Umiestnenie vstavaných spotrebičov

Potrebujem odpoveď na otázku. Môžem umiestniť vstavanú indukčnú dosku nad chladničku? Môže byť vstavaná, ale aj voľne stojaca. Nemám na chalupe miesto. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@bm76 chladnička sa zbavuje vnútorného tepla cez vonkajší chladič, ten nemá byť vystavený dodatočnému teplu, Indukčná doska aj keď v menšej miere ale sála teplo nadol, toho sa chladnička musí zbaviť zvýšeným výkonom. Na chalupe asi nebudete vyvárať pre 100ľudí, snažte sa to odizolovať aspoň doskou z cetrisu zabalenou do alobalu, prípadne nejakým PS´pod cetrisom. Štandardná chladnička je vysoká ako pracovný stôl, takže moc miesta tam nie je. Ale robil som linky zvýšené, tam vznikne aj priestor pre chladničku.
Odpovedať
Ďakujem vám a čo je to prosím PS pod cetrisom? Budeme si to robiť sami, nie sme veľkí odborníci. Ďakujem.
Odpovedať
@jan45 Ešte sa raz opýtam, chceme to dať veľa starého kredencu, ktorý zastupuje linku. Je vysoký 97cm. Ten varič chceme umiestniť do pracovnej dosky. Hádam sa to podarí. Je to dobré riešenie?
Odpovedať
Som sa tiež pomýlila, to malo byť sklokeramickú. Je to možné?
Odpovedať
@bm76 možné to je , len bude mať chladnička v čase varenia vyššiu spotrebu
Odpovedať
Profilova fotka
@bm76 starý kredenc je skriňa, naviac horľavá a úzka, tam asi sklokeramickú dosku neumiestnite, pravdepodobne hovoríme o rôznych veciach.
Odpovedať
Ďakujem, starý kredenc stojí namiesto linky, má 150cm. Vstavaný varič a chladnička budú hneď vedľa. A prosím, akú hrúbku toho cetrisu treba dať? Majú byť medzi medzi nimi medzery alebo nie? Doska kredencu má výšku 93cm, takže toto bude asi spolu vyššie? ďakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?