Tahanie hadic na pracku poza/popod umyvacku - je to mozne?

Dobry den, planujem umiestnit pracku do kuchyne, pricom hadice (privod vody, odpad) by mali byt tahane poza resp. popod umyvacku (45cm). Je to mozne? Prikladam aj obrazok dakujem vopred za radu
Odpovedať
@adela10 v pohode poza umyvacku pokial je tam priestor. Priestor za umyvackou zavisi od hlbky umyvacky a sirky pracovnej dosky - to neuvadzas.
Odpovedať
@dominik_boksansky to mi nenapadlo - DAKUJEM! :) problem vyrieseny :)
Odpovedať
@adela10 bez problemu ;)
Odpovedať
@adela10 No ako taký problém s napojením predsa budeš mať..a to dĺžka hadice od práčky, pretože ako pozerám na foto je to cca 120cm. je možnosť kúpiť dlhšiu výpustnú hadicu a vymeniť za pôvodnú alebo ju dopojiť, a hlavne aby hadica bola ukončená na odpade výške min.60-80cm. Ja som mal podobný problém a menil som hadicu odpadu za dlhšiu..Tak isto som menil aj prívodný elekr.kábel za dlhší, tak isto aj s prívodom vody, no ale to je ten najmenší problém kúpiť-vymeniť pôvodnú hadicu za dlhšiu.. :-) To Ti potom pohodlne všetko vojde pod myčku k odpadu a prívodu vody..Zásuvku neviem kde máš... :-)
Odpovedať
@technik007 zatial zasuku nemam - pytam sa vopred, aby som predisla komplikaciam :) dakujem
Odpovedať
@adela10 Zásuvku asi budeš mať neďaleko pri UMR a tak asi aj prívodný kábel budeš musieť vymeniť/najlepšie/ za dlhší.. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?