Vstavana pračka a sušička

Zdravim. Poraďte prosím vstavanu práčku a sušičku. Musime ich mat v kuchynskej linke,takže čo najtichšie. Premyšlam o značke Beko. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Aeg ma odhlucnene pracky aj susicky. Ked som kupovala ja, tak to mali aj v popise vyrobkov. Pozeraj hlucnost spotrebicov. Pracka ked perie tak nepocut, iba pri zmykani. Susicku je pocut viac
Odpovedať
@lucyma19 velmi som rozmyslala nad vstavanou prackou so susickou. taktiez ju mam vstavanu v kuchyni. mala som vybratu bosch, ale nakoniec som sa po vela diskusiach a citaniach rozhodla len pre samostatnu vstavanu pracku. taktiez bosch. je fakt uplne ticha, az som bola prekvapena a pri prani ju nepocut, len pri zmykani, ma ovela lepsie parametre aj spotrebu ako 2v1, koniec koncov aj cenu. Ak, tak dam samostatnu susicku do vstavanej skrine na chodbu. zatial susim klasicky, v lete na balkone a v zime na susiaku. kazdy podla priorit :-)
Odpovedať
@manilla nechcem 2v1,lebo som čitala,že ked sa pokazi sušička,neide ani pračka. Takže chcem dva samostatne spotrebiče. Volne stojacu by mi bolo vidno v linke a to sa mi zas nepači.
Odpovedať
@sissik to mi je jasne,že odstredovanie je hlučnejšie. Len či tu nahodou nema niekto skusenosti so značkou Beko. Je velmi slaby vyber vstavanych pračiek a sušičiek.
Odpovedať
@lucyma19 Ok, tak to napisem ja. Beko je smejd, nizsia stredna trieda, zakladne funkcie, urcene na nizsiu zataz pre nenarocneho uzivatela, s mizernym dizajnom. Susicka je hlucny spotrebic, svagrina ma nejaku LG za 7 stoviek a je to 3x hlucnejsie ako priemerna pracka. Rozhodne by som taky spotrebic nezniesol v kuchyni. Ak nemas iny priestor, je lepsie/lacnejsie/tichsie riesenie odvlhcovac vzduchu a klasicky susiak....
Odpovedať
@sissik Kazdy sa tvari ze je tichy a odhlucneny, aeg je "premiova" znacka electrolux grupy, tam to musi byt uvedene uz z principu ;-)
Odpovedať
@kejsix tak podla teba je ktora znacka najlepsia? Susicku musim mat,periem skoro každy den a teraz v starom dome mi zo sušenia pradla plesniveju steny,čo v novom už nechcem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?