Zlavy na spotrebiče

Dobrý deň, viete poradiť e-shop kde majú zľavy pri odbere viac kusov spotrebičov? Zaujímam sa o vstavané spotrebiče.
Odpovedať
@slavo6280 www.elektro-kompas.sk
Odpovedať
@slavo6280 ja planujem oslovit viacero eshopov so zoznamom s konkretnymi modelmi a uvidim co dokazu ponuknut
Odpovedať
@slavo6280 ..skús Whirlpool ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja som si dala nacenit na viacerých eshopoch.... A kde mi dali na ten ktorý spotrebič lepšiu cenu tam sme kúpili....všade bola doprava zdarma... Najlepšie sme dostali zľavy na hej... A potom ostatne, ktoré nemali tam, brali sme z espotrebice....
Odpovedať
Zlavy ma nikdy nenapadlo pytat, vsak ked sa mi zda niekto drahy, kupim inde. Ale kazdu chvilu sa daju najst akcie na splatky bez navysenia. My sme tak nakupili vsetky spotrebice do domacnosti. Do 1.5. ma akciu hej.sk, splatky bez navysenia na 4-20 mesiacov.
Odpovedať
Profilova fotka
@koenzim no lepšiu cenu,nižšiu nenájdeš nikde taku ako po ich naceneni...všetko sme mali preluskane a na splatky...to vyjde ešte niekedy drahšie ako normal.cena ;-) a ešte sa zadlžovať,to radšej kúpim 1spotrebic jazdy pol rok
Odpovedať
Profilova fotka
@slavo6280 ja som brala tu: https://www.e-spotrebice.sk, spravili mi najlepšiu cenu, dokonca aj čo nemali v ponuke na e-shope, mi vedeli zabezpečiť.
Odpovedať
@slnieckolu Hmm, tak nabudúce to asi tiež skúsim, pýtať lepšiu cenu. Čo sa splatok týka - ja nie som zástanca splátok, ale ak je cena spotrebiča jedna z najnižších (podľa heureky a pod) a môžem to splatiť po 1/10 tak nevidím dôvod dávať celu sumu naraz. Akonáhle by tam bol nejaký úrok/poplatok, nemám záujem, vyplatím naraz.
Odpovedať
Profilova fotka
@koenzim určite skús,uvidíš...za pytanie nič nedáš a určite ušetris viac ;-) nám na niektore spotrebice dali skoro aj o 100€menej,takže sa oplati :-)
Odpovedať
@nene99 Ja sa tiez odtial chystam objednavat, tak som rada :-)
Odpovedať
@slnieckolu ak mas splatky bez navysenia, nevyjde ta to ani o cent drahsie malo by to tak fungovat ja mozno uz pred 20 rokmi som si takto kupil bicykel, ktory stal napr. 15000 Sk a bol tam nejaky Cetelem a mali akciu ze bez navysenia a naozaj som ten bicykel dostal za 10 x 1500 Sk splatkach. Nebol tam ziaden poplatok za to ani nic :-) ziadne skryte poplatky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@slnieckolu https://varne-dosky.heureka.sk/electr... napr. cena hej a najlacnejsi je rozdiel viac ako 100 eur, podla mna sa to tak neoplati. My nakupujeme podla toho, kde maju najlepsiu cenu, zoznam spotrebicov mame uz davno a podla toho ako sa cena vyvija tak nakupujeme uz od decembra 2016. Isto by som nebral vsetko od jedneho :-|
Odpovedať
my sme kupovali zo vstavanespotrebice.sk a teda okrem toho, ze mali najnizsiu cenu pri porovnani s inymi, dali nam este paradnu zlavu na varnu dosku (z 2000 na 1500€). ale ako pisali iny, treba si zlavu pytat, mozno aj trochu drzejsie a uvidis, coho je ktora firma schopna. pripadne preposli jednej firme ponuku inej, ci to vedia dorovnat, alebo este nejak zlavit.
Odpovedať
Profilova fotka
@14054 ano aj my sme si takto pozreli kde co maju najlacnejsie a potom sme tam este pytali lepsiu cenu (z tej ich nizkej) na dany spotrebic/e a niekde dali, niekde nie.....takze brali sme od viacerych, nie len z 1 obchodu....
Odpovedať
Nečítal som všetky príspevky, ale väčšina predajcov má garanciu ceny. Samozrejme aj to má svoje nevýhody, napr. že len z kamennej predajne a skladom... K veci, mal som zoznam veci, ktoré sme chceli. Prišiel do Nay a iných elektro nechal zoznam, aby nacenili a dali termín dodania. Potom som už len z cenovou ponukou prišiel do Nay a vravím tieto spotrebiče na garanciu ceny aj s ohlado na to, že komplet u Vás. Ak nie ideme ku konkurencii. Tiež majú garanciu. A dalo sa zrazu :) umývačku sme síce museli vymeniť za iný typ, ale rovnocenná náhrada :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?