Doklad o vzdelaní projektanta na stavebné povolenie

Už ste sa stretli stým, že od Vás na stavebnom úrade pýtali doklad o vzdelaní projektanta pre vydanie stavebného povolenia? Toto som ešte nezažila takú birokraciu. Pani úradníčke nestačí gulaté razítko na projekte. Fúúú, taká som vytočená.
Odpovedať
@nelimatej este som sa s tym nestretol. Gulate razitko je dokladom vzdelania-opravnenia projektanta.
Odpovedať
@nelimatej ano, od nas pytala. Ale to kvoli tomu, ze nasa uzasna projektantka nemala gulate razitko, museli sme doniest kopiu jej diplomu.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj od nás to pýtali
Odpovedať
@nelimatej vitaj v klube, napriek tomu, ze vsetko bolo orazene jej ofic tlacitkom, tak cakali a na 29ty den nam poslali list, ze treba doplnit doklad o vzdelani projektanta.......cista buzeracia....
Odpovedať
????? uz fakt nevedia co pytat, a snad to chceli aj notarsky overene ]-( @janetka6 by som ch poslala dakam, ak to neziadali na zaciatku, cista drzost ozvat sa na 29.den.
Odpovedať
@atlaska no nam sa tiez stalo, ze par dni predtym ako nam mali vydat stavebne si tetka zmyslela, ze chce este vyjadrenie od vodohospodarov, ktore predtym nepytala, takze bolo treba dat ziadost tam a zase cakat 30 dnio na vyjadrenie od nich a potom dolozit k stavebnemu. Slovensko.
Odpovedať
áno, hned na začiatku nám povedali, že je to potrebné
Odpovedať
Od nas chceli Osvedcenie a povedali nam to hned na zaciatku... a ano, chceli vidiet bud original, alebo notarsky overenu kopiu...
Odpovedať
manžel je projektant a už sa s tým stretol... nie všade, ale asi na dvoch stav. úradoch. Je to zvláštne, nemali by platiť všade rovnaké pravidlá?
Odpovedať
@zuzx akože nemá pečiatku?
Odpovedať
Profilova fotka
na projekt RD netreba razítko, je predpísané vzdelanie a prax.Pokiaľ projektant má razítko a pre daný úrad neprojektoval, pýtajú kópiu osvedčenia ktoré k razítku vystavuje SKSI. Mohli by si to síce overiť na komore cez internet, ale to je už iné kafé. Stretol som aj úradníčku, ktorá si kópiu urobila sama a nežiadala overenie. A stretol som aj úradníčku, ktorá sa mala vyjadriť k odstupovej vzdialenosti pri potoku a vyjadrovala sa k môjmu vzdelaniu.
Odpovedať
@atlaska no ono to nejde ich poslat niekde len tak, ona ta pani na nasom miestnom urade je tym uz znama, ze si obcas vymysli taketo veci, ako ma na to pravo, to je jedna vec, ale co ma najviac vzdy dostane je ten sposob, akym to da vediet a hlavne casovo vzdy ako to ma rozhodene, napr. My sme jej to doplnili a opat zase zacalo plynut 30 dni kym nam to vydala, v nasom pripade neslo vtedy o stavebko, ale o uzemne rozhodnutie....cele je to obcas na hlavu, taketo veci ludi len zbytocne nas**u, a potom su vsetci z toho nervozni a podrazdeni a vnasa to nepohodu do zivotov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janetka6 no ja som počul, že snaživá dostala pokyn, že žiadosti sa vybavujú až 29. deň, takže je to o ľuďoch.
Odpovedať
@janetka6 pisala by som staznost priamo starostovi obce, ze pani na stavebnom zavadza a poskytuje neuplne info uz pri podavani ziadosti o SP. Vies kym budu ludia ticho, budu uradnici "na koni"
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to nic nenormalne....Doklad o vzdelani alebo osvecenie sa pyta vzdy.dtto plati pre stavebneho dozora.si predstav ze za tvoj projekt je niekto zodpovedny.ked do ziadosti das len meno priezvisko ako sa da zistit ci to je vymysel?dtto razitko?na kazdom urade to odomna chceli,treba jej to dat a bude vsetko ok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?