Práčka AEG - skúsenosti a odporúčania

odporúčate práčku značky AEG ?
Odpovedať
co tak pokracovat v diskusii a nezakladat novu temu? http://www.modrastrecha.sk/forum/spot...
Odpovedať
Profilova fotka
Pracka super. Servis v Trnave uplny des.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mala som takú práčku, teraz mám inú lebo sme dostali darom, ale kúpila by som si ju znovu,
Odpovedať
Profilova fotka
Poznám, podľa mňa má super ovládanie. Príde mi jednoduchá.
Odpovedať
@mamulienka34 Pri každej jednej práčke potrebuješ max 5-6 programov čo najviac používaš ;-) Chcem vidieť "gazdinú" ktorá využíva reálne všetky programy čo obsahuje práčka..A ovládanie je jednoduché pri každej práčke. 8-) Otázka zvyku na istý typ práčky, nič viac, nič menej :-)
Odpovedať
Mame druhy rok AEG sedmickovu radu s parou. Realne pouzivame tri programy. 90% Balvna, 9% 20 minutovy program rychle pranie 1%postelna bielizen.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@janap358 naša aeg je z roku 2008, perie sa každý deň aj 2x, t.j. 700cyklov za rok, t.j. 7 - 8 tisíc cyklov doteraz. bez poruchy. všetko mám aeg, veľká spokojnosť.
Odpovedať
Tiež máme AEG, konkrétne najvyšší slim model L85470SL a zatiaľ spokojnosť. U nás bola podmienkou čo najnižšia hlučnosť a ak je kúpeľňa zatvorená, tak o nej neviem, okrem odstreďovania na 1400 otáčkach ktoré už o sebe dáva trochu vedieť. Ale aj to viac drnčia veci položené priamo na práčke, ako samotná práčka, a nie je to nič kritické pri tých zatvorených dverách. Teraz ešte naučiť partnerku, aby tie dvere zatvárala. Ona tá práčka totiž ide aj teraz a dvere sú samozrejme do korán otvorené. :D Čo sa týka prania, sme tiež spokojní. Obzvlášť dokáže prekvapiť ak sa na nej pustí niektorý z dlhších programov. Tričká zažltnuté okolo goliera a podpazušia ktoré roky nešlo poriadne vyprať v našej straej práčke sú pri použití dlhších programov znovu biele. To isté mikrovláknové utierky ktoré mám na čistenie auta. Brzdný prach ktorý nešiel poriadne vyprať už dva roky je zrazu preč. Takže my AEG doporučujeme. :) P.s.: Týmto netvrdím, že iná moderná práčka to nezvládne rovnako dobre. Porovnávam s našou Electrolux kupovanou v roku 2002.
Odpovedať
Tak ja neodporúčam. Moja prvá pračka AEG odišla po 2rokoch a 3 mesiacoch, Kúpili sme ju kvôli tomu že prala ticho, chodili sme ju pozerať či vôbec perie, tak ticho prala :-). Ale potom začali blbnúť ložiská, 2x som ju reklamovala, ložiská vymenili, dokonca ju mal opravár doma, chvíľu bola OK a potom vždy začala mlátiť. Nakoniec som to vzdala a kúpila novú AEG, bohužiaľ situácia sa opakuje. Pračka má 2,5 roka. Mláti tak že nepočuť vlastného slova. Volala som servisáka s tým, že mlátia ložiská. Budem citovať opravára. " Pani kúpte si novú čo najlacnejšiu práčku, na týchto nových sú ložiská zalisované. Oprava vás vyjde toľko ako kúpa novej :-(. Takže, moja najbližšia práčka bude Bosch, svokre bezchybne šlape 11 rokov. AEG nechcem ani vidieť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Zdravim. Uz je asi neskoro reagovat na tento prispevok, ale neda mi to nenapisat. Mame pracku so susickou znacky AEG. Po roku odislo cerpadlo, po dalsom roku elektronika. (vymena v ramci zaruky) Teraz ma 3,5 roka a zasa stoji. Pravdepodobne zasa elektronika. Momentalne cakam servis. Potom napisem. Ale ja z mojej skusenosti NEODPORUCAM!!!
Odpovedať
@cico1976 tiež mi nedá napísať. My tiež mame AEG, v auguste to bude 6 rokov. Servis sme nevolali ani raz. Ako sa spomína hore, veľmi tichá,pranie aj sušenie precízne...ked raz odíde, čo sa aj stane tak ostanem pri tejto značke...
Odpovedať
@cico1976 A aký typ máte?. S tými spotrebičami je to všade rovnaké ak nekupiš nejakú Miele. Ak je to možné treba kupovať najvyššiu seriu danej značky / ak to je za rozumnu cenu / My máme AEG ser. 9000 / A+++ -75%/ ročná spotreba 85kwh. A ide výborne , zatiaľ má už 3 roky, občas trochu dlhšie váha pri malej pokládke prádla pri vážení , ale nesklamala. Ak zvolím rýchli 20min program a dám viac tak oznámi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame Lavamat turbo - L99691HWD
Odpovedať
@cico1976 Ja som v mojom okoli nepocul o AEG nic dobre. Stale nechapem, odkial ta reputacia. My sme mali 14 rokov LG a teraz 3 roky Samsung a servis som neriesil ani na jednej.
Odpovedať
Ono niektorí robia aj tak že kupia práčku čo najlacnejšiu a drilujú ju o dušu, ked sa pokazí za príplatok a predlženú záruke vymenia za novú 2-5 rokov. Ak neksor tak pre cenu nie je taká škoda. No je to neskutočné plytvanie materiálom. Kedy nabehneme na systém modulárnej skladačky komponentov ktoré pojde ľahko vymeniť. Trh, nutná cyklická spotreba a korporátny fašismus nepopustia.
Odpovedať
Rodicia kupovali v roku 1998 AEG pracku za 48 tis korun bol to high end 2400ot atd atd. Prala a fungovala 20 rokov bez opravara, jediny raz sa pokazil prevod davkovaca,boli tam umelohmotne ozubene kolieska a preskocil rozvod tak som to opravil za 2 hodiny. Prala na 5 clennu rodinu 20 rokov predala sa minuly rok za 100Eur plne funkcna:)))
Odpovedať
@gkrivanek Tak to bola na 1998 paradna pračka. A tie otáčky , to som ani nepočul / to myslíš odstredovanie? /
Odpovedať
treba kúpiť takú,ktorá má progr. 60 c a perie hoďku.
Odpovedať
@gkrivanek 2400 otacok zmykanie? nemas to nejake pomylene? ked na nasej AEG zmykame na 1500 otackach bez parneho cyklu, uz z ponoziek je tazko identifikovat co to je ked to z pracky vyjde.
Odpovedať
@gashtaan hadam myslel 1400
Odpovedať
@bigjamajko jaj sorry 1800 tam malo teraz som si to preveril u mami:)) ale ze to krcilo pradlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?