Ako dlho trva kym dostaneme stavebne povolenie??

mali sme uz stavebne konanie na obecnom urade ako dlho este budem asi cakat ??
Odpovedať
Najlepsie je si tam zavolat a opytat sa ich ak niesu ziadne namietky vydaju stavebne povolenie ktora nadobudne platnost po 15 dnoch od vystavenia
Odpovedať
Profilova fotka
@kija31 ak je vsetko ok, stavebne povolenie mozu vydat hned, treba cakat 15 dni na odvolanie, alebo pochodit susedov a institucie ze sa vzdavaju odvolania, pozbierat vsetky podpisy a dostanete peciatku pravoplatne :-) nam skonci 23.2 cas na moznost nahliadnut do projketu, kedze sa upustilo od ustneho pojednavania a hned po tomto datume idem obehavat susedov, aby sme prvy marcovy tyzden mohli kopat zaklady..
Odpovedať
@kija31 Stavebné povolenie sa vybavuje aj pol roka. Nebehaj za podpismi ako blázon, na to sú tu platení úradníci, a aj tak to neurýchliš, lebo na všetko je odvolacia lehota. Kludne to vybavuj a zatial si sprav niečo iné. Napríklad oplotenie okolo pozemku, sprav vstupnú bránu, vysyp príjazdovú cestu, zožeň si stavebnú búdu, pozisťuj ceny materiál, pozháňaj kontakty na ľudí, pokevaj na tomto fóre.
Odpovedať
Možno sa bude dať spraviť dopredu prípojka vody, odpadu alebo elektriny. Pri výkope šachty pre vodu alebo odpad hneď spraví aj geologický prieskum.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?