Vstavané spotrebiče do kuchyne

Ahojte, kde ste kupovali vstavané spotrebiče do kuchyne? Poraďte, prosím, dodávateľa kvalitných a cenovo dostupných spotrebičov. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@hankam1986 to je otazka dnesho moderneho cloveka :D :D :D v PRIORE maju super calex chladnicky .... skor pozri internet? Mate?ale asi ano :D ... kde moze clovek dostat viac info ako na nete a nasledne v e-shope , kde si vies porovnavat vsetkych moznych predajcov, dodavatelov? Dnes uz snad nikto nekupuje spotrebice v pevnom obchode
Odpovedať
Profilova fotka
@hankam1986 :-. www.heureka.sk...... alebo www.najnakup.sk PS: A tiez si ma touto otazkou skor rozosmiala,no ale tak...pomahame si 8-)
Odpovedať
Asi blbo vyznela otázka, nie som včerajšia. Myslela som na nete, nie v pevnom obchode, ale konkrétne poradiť nejakú stránku dodávateľa, spoľahlivého. Nakupoval niekto spotrebiče cez mall.sk?
Odpovedať
Profilova fotka
@hankam1986 My sme toť zariadili komplet kuchyňu (chladnička, mraznička, umývačka, rúra......) v andreashope. Solídne ceny, na trhu sú niekoľko rokov.... Promptní, solídni, osvedčení... A všetko nám to prišlo naraz (dovoz: 44 €). 8-)
Odpovedať
Vyrobcovia mavaju predajne akcie vacsinou na jeden druh vyrobku, nie na vsetky naraz. Takze si odsleduj ceny na jednotlive vyrobky napr. na heureke a sama zistis, ci sa ti oplati kupit u jedneho predajcu,alebo jednotlivo.
Odpovedať
takisto mam tu dilemu, tak bolo mi poradene ist pozriet hej.sk,heureka.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Neviete mi poradit vstavanu chladnicku, ktora je siroka minimalne 70cm? Diky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?