Čo znamená zlúčené stavebné konanie ?

Profilova fotka
Vie mi niekto poradit co to znamena zlucene stavebne konanie?Ako sa pyse taka ziadost?
Odpovedať
zlucene konanie su dve konania stavebne a uzemne.ziadost je ta ista co na stavebne konanie len sa namiesto stavebne konanie/alebo uzemne konanie/ napise zlucene stavebne konanie.to je cele
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem a je na to nejake tlacivo?Lebo ja mam taku starostku co nic nevie a vsetko ad A po Z si musim vybavit sama.Ona nic nevie.Mam si napisat ziadost o zlucenie uzemneho konania a potom este ziadost o stavebne povolenie.No su na to tlaciva?
Odpovedať
staci len jedno tlacivo a to ziadost o stavebne povolenie.tieto ziadosti dava stavebny urad treba si tam zajst.stavebnym uradom je v prvom stupni obec,teda mala by ho mat starostka.na Slovensku je vsak dost casty zvyk mat spolocne samospravne urady-teda napr.viac obci ma jeden stavebny urad,co je dost mozne aj v tvojom pripade.kazdopadne tlacivo by ti mala dat starostka.
Odpovedať
Profilova fotka
aha,tak vybehnem na obecny nech mi to tlacivo daju.Ved nech sa staraju.No a to zlucenie uzemneho konania to je zvlast ci co?No mam z toho misuge. :-D
Odpovedať
posli mi svoju mail adresu do internej posty,poslem ti tu ziadost
Odpovedať
tiez nas to caka... patrime sice pod obec, tam budeme podavat aj ziadost o stavebne povolenie ale o zlucenie stavebneho s uzemnym musime ziadat na mestskom stavebnom urade... tomu akosi nerozumiem preco... neviete niekto ci to vybavime na pockanie?
Odpovedať
Bud podavas zlucene alebo uzemne zvlast a stavebne zvlast a na pockanie teda nie, teta ti posle niekolkostranovy elaborat-kto sa ako vyjadril, co vsetko musite dodrzat......................Maju na to 30 dni. Predtym vsak musis obehat elektrane, plynarne, vodarne......................... a vybavis ho na stavebnom urade, ci uz stavebko, uzemko alebo zlucene. Stavebny urad je bud v obci,alebo ako sa pise vyssie ma viacero obci jeden spolocny stavebny urad.
Odpovedať
ale ja potrebujem papier, ze stavebny urad suhlasi so zlucenim uzemneho a stavebneho konania... a s tym papierom mame ist na pozemkovy fond, aby nam tetuska dala papier, ze nase parcely su stavebnymi pozemkami... takto nam to nakazala vybavit priamo tetuska na pozemkovom.. a az ked budem mat papier ze parcely su stavebne, tak mozeme ziadat o stavebne povolenie... je to sucast ziadosti o stavebne povolenie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@sharin Zájdeš na stavebný úrad v obci alebo v meste a pýtaš si to potvrdenie a s ním pôjdeš na pozemkový úrad. Tento papier je súčasť prílohy v žiadosti o vyňatie pôdy na stavebné účely, ktoré ti dal pozemkový úrad. Mne to napísali na počkanie
Odpovedať
@falco2007 odpovedal si mi na dotaz spred 2 rokov :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?