Poraďte pri kúpe digestora a varnej dosky

Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto z vás digestor beko cwb 6610 X ( http://odsavace-par.heureka.sk/beko-c...) - ak áno, aké máte s ním skúsenosti? Digestor má funkciu autoosviežovanie vzduchu, t. j. každú hodinu sa zapína a recykluje vzduch na najnižšom stupni. Chcela by som vedieť, či je to dobré, alebo či to nie rušivé, či sa dá zrušiť tá funkcia, ak by som nechcela, aby sa to stále zapínalo. Veľmi sa mi páči, ale bojím sa tej funkcie. A varnú plynovú dosku na skle MORA VDP645 GX (http://varne-dosky.heureka.sk/mora-vd...) - aké máte skúsenosti, ak ju niekto má? Ďakujem za info.
Odpovedať
vyberajte bosch a siemens - tiche, spolahlive, elegantne
Odpovedať
cwb 6610 má úzke sklo a šírku 60 cm. na obrázku je široký 90 cm....ohľadne čistenia skúste napísať na infolinku Beko
Odpovedať
Ahojte, chcela by som sa poradiť o digestore. Kuchynu máme spojenú s obývačkou, len uvažujeme, že pristavíme rozdelovaciu priečku týchto izieb, lebo nevieme či digestor vytiahne všetky výpary a pachy z kuchyne. Viete niekto poradiť, prípadne máte skusenosti? Ďakujem
Odpovedať
@peto99 je tichsia plynova varna doska bosch od mory?prosim ta a o kolko decibelov?to ma fakt zaujima
Odpovedať
Profilova fotka
@filipe1 myslel digestor skor. Hlucna plynova doska??? :-D
Odpovedať
@filipe1 tichsia plynova doska?? To radsej vyberaj digestor podla dB, plynova varna doska ma zanedbatelny hluk, mozno tak pri elektrickom zapalovani je to rusivy zvuk, ale to zistis aj tak az pocas realnej prevadzky, urcite by som sa zameral radsej na ten digestor, taktiez na narocnost vymeny uhlikoveho filtra a jeho velkost a moznost umyvania filtra na mastnoty v umyvacke.
Odpovedať
@stowasser ja si zo spotrebicmy viem poradit 3roky som radil inym xi @peto99 on radil ze si maju vyberat bosch siemens tak som zvedavy o kolko su tichsie tie varne dosky oproti konkurencii ;)
Odpovedať
@jankazb ale nekonkretizoval :D
Odpovedať
@filipe1 samozrejme to malo byt adresovane niekomu inemu :) @mili385 urcite proti agresivnym vonam nemas sancu, my sme sa rozhodli, ze par rokov nechame priestor bez priecky, kym su deti male, nech ich mame "na ociach", potom budeme riesit lahku sadrokartonovu priecku so zasuvacimi dverami. Varenie vie otravit pohodu v obyvacko-kuchyni, samozrejme je to vec zvyku, nebudem predsa piect slaninu tesne pred prichodom navstevy, iba ak by to bola svokra :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?