Pračka so závesom dverí vpravo

poraďte značku, kde je možnosť výmeny zavesenia dvierok, alebo sa otvárajú len sprava - okrem Miele, tá je cenovo vysokoooo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@ivushqa http://www.hej.sk/automaticka-pracka-... - vštky Aquqaltis majú opačné otváranie... Sú to nielen práčky, ale aj práčky so sušičkou... ;-)
Odpovedať
@leonardom vďaka za tip :-) dizajnovo vyzerajú dobre, len či sú aj kvalitné? a ja potrebujem dať sušičku na pračku a ešte som ich všetky nepreštudovala, ale zatiaľ tie, čo som pozerala, tak pračky sú plytšie než sušičky a to sa asi nedá na seba položiť :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ivushqa :-) Veľa si toho asi nenaštudovala... Práčka a sušička sa bežne dávajú na seba. Takmer každý výrobca má v programe takéto na seba postaviteľné páry. A myslím, že aj Ariston v sérii Aquqaltis majú aj práčku, aj sušičku (čo idú na seba) a takisto aj práčku so sušičkou 2v1. Tú som si chcel kúpiť - páčila sa mi nielen cena, ale aj dizajn, ale práveže mi absolútne nevyhovovali tie dvierka naopak... 8-( Tak sme kúpili iného Aristona s "normálnymi" dvierkami. Šlape už vyše roka. Ale nesušíme často. Zatiaľ len párkrát. Lebo máme kde sušiť. Ale nebanujem, že sme kúpili 2v1. Lebo tú sólo by sme my asi veľmi nevyužili. Aj syn má už 5-ty rok práčku Ariston - normálna. Nekazí sa. ;-)
Odpovedať
@leonardom jasné, ide "študovať" ďalej :-N
Odpovedať
@ivushqa ja na tvojom mieste idem do Nay,Datart a tan zisťujem ,alebo ked si aj vyberiem cez net tak tam najskôr napíšem kvôli dverám,ja mám LG a dajú sa prehodiť dvierka detto sušička tú mám Whirpool,ja keby som si kupovala práčku tak už by som uvažovala?!pri stavaní kúpeľky,že kedysi tam pôjde aj SUŠ,lebo niektorá potrebuje aj odtok vody a jasné elektriku,ja som na vianoce ani nechyrovala o SUŠ a už ju mám v kúpeľke,o 12 -tej dám oprať a o 14-tej niekedy 15-tej prádlo v skrini :-) máme deti vyletené :-) z hniezda boli a vlastne sú 4 ked si pomyslím aké tony prádla som za tie roky musela povešať ach jaj,ale technika je na to aby napredovala.
Odpovedať
@marta2610 no veď to....ja som pôvodne nad sušičkou vôbec neuvažovala ( už vôbec nie pri riešení projektu) a teraz, dom pomaly dokončený, technická miestnosť nie je veľká ( v kúpelni som práčku nechcela) a všetci okolo vychvaľujú sušičku do nebies :-) tak som si to premyslela...ale nakoniec bude asi pračka a sušička 2v1....neperiem prehnane často, tak myslím, že to bude stačiť a tá Ariston Aquaqaltis má kapacitu 9 kg pranie a 7 kg sušenie, čo je super....asi si vyberiem tú :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?