Skúsenosti so spotrebičmi Gorenje, Beko a Bosch

Dobrý aké máte skúsenosti so spotrebičmi týchto značiek ďakujem za každú skúsenosť
Odpovedať
beko máme chladničku už asi dva roky a zatiaľ teda neboli žiadne problémy, nemôžem nič zlé povedať. bosch zase podľa mňa patrí k tej kvalitnejšej elektronike ale s gorenje nemám zatiaľ žiadnu skúsenosť
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Beko pracka a umyvacka na chalupe - treti rok a OK. Umyvacka v byte - po 2r a 3 mesiacoch mi zacala tiect. Podla mna tiekla skor, ale tak hadaj sa s muzom :-D
Odpovedať
@miselkasofinka mam chladnicku s mrazakom gorenje zakupenu v roku 2004. doteraz bez problemov. mozno este v tych casoch nevedeli dobre pouzivat rozne kur...tka :) aka je kvalita dnes, to neviem posudit.
Odpovedať
@miselkasofinka Domácnosť mám vybavenú prevažne Bosch spotrebičmi a tiež Siemens. Oni sú prakticky totožné a teraz už fungujú len pod značkou Bosch. Mám všetko nové, 4,5 roka dennodenného používania a spokojnosť. Akurát sušička bola už raz v servise, lebo mi hlásila chybu, že je treba ju vyčistiť inak než bežne, takže si ju odviezli a aj priviezli vyčistenú - bezplatne. Opravár mi povedal, že keby sme mali záhradu, tak že to šikovný manžel zvládne sám, prach sa hromadí niekde dnu a občas to urobí šarapatu. Ale inak ju čistím podľa návodu. A na umývačke praskla strunka na dvierkach ale tiež bezplatná výmena priamo doma. Na chladničku som zozačiatku trochu nadávala, lebo sa v nej hromadí voda, ktorú treba často vytierať ale zato potraviny (ovocie a zelenina) vydržia podstatne dlhšie čerstvé, nehnije, nechytá pleseň. Trúba má funkciu samočistenia, k tomu som bola tiež zozačiatku skeptická ale teraz si tú funkciu nemôžem vynachváliť. Vypadá to ako reklama na túto značku ale nie je :-)
Odpovedať
@miselkasofinka ahoj mame vsetky spotrebice beko komplet kuchyna. Rura mycka 5rocna zaruka . Rura pecie vynikajuco a mycka ide lepsie ako predchadzajuca Aeg. Idu vyse 2roky. Pracka susicka Siemens ide vyse 6rokov ako hodinky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?