Buranie starého domu a stavba nového

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať ak je ma pozemku starý dom a jediné riešenie je jeho úplne odstránenie, ako sa pri tom postupuje ? Ma s tým niekto skúsenosť? Ďakujem
Odpovedať
My sme burali starý a za ním stavali nový. Ak siete nechavate a bude sa na nich pripájať nový dom, tak klasika Žiadosť o odstránenie stavby. Na príslušnom obecnom úrade si to tlacivo vypiste a čakajte. Aspoň my sme to takto mali.
Odpovedať
@darisucha ahoj, len strucne ... to vazne nepoznas google stranku? zadaj do prehliadaca: www.google.sk a tam zadaj tento retazec: "google buranie stareho domu povolenie" Potom stlac ENTER, tu klavesu a naozaj nic viac nepotrebujes, len si precitat par clankov o tom.
Odpovedať
@darisucha najpr na stav. úrade treba vybaviť povolenie na odstránenie stavby a potom stav. povolenie na nový RD, na ktorý sa už budu vzťahovať odstupy ako pri novostavbe..
Odpovedať
@atak77 chcela som niečo aktuálne a niekto kto má skúsenosť :)
Odpovedať
@darisucha a to myslis, ze google ti vyhodi nieco neaktualne? ved pri kazdom vysledku mas aj datum a dokonca si vies filtrovat prispevky aj podla datumov, napr. si nechas zobrazit len psispevky za poslednych 6mesiacov a podobne
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží podľa stavu starého domu, či sa zbúra úplne alebo sa časť - tá dobrá nechá
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?