Energeticky audit

Dobrý den,idem stavať bungalov a chcem sa spýtať že či skolaudujem keď si nedám spravit energeticky audit.Lebo chcem len elektrické kúrenie v dome aže vraj si musím dat aj krbovú vložku kvôli tomu elektrickému kureniu.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter1313 máte nesprávne informácie, najdite si projektanta, nech Vám to vysvetlí.
Odpovedať
@peter1313 Energetický certifikát je potrebné doložiť ku kolaudačnému konaniu. Naštuduj si o tom niečo na nete, lebo vidno, že v tom nemáš jasno.
Odpovedať
@peter1313 Zakon 555/2005 o energetickej hospodárnosti budov: Energetická certifikácia § 5 (1) Energetickou certifikáciou sa budova zatrieďuje do energetickej triedy. Základom energetickej certifikácie je výpočet a kategorizácia budov. (2) Energetická certifikácia je povinná a) pre budovy alebo samostatné časti, ktoré sa predávajú alebo prenajímajú novému nájomcovi, b) pre budovy, v ktorých viac ako 250 m2 celkovej podlahovej plochy užíva orgán verejnej moci a verejnosť ich často navštevuje, c) pri dokončení novej budovy alebo významnej obnovy existujúcej budovy; inak je dobrovoľná. Vás sa dotýka bod c), aj keby ste tam žiadne kurenie (ten certifikat nie je len o kureni...) nemali, tak papier musi byt :-D ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?