Chyby v stavebnom povolení

Ahojte stretli ste sa s tým aby v rozhodnutí o vydaní stavebného povolenia boli chyby? Podľa toho čo mám v rozhodnutí mám začať stavbu na úplne inom parcelnom čísle ako vlastním!!!!! Som myslela že úradné listiny sa neprepisuju vo worde. Znamená to že ak pôjdem zajtra na úrad a opravia to ,začne plynúť lehota od znova?? Dá sa voči tomu nejako namietať? Dakujem
Odpovedať
chyba v pisani a pocitani... uplne bezna vec... je samozrejme ze zacnes stavat na svojom pozemku a nie na cudzom a keby to niekto namietal tak by samozrejme bolo jasne ktora parcela tym bola myslena... napr. ja mam na celom projekte uvedene ine parcelne cislo a samozrejme sa to zaobalilo do chyby v pisani a pocitani (SP mam na spravny pozemok).
Odpovedať
No projekt je niečo iné ale stavebné povolenie??? Ono svet sa nezrúti a nieje to trestný čin ,len sa obávam zbytočného naťahovania času!! A považujem to za nezodpovedné ak si pomyslím ako oni vedeli trvať na blbostiach počas vybavovania SP!!!!!!
Odpovedať
Treba ísť na stavebný úrad a oni to jedným papierom opravia. Dajte si to opraviť, lebo keď budete chcieť napr. úver na financovanie tak ho nedostanete, lebo k tej inej parcele nebudete mať vlastnícke práco.Oprava stavebného povolenia je len formalita.
Odpovedať
@patrikelias ďakujem máš pravdu dnes som tam volala a len to opravia a nepredlzuje sa lehota na pravoplatnost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?