Ktorá umývačka riadu Bosch je najlepšia?

poradte mi kvalitnu umyvacku riadu BOSCH
Odpovedať
poradte mi kvalitne ferrari
Odpovedať
ked kvalitnu, tak kup tu najvyssiu radu SMV88TX46E ved otvor stranku bosch - http://www.bosch-home.com/sk/produkty... zvaz parametre - ake funkcie potrebujes, a hlavne do akej ceny. inak takto polozit otazku je vazne trochu mimo.
Odpovedať
Ahoj ja tiez riesim tuto dilemu.Mali sme aj Bosch aj Siemens.Bosch sa nam pokazila po 3 rokoch a Siemens vydrzala 8 rokov a stale ide mame ju na byte .Minuly rok sme domov do domu kupili gorenje ten najvyssi model a uz je pokazeny a vratene nam budu peniaze.takze zas nie je pravidlo vysoka cena=vysoka kvalita.Teraz opet zvazujem bosch..Pani asi polozila otazku ci niekto ma micku bosch a ktory typ doporuci.Ja tiez nechcem vyhadzovat zbytocne 900 eur len zato ze je to najvyssi model.Chcem aby dobre susila, umyvala,mala rychly program a dobru spotrebu vody a elektriky.Seria miciek 2 je uplne zakladna, 4 ka ma uz nieco naviac a seria 6-8 by ma zaujimala ci niekto ma tuto micku a ktory typ by doporucil a ci je s nou spokojny/a.
Odpovedať
Dnes sa takmer vsetko vyraba a montuje v Cine,Azii, ci v Polsku. Takze je jedno,aku znacku kupite... ;-) Bud sa vydari,alebo nie.Je jedno,akej je znacky,alebo kolo stoji. Cim viac tlacitok,moznosti,ci inych vymozenosti ma dany vyrobok, tym skor sa nieco pokazi.Preto,po viacerych skusenostiach kupujem vzdy lacnejsie spotrebice, s co najmenej funkciami.Overilo sami, ze maju dlhsiu zivotnost,ako tie super novinky s milion funkciami, ktore aj tak vacsina z nas nepouziva :-| ;-) :-) a ak niekto nepozna vyraz "kurvitka",nech si hodi do googlu ...
Odpovedať
moja bozena oslavila nedavno desiate narodky, nestazuje sa na ziadne problemy a ja tiez nie. ten model uz dnes nekupis predpokladam, ale bola to nejaka (mozno) lepsia stredna trieda v tej dobe. bozka na chalupe ma uz snad cez 15 a tiez fici bez problemov. teraz to uricte zakriknem, ale mne sa tie kurvitka zatial vyhli v kazdom jednom pripade.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?