Umývačka riadku - 45cm alebo 60cm?

Bola som rozhodnuta pre 45tku, lebo 60tka sa mi zdala moc velká, teraz mi známa píše, že 45tku ľutujú, že nekúpili 60tku, lebo do 45tky sa mi nič nezmestí...
Odpovedať
1
2
Známa má pravdu, aj my máme 45 a zmestí sa toho málo ;-)
Odpovedať
Presne tak a majú pravdu !!! Vyrastal som v dome s 45 CM umýváčkou, teraz bývame 2ja v byte s 60 CM umývačkou a neľutujem to ani náhodou. Ak by predávali za rozumné ceny 80 cm umývačky, zobral by som takú !
Odpovedať
Urcite 60cm. Ja mam v byte 45cm a je mala a do domu uz pojde 60cm.
Odpovedať
Ja by som po návšteve potrebovala aj 100 cm :-) ked upečiem koláč šup,šup s plechom do UMR,pri 45 nehrozí,za mňa 60 tých 15 robí divy :-) cena 45,alebo 60 cm skoro rovnaká a spotreba skoro tiež,mojím odhadom do 60-tky sa zmestí cca 30 až 40 % riadu viac.
Odpovedať
cim sirsia tym lepsia :) vela ludi sa pouci (ako aj my), az na vlastnejkozi. 45cm je proste malo :)
Odpovedať
a ked sa pokazila, tak technik povedal, ze 45 su pre rozvojove trhy, a vraj to vyrabaju 2 vyrobcovia. Teda znacka je tam len vzdy zapozicana. Teraz mame 60 a je to ovela praktickejsie. Mohla by byt aj 100 cm siroka :)
Odpovedať
Určite 60, my sme zatiaľ len dvaja, ale napr. po nedeľnom obede ju večer zapínam úplne plnú. Do 40 by sa mi hrnce už nezmestili.
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu jednoznacne 60 tka:)
Odpovedať
Profilova fotka
je tu XY diskusii na tuto temu.. 99% ludi neodporuca 45 ak je miesto aj na 60
Odpovedať
Profilova fotka
určite 60....máme doma 45 a je to o ničom......už by som si ju nekúpila ani keby som bývala sama....jednoducho keď varíš alebo nedajbože pečieš nič tam riadne nezmestíš nehovriac o tom že ked mám vyššie poháre napr. na víno tak si musím prehadzovať košík na nižšie a tým pádom mi dole poriadne nič nevojde...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja môžem povedať z vlastnej skúsenosti, kupovala som 60tku. A s manželom sme sa obaja zhodli, pretože svokra si vybrala 45ku (60ka sa jej tiež zdala veľká) ale nevopchá tam vôbec nič, akurát si môže dať poumývať poháre a taniere ostatok všetko musí ručne umývať. My sme s manželom zatiaľ len dvaja ale keď varím tak je umývačka plná (napchám tam aj hrnce). :-)
Odpovedať
Tak ja už mám druhú 45, sme traja a som nadmieru spokojná. 60 sa mi zdá veľmi veľká. A ručne neumývam žiadne hrnce, ani pekáče, všetko sa mi zmestí do 45.
Odpovedať
Článok sa načítava...
záleží koľkí ste..my sme 4ria a 60tka je úplne akurát, neviem si predstaviť menšiu, by som musela dávať umývať asi 2x do dna :-)
Odpovedať
@majcu Mam skusenosti s obomi a pre mna urcite 60-ka. Ako pise @nikuskao, po obede tam das hrnce, taniere, pohare, misticky a zmesti sa to v pohode. Mozes to dat aj do 45-ky, ale budes umyvat na dvakrat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som myčku nechcel vôbec, a teraz som to ja čo do nej napcha všetko aj bambusovu dosku ktora je už na dobrom mieste :D:D, určite 60c, sme tiez dvaja zatial a ked varime tak tam ide vsetko. radsej vacsiu a mas po starostiach cenovy rozdiel tam az taky velky nie je podla mna ...
Odpovedať
dakujem Vam.. :) a to som bola rozhodnuta pre 45tku, ze 60tku by mi trvalooo naplnit :) no zjavne zdanie klame :)
Odpovedať
45tku ak ste 2ja 60 ak ste 4ja.
Odpovedať
sme dvaja a 45 by sme nechceli ani omylom
Odpovedať
urcite 60
Odpovedať
určite 60, mala som aj 45 tak viem porovnať
Odpovedať
Profilova fotka
jednožnačne odporučam 60 ku menšiu nekupuj!
Odpovedať
cena je porovnateľná, spotreba vody porovnateľná, ibaže do 60 naložíš úplne iné množstvo riadov, čiže ide menej často ako 45 a teda je úspora vody aj energie. Logické. 45 je pre jedného človeka, ktorý žije single.
Odpovedať
Profilova fotka
ak ti to priestor dovoli, tak ine ako 60 cm ani nepozeraj.
Odpovedať
Profilova fotka
60 -ku určite nie, 45 možno ,ale najradšej tak 25-30 ku :-) Dúfam že to nebude čítať manželka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite 60,co sa tyka umyvacky som uz ta stastna,mam ju 5dni a nechapem na co som tak dlho cakala.
Odpovedať
my sme dvaja a máme 60tku a je to tak akurát.
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu do prveho bytu sme si kupili 45, ze to nam bude stacit a "spotreba" riadu pri vareni sa tomu prisposobila, stacilo nam to...teraz sme v novom byte a vyslo to tak, ze sme museli kupit 60 a vies co? kazdy den ju naplnim a cudujem sa ako som mohla vystacit so 45 :) a to sme stale len dvaja. takze ak planujete mat rodinu, daj si riadnu umyvacku, ocenis to neskor lebo v tej mensej staci, ze mas jeden vacsi hrniec a este aj panvicu a mas polovicu miesta fuc. ak to kuchyna umoznuje, tak dnes uz by som volila vacsiu lebo aj ked mas malo riadu a nechces aby ti tam obschol, tam mas polovicne programy, do mensej ale viacej riadu nenatlacis. to je moja skusenost
Odpovedať
@andyfoto ja budem v tom 1% 😀😀😀 proste my sme dvaja a treti rok fungujem so 45 umyvackou a v pohode staci. Fakt mozem povedat ze varim skoro denne.umyvacku pustam raz za dva dni niekedy aj na treti rano.
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 my varime denne a umyvacka ide denne 60tka , niekedy 2x za den... neviem si predstavit ze raz za 3dni :D .. to by som uz nemal kam ukladat asi ani... my varime vazne denne, pecieme atd... ved sme aj kvoli tomu kupvali vsetky riady dvojmo... 24ks zo vsetkeho, teraz sme dokupovali dalsiu sadu priborov.
Odpovedať
@andyfoto sme na tom rovnako :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?