Trojkombinácia spotrebičov

Ahojte, prosím o praktické skúsenosti s trojkombináciou kuchynských spotrebičov (sklokeramická doska, rúra, umývačka v jednom), má niekto takéto niečo? Ako ste s tým spokojní - alebo nespokojní (spotreba, praktické využitie, atď.). Mám malý priestor na kuchynku (v penzióne), takže takéto niečo by vyhovovalo, príp. ešte som videla kombináciu: drez s odkapávačom, elektrická dvojplatnička a malá chladnička, len tu sa mi nepáči malý priestor medzi odkapávačom riadov a platničkami. Takže dajte sem svoje názory, aby som sa poučila na chybách druhých, nie na svojich :)
Odpovedať
Sama som nad tymto uvazovala, ako pises aj ty, kvoli miestu. Na koniec ked som si to zratala a videla energeticke stupne a hodnoty spotreby, tak lepsie to vychadza samostatne. Taktiez co sa tyka ich funkcii. Chapem, vsak, ze ked nie je miesto, tak nie je mieste. Ja som sa na koniec rozhodla, ze nebude umyvacka riadu, ale ty ju asi nevyhnutne budes potrebovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@powerpoint do malej kuchyne je to podla mna fajn riesenim. Len treba vybrat nejaku vhodnu znacku a typ. Jedine, co mne trochu by pri tomto asi vadilo, ze asi rura bude zrejme o nieco mensia, ze nebude tolko priestoru v nej, ked bude aj umyvacka :-x
Odpovedať
@stanlej Čo sa týka rúry, myslím, že nevadí, ak bude menšia, veď hostia hádam tak veľa vypekať nebudú :) Len neviem, ako by to bolo s pripojením, keďže už sú v stene vyvedené káble - osobitne pre umývačku, osobitne pre rúru a osobitne voda - takže asi tu bude problém?
Odpovedať
Profilova fotka
@powerpoint ale myslim, ze to by sa nejako malo dat urobit, aj ked su uz urobene takto kable, musi jestvovat nejaka moznost, by si si na to mohla nejakeho majstra zavolat, co by ti to pozrel, lebo do malej kuchyne je podla mna toto dobry napad, usetri ti to kopu miesta ;-)
Odpovedať
môžete mi, prosím, na to hodiť link? vôbec neviem o čo ide 3v1, ale zaujíma ma to
Odpovedať
už som našla... podarená kombinácia
Odpovedať
@fefe123 No, je to super, aj ja som na to hľadela ako puk, len neviem, aké to má negatíva? Čo keď sa pokazí umývačka, príp. rúra? Bude treba meniť všetko? Preto som chcela vedieť, či takéto niečo niekto doma má, a ako je s tým spokojný?
Odpovedať
@powerpoint prečo meniť? dáš opraviť pokiaľ je oprava rentabilná bežne sa menia špirály v rúre i v umývačke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?