Skúsenosti so značkou hotpoint neby??

prosim ak ma niekto chladnicku tejto znacky, povedzte mi tak uprimne, ci ste s nou spokojni.....manzel ju silou mocou chce, ja prvy krat pocujem ze nejaky hotpoint existuje. Skor by som nieco overene chcela....tak teda zistujem, ci aj hotpoint ma niekto overeny :-) dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska Ariston Hotpoint nie je možno žiadna superexkluzívna značka, avšak určite nie je ani šmejd... Máme práčku so vstavanou sušičkou a takisto aj elektrický boiler s tepelným čerpadlom tejto značky. Syn má chladničku... Je to bežná európska značka... - aj keď (ako napr. ten môj boiler) made in PRC.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska my mame chladnicku. Max spokojnost.teraz vyberam susicku a po dobrej skusenosti a pomer cena/kvalita ideme do hotpoint :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska chladničku mam niekoľko rokov a som spokojná,žiadny problém... 6 rokov má.
Odpovedať
@zuzka_puska hotpoint-ariston je podznacka indesitu. mame od nich pracku so vstavanou susickou a je zatial (17 mesiacov) super.
Odpovedať
dakujem vam vsetkym :-) @bozsky_kaja A inak, indesit kto vyraba? Poliaci?? či?? Hot point teda vyrabaju ti isti, co indesit? Mne sa celkom páči aj ten indesit, ale manžela očarila chladnička hotpoint, lebo má najviac tých funkcií, ktoré on od chladničky očakáva,a super cena je teraz tuším aj v akcii.
Odpovedať
@zuzka_puska vsetko sa dnes vyraba na vychode. male azijske sikovne rucicky... Indesit su Taliani a ti vlastnia znacku hotpoint-ariston. ja som si vyhliadol boschku, A+++ za skvelu cenu. ale kym budem kupovat, asi uz ani nebude :-D :-D :-D ps: dnes je to uz jedno. firmy vyrabaju na spotrebu, nie na investiciu, takze vsetko, co vydrzi cez 10 rokov, je skor vynimka, nez pravidlo. a je jedno, ci znacka, alebo noname.
Odpovedať
@bozsky_kaja ano, to mas pravdu uz som o tom mnoho citala, ze tie spotrebice su nastavene tak aby nejaky cas vydrzali, a potom proste "odidu"..... :-) Preto chcem chladnicku kupit tak maximalne do 500eur, viac nie, pride mi to take zbytocne.....neviem. Videla som aj chladnicky za 2 tisic eur, to ale kupia asi len bohaci :-)
Odpovedať
@zuzka_puska toto chcem ja https://www.mall.sk/volne-stojace-chl...
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja Noooo... pekný ariston BOSCH-point... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja ten objem mraznicky mas sefstvom schvaleny ? :) lebo u nas by to nepreslo :)
Odpovedať
@leonardom ariston-hotpoint mame pracku so susickou, ktoru berieme do domu. jedina 3+ chladnicka s mrazakom a paradnou spotrebou za normalnu cenu (nebavime sa o 1000+ e) bola tato BOSCH, takze sup s nou do wishlistu :-) @majkoj doma len oznamujem, co kupime :-D :-D :-D resp. niekedy ani to, len pridem s info, ze kupene. a co sa ti zda mala? keby sme neplanovali 2-3 deti, tak by som zobral 150cm vysoku, lebo cim mensi objem, tym menej potravin vyhodis/menej mas prazdneho miesta v chladnicke, ktore ti hovori "zapln maaaaa!". rodicia maju 200cm chladnicku s mrazakom, obrovsku pultovu mraznicku a este aj stojacu asi 160cm vysoku mraznicku a vsetko nafulovane. minule sme so sestrou vyhadzovali, polovica tam bola cez 3 roky, nasledne zase zaplnili... sem sa dostat nechcem.
Odpovedať
@bozsky_kaja súhlas. My máme 150 cm vysokú a úplne postačuje pre 3 osoby. Mrazák nemáme vôbec. Svokrovci niečo podobné, skoro dôchodci, v prevádzke boli 3 chladničky a truhlicový mrazák a tiež plné, som im aj pomeral spotrebu a vysvetloval že to čo ročne zožerú tie chladničky a mrazák za rok, by si dokázali kúpiť viac čerstvých potravín ako tie čo tam skladujú. Ale zásoby a peniaze došli, a už vyše pol roka idú iba na jednu 10-ročnú chladničku s mrazákom, tá je tá najmladšia a najúspornejšia zo všetkých a nedávno sa pochválil že došlo vyúčtovanie a dostali veľký preplatok a oveľa menej musia teraz platiť za elektrinu mesačne. Však bodaj by aj nie. @majkoj Lebo za posledné roky, keď v správach bol spomenuté slovo mrazák, tak jedine čo tam ľudia skladovali boli manželia/manželky a deti, prípadne obchodní partneri. ;-) Akú veľkú máš mrazničku? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@stastnyjim rovnako velku ako chladnicku, 260l :) a je plna :)
Odpovedať
@stastnyjim my obcas kupujeme mrazenu pizzu a zmrzlinu a niekedy zo zabijacky/polovacky, ale nechcem to skladovat prilis dlho, nakolko je to nezdrave a spotrebuva to neskutocne energie. rodicom som to 10x vysvetloval, ale nevysvetlis. nauceni na nakupy vo velkom... ked som prehadzoval ich ucty, same velke balenia. jedine velke balenia, ktore kupujem ja, su plienky a toaletak :-D
Odpovedať
@bozsky_kaja tak za 3 roky je zmrzlina jediná vec, prečo nám chýbala mraznička. Pizza nie je náročná na čas, spravíš cesto, necháš odpočinúť, zatiaľ si nakrájaš suroviny, pripravíš si rajčinový základ, zapneš rúru, rozprestrieš cesto, potrieš, nahádžeš suroviny, šupneš do rúry. Včera sme akurát robili tri plechy, celkový čas 45 minút. A keď podrastú stromy a kríky a bude viac úrody, tak potom sa kúpi chladnička aj s mrazničkou ale s 2 kompresormi, alebo taká kde sa dá nezávisle odstaviť mraziaca časť od chladiacej, resp. opačne. @majkoj koho? :-)
Odpovedať
@zuzka_puska mali sme hotpoint taku siroku 70 cm myslim, alebo 75 cm Paradny objem a super na ukladanie hrncov a plechu napriklad Po dvoch rokoch mesiac po skonceni zaruky odisla elektronika, na novy panel na objednavku sme cakali 10 dni, to zme boli bez chladnicky Cena 150 eur Presne po 4 mesiacoch potichucky pipala asi raz za 10 minut Prisiel naozaj ochotne pan z Ciech a cez internet preprogramovaval softver, ze to malo byt urobene pri vymene panelu O dalsich 14 mesiacov panel umrel znovu Ze znova 150 eur Tak sla z domu a miesto nej samostatna chladnicka a samostatna mraznicka za menej penazi a hlavne co najmenej elektroniky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?