Poraďte ručný vysávač

Profilova fotka
Prosim pekne chcem si kupit aky maly rucny vysavac... len sa neviem rozhodnut aky.. mne sa velmi paci( farba ma zaujala :-))) Electrolux ZB 4103... alebo aky odporucate?:-)
Odpovedať
Ahoj, my mame Electrolux Ergorapido ZB 2904G, je to kombinovany rucny a stojanovy a je uplne super. A je podobnej farby ;-)
Odpovedať
@adulka691 my mame Dyson DC 34 Animal Pro, mame 2 kocurov, tak potrebujeme velmi vysoky vykon. predtym sme mali Phillips, model uz neviem, tiez nebol z najslabsich, ale s tymto Dysonom sa to porovnat neda. okrem toho, mne sa jeho dizajn sice nepaci, ale chlapom ano - vyzera to ako vesmirna zbran :-) a tak ho muz aj sem tam chyti do ruky :-) inak, na farbu a vzhlad kasli. vyber podla toho aky chces vykon, kolko ma vydrzat vysavat - ci ho budes v podstate non stop nabijat, alebo ho potrebujes aj do auta a aby zvladol dost dlhy cas na najvyssom vykone. a samozrejme, aj kolko penazi chces do neho investovat. pripadne, ci mate zviera a potrebujes chlpy sem tam povysavat z koberca/sedacky. podla tohto by som si vybrala a nie podla farby. farbu riesim na stene, sedacke a pod... samozrejme, ak by bol dany model k dispozicii v roznych farebnych prevedeniach, tak zohladnila by som aj farbu. ale inak nie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my mame tento akumulatrorovy a sme spokojni http://www.manutan.sk/akumulatorovy-r...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Moj vianočny darcek dyson.bohate príslušenstvo a super vysava.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka414 aby nevysaval pri tej sialenej cene :). Davno po nom pokujujem, ale cena ma vzdy odradi.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj ano pri slovenskych platoch a cenách je to des nieco taketo kupit 😬..my zijeme vo svajciarsku a najnovsí model dyson 8 ma pri 20% vianočnej cene stál rovnych 500,- € a k tomu predlzená 4 ročna zaruka.musim povedat ,ze chybu som spravila ked som kupila velky dyson ten az tak moc nepotrebujem stačí nam bežny vysavač ,ale na schody a do auta a rychle vysavanie nieje lepsi pomocnik ako tento ručny vysavač.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka414 druhy problem je v tom, ze 7min v nesetriacom rezime mi zial na auto nestaci.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj ja povysavam úplne celé auto🤔úplne v pohode.dokelu zas je o niečo lacnejší,ale ja som ho dostala od ježiška pod stromček.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj a ten žrút režim vôbec nepoužívam.
Odpovedať
elektroluxy som mala viacere ,ale neodporucam,nie su moc kvalitne,tak som si kupila lacny za 13e z kauflandu,a vysava ako das
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?