Značka Beko - máte skúsenosti so spotrebičmi?

prosím Vás máte skúsenosti so spotrebičmi do domácnosti značky Beko? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@jowanka 5-ročná chladnička s mrazničkou - ani neviem, že ju mám a dva a pol ročná práčka tak isto. Som nadmieru spokojný. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jowanka mali sme mycku a boli sme spokojni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jowanka A ešte som zabudol povedať, že uvažujem nad varnou doskou s wok horákom taktiež od Beko. :-)
Odpovedať
pracka - frci 2 rok bez problemov
Odpovedať
Profilova fotka
prosim vas neviete ci je lacnejsie v Datarte alebo alze dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@hanicka45 ved si porovnaj, heureka.sk ... ale vseobecne Alza je lacnejsia ..
Odpovedať
Profilova fotka
@jowanka moja skusenost s trubou beko ... "opalila" mi obe dvierka sprava aj zlava, teda teplo uvolnilo lepidlo ktorym bola nalepena folia na drevenych dvierkach ... ale funguje, nemozem povedat ze by sa pokazila :) .. len nabuduce nieco co lepsie tesni ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@jamk1 Ja tiez uvazujem nad plynovou varnou doskou BEKO. Kupil si ju nakoniec? Ktoru konkretne? Si s nou spokojny?
Odpovedať
Profilova fotka
@lu4nka ak budeš kupovať plynovú varnú dosku s WOK mriežkou v strede, daj si pozor. Sú dosť široké ale krátke, zle sa na ňu umiestňujú naraz väčšie hrnce, my máme konkrétne Whirpool, ale mám umývačku a digestor BEKO, zatiaľ v pohode /8mesiacov/
Odpovedať
beko mam aj chladnicku,aj pracku aj mikrovlnku,je to lacnejsia znacka ,ale dobra...je to dostupna znacka v prvom rade...odporucam,ale ked mate moznost si kupit napriklad gorenje,alebo zanusi tak radsej ais to... :-) http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zasadne neodporucam ! Uplne nova chladnica s mraznickou, od vyroby pokazena - zle namontovaný a hlvne nespravny dverovy kontakt, vyrobok neda sa pouzivat, oprava uz trva tri tyzdne, chcel som ako kompenzaciu dlhsiu zaruku, slusne postupovali v sulade so zakonom a nevyhoveli. Uznajte, bez chladnicky sa v 21. storoci ťažko žije.
Odpovedať
@malomuziky pracoval som v obchode s bielov elektronikov . Ani si nevies predstavit kolko tovarovych nepodarkov sa otocilo novych z vyroby. A boli to Elektrolux Aeg bosch whirlpool. Cize je to aj o stasti na co natrafis.k reklamacii tolko mozem povedat aj oni objednavaju nahradme diely od niekal. My e boli skoro mesiac bez umyvacky riadu. Ato bola AEG a kamarat servisak.jednoducho nebolaskladom riadiaca jednotka.... ak ti reklamaciuneopravia do mesiaca ako jeto v zakone tak predajca je povinny vymenit za novu respektive doriesittvoju reklamaciu k tvojej spokojnosti.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mam pracku beko asi 8-9 rokov a bez akejkolvek zavady, uplne najlacnejsia aka vtedy bola dostupna, stala 5200sk a stale vyzera jak nova, tak som si kupil vsetko od Beka a na polovicu spotrebicov mam 5 rocnu bezplatnu zaruku a zatial vsetko funguje na jednicku
Odpovedať
Cely dom som si zariadil s Beko vyrobkami a zo vsetkeho som bral to najdrajsie co mali. Rura na pecenie s dotykovym displayom odisla po 7 mesiacoch. Prisiel opravar vymenil riadiacu jednotku a vsetko OK So vsetkym sme nadmieru spokojny. Naj je susicka pradla a pracka.
Odpovedať
Profilova fotka
@gkrivanek aku znacku rurry mate?
Odpovedať
@venuska1175 beko
Odpovedať
@venuska1175 aj my mamevsetky spotrebice a aj drez pracku aj susicku znacku Beko vet to je jedna z tych dobrych znaciek.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 ste spokojna ?
Odpovedať
@venuska1175 zatial sme to este len dnes doviezli na domcek a v utorok my budu montovat kuchynu tak zatial neviem ale aj poliak ked my vybil dieru do drezu tak my povedal ze mam dobru znacku tak casom uvidim ale sak na spotrebice mam 5rocnu zaruku tak hadam budu nam dobre sluzit.A cakali sme na ne cely mesiac ako sme si ich objednali.
Odpovedať
@malomuziky to iste sim mal ja s LG hned po vybaleni. ale po vymene frcala 8 rokov a asi aj ide dalej kedze som predal byt aj s nou.
Odpovedať
@jowanka odporucam beko mali sme v byte umyvacku a teraz do domu sme dali umyvacku, pracku aj susicku. zvysne spotrebice sme dali bosh ale len kvoli dizajnu rovnakej rady aby biela bola rovnaka na kazdom spotrebici vratane indukcnej varnej dosky. Beko ma niektore modeli s dlhsou zarukou na motory myslim 10 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 prosim vas ake mate cisla spotrebicou beka
Odpovedať
@stokibb to uz ma vacsina spotrebicov,ale motory neodchadzaju. Kamos ma elektro,tak to bola jedna z veci,na ktoru sa nemame orientovat. Dlha zaruka sa dava na casti,ktore neodchadzaju,takze je to leb reklamny tah. Ale inak suhlasim,beko je dobra znacka.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam beko spotrebice v kuchyni. rok slapu bez problemov, ale na umyvacke uz nesvietia niektore segmenty dyspleja. niekedy neviem ake cislo ukazuje. indukcka, mikrovlnka a el. rura v pohode. maju pekny designe:)
Odpovedať
Profilova fotka
@septiko máš to v záruke, prečo to nereklamuješ? Ja mám už vyše 3 rokov umývačku a zatiaľ v pohode...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Neodporucam a uz nikdy viac Umyvacka za dva roky 2x pokazena Rura po roku a pol horna spirala a elektronika odisla
Odpovedať
Profilova fotka
@angeliska V roku 2015 som písal, že mám chladničku s mrazničkou Beko a ani neviem, že ju mám Teraz má o tri roky viac a absolútne žiadny problém. Ja mám na to len jedno vysvetlenie... keď sme v roku 1980 dostali do užívania nové byty v Petržalke, tak všetky ako jeden boli zariadené rovnakou kuchynskou linkou. Niektorí ľudia po piatich rokoch požadovali od družstva jej výmenu, lebo bola "nepoužiteľná" zničená. Zaujímavé, že naša vydržala 15 rokov a menili sme ju nie preto že by bola zlá, ale preto že sme prerábali byt. Takže ono veľa záleží od toho, kto ako s čím zaobchádza. :-)
Odpovedať
V byte 8 rokov umyvacka bez problemov. Do domu isla tiez beko umyvacka a isla aj beko pracka a susicka bez problemov. Zatial bez jedineho problemu.... Teda ja na tuto znacku nemozem nic zle povedat...
Odpovedať
My mame beko umyvacku uz 4 roky a bez jedineho problemu..predtym sme mali whirlpool a s tou bol stále nejaký problém..
Odpovedať
@jamk1 ak mi ide vsetko ine Pracka, susicka, chladnicka... V byte som mala chladnicku vyse 10rokov aj ruru, tak asi viem zaobchadzat so spotrebicmi a nebude chyba vo mne
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?