banke, kde nam ponukli viac moznosti poziadania o uver. Kedze si chceme dat postavit domcrk od pl firmy tak najjednoduhsie by bolo pre nas zalozit rodicovsky dom. Svokvovci z toho nie su nadseny. Chcem sa spytat ci mozem stavat drevodom na tranze. A ci ste v banke mali problem s tym aku firmu chcete. Dakujem.
Odpovedať
@mushkaa A prečo sa to pýtaš tu? To sa treba opýtať v banke.
Odpovedať
Vacsina bank poskytne prvu tranzu az ked je drevodom/montovany dom tzv. "pod strechou", takze ak nemate dostatok financii na "hrubu" stavbu, tak sa vam to na 99% nepodari. To je hlavny rozdiel oproti murovanym stavbam, kde banka obvykle uvolnuje peniaze uz po zapise rozostavanej stavby do katastra, na co stacia iba obvodove mury. Svokrovcom sa nedivim, ja by som s tym tiez nesuhlasil, nieco sa stane a su bez strechy nad hlavou a vy ak mate rozum, tak od zalozenia rodicovskeho domu tiez ustupte. Ale kazdopadne kontaktujte banku, pripadne hypotekarneho poradcu. Casto tu pise @andreah25, tak snad nieco poradi.
Odpovedať
@chrobak7 lebo sme riesili najprv to zalozenie rodicovskeho domu, a ak toto nevyjde tak sa posuvame inym smerom. Iba som chcela od niekoho poradit.
Odpovedať
@danculd dakujem pekne za info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?