Bilancia skryvky humusoveho horizontu

Profilova fotka
ahojte. Kde mam vybavit : Bilancia skryvky humusového horizontu polnohospodarskej pody s navrhom na jej polnohospodarske vyuzitie? Potrebujem to prilozit na okresny urad - pozemkovy a lesny odbor kvoli vynatiu pody. Ide o to ze vobec netusim vyplnit niektore body: - Hrubka humusoveho horizontu - Rozsah skryvky - navrhovana hlbka skryvky - celkovy objem skryvky - umiestnenie skyvky
Odpovedať
@majbu to by ti mal urobit ing ktory sa tomu venuje. Ja som to riesil minule leto, suma tusim 500e za vypracovanie
Odpovedať
@matoztt to si vážne dal 500€ za jednu Á štvorku? Či si sa sekol o jednu nulu?
Odpovedať
@jakino ja som to robil v extravilane, na priemyselnu halu, bolo toho asi 30 kusov A4 a bonus bol ze uz sa robili zaklady ked pan dosiel skontrolovat pozemok, teda podu.
Odpovedať
@majbu spýtaj sa na miestne príslušnom pozemkovom úrade, kto v tvojom okolí také bilancie pre stavbárov robí a oslov ho. Musí byť pod tým podpísaný poľnohospodársky inžinier
Odpovedať
Profilova fotka
To myslíte vážne? To ze som potrebovala vyjadrenie od pamiatkového úradu kvôli možnému archeologickému nálezu bolo na hlavu ale museli sme, nič iné nám neostávalo. A teraz zas peniaze a čas navyše kvôli pôde. :-( co bude ešte treba do konca papierovaciek som zvedava Ďakujem za príspevky
Odpovedať
@majbu určite sa opýtaj na pozemkovom či to skutočne potrebuješ (ak to teda už priamo oni nevyžiadali). Na žiadosti som to ja mal napísané medzi potrebnými prílohami, ale pani na úrade mi tam zakrúžkovala čo potrebuje a tá skrývka humusu medzi jej požiadavkami nebola.
Odpovedať
Profilova fotka
@roboza ved práve tam mi dali tlačivo ze to potrebujem
Odpovedať
@majbu OK, mne pani dala tlačivo, kde bolo asi 10 príloh, keď som sa jej opýtal či toto všetko je aj nutné priložiť, mi tam zakrúžkovala asi päť bodov. V tvojom prípade to môže byť pochopiteľne inak.
Odpovedať
Profilova fotka
@jakino @majbu Ja som si to vypisal sam podla nejakeho vzoru, co som nasiel na nete. Ziadny polnohospodarsky inziner tam nemusel byt vypisany. Za 5 minut som to mal. Nepamatam uz velmi podrobnosti (bolo to v roku 2011), co som tam pisal, ale nieco v takomto zmysle: hrubka: 30 cm rozsah: 150 m2 hlbka: 40 cm celkovy objem: 60m3 umiestnenie: na vlastnom pozemku vyuzitie: na vlastnom pozemku pri terennych upravach Ako zodpovedny zastupca som sa uviedol ja, podpisal som to a odovzdal na pozemkovo urade v Poprade. Akceptovali to a nemali ziadne pripomienky.
Odpovedať
Profilova fotka
@johny18 to by bolo najlepšie a najrýchlejšie. Skúsim sa opýtať či to musí byť nejaký inžinier alebo by stačilo takto. Som zvedava
Odpovedať
@johny18 Prosim ta, vies mi hodit do spravy ten vzor, podla ktoreho si to vypisoval? Googlil som, ale nedopatral som sa k nicomu vyplnenemu. Dakujem :) Inak, tiez mi pani na pozemkovom povedala, ze do 1000m2 si to mozem vyplnit sam.
Odpovedať
Profilova fotka
@juryi Bohuzial, bolo to v roku 2010 alebo 2011, na pozemkovom som to odovzdal a kopiu som si asi nenechal, lebo to neviem najst.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 rokoch

Odpoveď na príspevok od majbu:

ahojte. Kde mam vybavit : Bilancia skryvky humuso…
@majbu vies mi pomocť chcu od nás projekt na bilanciu ako si dopadla?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?