Pracka LG,Bosch alebo Samsung

Mili Strechaci, nastal ten cas ked stara pracka vypovedala svoju sluzbu a my stojime pred otazkou,ktora pracka je ta naj pre nas. Poziadavky su 7kg pradla a min1200 otacok.Musi tam byt program na zmiesane pradlo a rychly program. Uz som si co to nastudovala takze invertorovy motor by bol fajn a hlbka by bola super taka na ktoru sa da postavit susicka.Neviem ci potrebujeme bublinky na to aby nam dobre prala pracka,alebo ci potrebujem program s parou,nevyznam sa v tom.Zaroven by som bola nerada ak by bezny program pral prilis dlho. Mam z toho obrovskeho vyberu vsak hlavu v smutku.Chcela by som vas poprosit o odporucania a vase skusenosti,aby mi pracka vydrzala mozno viac ako 5 rokov. Neviem ci je to vela alebo malo ale cca do 400Eur by som chcela minut na pracku z predu plnenu. Prikladam par linkov a prosim o vase rady https://www.mall.sk/pracky-predne-pln... https://www.mall.sk/pracky-predne-pln... https://pracky.heureka.sk/samsung-wf-... https://pracky.heureka.sk/bosch-wat24... https://www.okay.sk/bosch-wan24160by/ https://www.mall.sk/pracky-predne-pln...
Odpovedať
Alebo privitam ine napady na dobru pracku :-)
Odpovedať
@5ka25 kuk na Heureka.sk,alebo daj do googla a hľadaj naj,cenu mne ju našlo za 444e,LGF 74A8QDS,ja ju mám ale na 8 kg,šlape 3 rok ako hodinky,nezameň písmenko úplne iná,má parný program,som s ňou veľmi spokojná,ked doperie zahrá :-) počas prania svieti ako vian.stromček.
Odpovedať
@5ka25 odporucam Bosch-ku.. Asi jedno, ze aky typ.. My sme nasu prvu kupili v 2005-tom..Dodnes ide bez jedinej chyby.. Vymenili sme ju len preto, ze nam bolo treba vacsiu, mam teraz na 8kg. Tu staru sme posunuli babke a stale ide a babka si ju nevie vynachvalit, lebo ona vzdy mala len nejake horsie znacky, co sa po 3 rokoch pokazili.. Dufam, ze aj tato nam bude tak dobre sluzit. Ono asi je tazko radit, kazdy ma svoju skusenost a verim, ze aj tie ostatne, ako LG a pod.. budu tiez ok.. Mne na Bosch-ke vyhovuju aj programy, naucila som sa viac triedit pradlo, dost to setri cas.. pretoze ten "klasicky " program je dost dlhy.. Ale napr. sportove veci, fleesove bundy a pod..tak tie periem na kratkom programe - cca 50 minutovom.. Dlhy pouzivam hlavne na biele.. A tak isto vyuzivam program 15/30 minut, ked mam nieco len raz na sebe, tak to hodim osviezit.. A kedze mame zvierata v dome, tak ja casto vyuzivam program so zvysenou hladinou vody, aby sa chlpy odprali..
Odpovedať
@marta2610 tu co si mi poradila naslo za 479E najmenej a to sa mi uz zda dost vela za pracku.Ako dlho trva pranie na tom parnom programe?Je tam aj moznost polovicneho prania? @akvi rozmyslala som aj nad Bosch,aky mas prosim ta konkretne model?
Odpovedať
má podľa vás význam,aby mala práčka aqustop?ja ho mám ale čo som kuk niektoré práčky to nemajú.
Odpovedať
@5ka25 parné pranie si váži prádlo a podľa toho zvolí dlžku prania,ja mám na 8 kg kuk na Heureka.sk tam to máš pekne rozpísané,jasné rozpočet nepustí, včera bola LG ešte za 449 e,jasné výber je na tebe.
Odpovedať
@5ka25 my mame tuto https://pracky.heureka.cz/bosch-wak24... Kupovali sme ju za rovnych 400 ecok.. Jedine jej minus by pre niekoho mohlo byt, ze ked odstreduje, tak trochu piska, ale mne to nevadi, lebo ju mame v technickej miestnosti.. Tu predtym, co sme mali, ta bola super silence.. a ozaj ju vobec nebolo pocut, ale mali sme ju v kuchyno-obyvacke, tak to bolo pre mna dolezite, aby bola ticha.. .. Teraz som ale vyberala ine parametre, kedze mi je jedno, ze aka hlucna je..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dnes som sa pytala na pracku 2v1, ale este ma zaujima nazor na samostatnu pracku, ze ktora by bola lepsia? Samsung WW70K52109W/ZE alebo bosch wlt24440by? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
som pro LG
Odpovedať
@monikapd1 ja som vcera kupil toto Samsung WW70K52109W...zajtra donesu a uvidime:-)...whirpoolka uz stoji na chodbe,7 rokov a odislo vsetko.vodné cerpadlo,lozisko bubna aj riadiacia jednotka.snad toto nové nebude krok vedľa.
Odpovedať
LG jednoznačne :-) ;-) :-) model F82J6TY0W
Odpovedať
Profilova fotka
@bezo75 ja som zas kupila tu bosch. Perie velmi dobre.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Za mna LG, teraz sme kupili , pouzivame ju cca 2 mesiac, ale nasa na 6kg pradla SLIM. Oproti whirpoolke extremna ticha pri prani ci zmykani.
Odpovedať
Mame parnú LG osem mesiacov a stále veľká spokojnosť.
Odpovedať
Jednoznačne BOSCH už len pre dlhú životnosť. Pokaziť sa môže všetko a dnes sa robí spotrebná elektronika úmyselne na max.5 rokov, ale čo mi radil kamarát v elektre pred 8r BOSCH má najmenej reklamácií. Manželka často práčku preťažuje, ale doteraz bez poruchy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?