Prehodenie dvierok na chladničke z ľavých na pravé

Dobry den,v roku 2009 som zakupil chladnicku s mrazničkou Samsung model RL41HCIH.Chcem vymenit dvierka smer otvarania, z lavej strany na pravu.Prosim vas poradiť ako to urobiť,zháňam kablový kryt zavesu,kde sa obratit?Ďakujem. .
Odpovedať
@kokerspaniel myslim ze mam presne tu istu chladnicku. dvierka som bez problemov prehodila. ca. hodinka roboty. ziadny kryt mi nechybal. http://www.modrastrecha.sk/blog/manil...
Odpovedať
@kokerspaniel treba si pozriet návod, aspon ja som to mal pri mojej chladnicke bosch. zvladne to bez problemov trosku zrucnejsi clovek
Odpovedať
@manilla Možeš mi poslať kontakt na teba?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme po preťahovaní otáčali otváranie dvierok. Ale keďže je chladnička stále v záruke, tak sme oslovili záručný servis. Máme tiež Samsung, ale ich vlajkovú loď a bohužiaľ aj trocha kazivejší model. Už dva krát sme ju reklamovali a do skončenia predĺženej záruky ešte budeme reklamovať predný digitálny panel. Tak preto sme sa do toho nepúšťali sami. Ale ak potrebuješ diel, tak ten servis by isto vedel pomôcť.
Odpovedať
@life like asi ste natrafili na nevydareny kus lebo ja mam tiez doma zopar veci od LG a problem s nimi zatial nebol. No je pravda, ze v poslednej dobe maju veci zivotnost len po zarucnu dobu. Ale co sa tych dierok tyka @kokerspaniel, myslim, ze by ste to zvladli aj sami. Kazde balenie obsahuje navod na pouzitie a tam sa isto docitate aj ako prehodit dvierka ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?