Poraďte dobrý mixér na smoothie

Ahojte,viete prosim poradit dobry mixer na smoothie? Ak ano napiste prosim vas aj konkretny typ (znacka,...) pripadne pridajte link. Kvalitny avsak aj za prijatelnu cenu:). Dakujem vopred:)
Odpovedať
akurát včera som kúpila v lidli za 14.99 eur, má dva poháre, ktoré si môžeš zavrieť a vziať so sebou, pre mňa za tú cenu postačujúci na účel, na ktorý je určený, nepotrebujem značkový.
Odpovedať
@86zuzana86 dajs si do alzy alebo googla G21 Perfect smoothie, je to asi cinska kopia americkej verize neviemako sa teraz vola. Ma to priatelka, zatial to funguje.
Odpovedať
Táto téma ma zaujíma, pretože som zničil mixer, chcel by som kvalitný a ten G21 vyzerá kvalitne, ale dá sa obhájiť jeho vysoká cena?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam na smootie tento a nedam nan dopustit. Ma vykon takze zmixuje aj mrkvu a tvrdsiu zeleninu. Tie lacne z Lidla za 16 eur ze akoze na smootie sa pri tvrdsej zenenine zavaria a konec. http://www.nay.sk/zelmer-sb-1000-stol...
Odpovedať
@rossig Cena je brutalna, ked mi povedala ze daky original USA stoji 800€ ci kolko skoro som umrel, aj toto sa mi zda velmi vela ale zase ked chces ozaj smoothie tak asi treba priplatit. Tam ide asi aj o tie otacky, obycajne netocia 30 000.
Odpovedať
Vyborna tema na fore o stavani....boze kolko blbosti sa tu prepiera...zlata modra strecha spred 3-5rokov...
Odpovedať
Profilova fotka
moja zena si teraz kupila ten z lidla zatial ide uvidime dokedy
Odpovedať
tu som našiel zaujímavý test: https://www.youtube.com/watch?v=3S-Jh...
Odpovedať
Ked mixer, tak jedine... http://www.willitblend.com/ ;)
Odpovedať
Predstavoval som si cenu tak 100 €, ale tie najlepšie sú tak za 600 €, tak sa pýtam stojí to za to, keď nebudem mixovať hodinky, mobil ani betón ???
Odpovedať
@septo Veď ťa nikto nenúti vyjadrovať sa k tejto téme ...
Odpovedať
@rossig preco by som sa nevyjadril?ked sem hromadne pisete blbosti co sem nepatria...to ze adminom vyhovuje ze tu maju novy fb je druha vec...stale ale plati ze je to hlavne forum o stavani....je mi uprimne luto ako sa to tu vdaka unudenym bez urazky"sliepkam"zvrhlo....sam som sa tu vela inspiroval pri stavbe domu...bohuzial aj keby sa clovek chcel podelit o svoje skusenosti,zapne modru strechu a je mu do smiechu,resp.do placu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rossig kupte skuste a zistite ze ste vyhodili 100eciek, potom uz len dat inzerat predam stylovy smoothie lacno, moj nazor
Odpovedať
@peta444 ako vieš, skúsila si?
Odpovedať
@rossig ja ho mám a je fantastický,pomixuje všetko a žiaden problém,mám ho síce len dva mesiace,ale neľutujem :-)
Odpovedať
@septo dobry den, tak ja rozhodne nepatrim k unudenym sliepkam, ako ste ma nazvali...mam doma dve male deti, ktore mi nesmierne davaju zabrat a veruze casu malo,co sa o vas asi neda povedat... Kvalitny smoothie mixer hladam prave pre ne. Tiez sme nedavno dostavali dom a casto sme sa tu inspirovali, no nevidim nic zle na tom, ked clovek hlada vhodny spotrebic do svojej domacnosti pre rodinu a spyta sa. Len tolko, a ako uz vyssie spominali, ked nemate cim prispiet, lepsie bude ked budete ignorovat a nevyjadrovat sa.
Odpovedať
dakujem ostatnym za prispevky. Dostala sa ku mne aj info,ze vyborny je Miomat (www.miomat.sk), daju sa tam okrem smoothie pripravit kremove polievky, detske vyzivy,...kuknite ich stranku.
Odpovedať
Profilova fotka
@fidorka7 ano, robila som cviklove smootie a skapal na totalku :-D zapach zhoreniny cize sa zavaril...ale tak pochopitelne lebo to ma slaby vykon cize vhodne na makke ovocie ako jahody, banan, jogurt, atd.....potom som si kupila teda s poriadnym vykonom a aj mrkvu, cviklu tvrdu zeleninu krasne rozmixuje za chvilku takze iba doporucujem :-) dalsia vyhoda ze toho viem spravit naraz viac pre celu rodinu kedze nadobka je vacsia...
Odpovedať
@peta444 tak ja cvikľu neznášam, a zeleninové smootie teda pre mňa nie je zrovna nič chutné. Na ovocie mi stačí to, čo mám. A ak sa pokazí, bez problémov mi vrátia peniaze.
Odpovedať
@rossig Urcite ano, je silny, za chvilocku vsetko rozmixuje dohladucka, vratane semiacok. My ho mame tak cca 3-4 mesiace, pouzivame ho od pondelka do piatku a nelutujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@septo Modrá strecha už dávno nie je len o stavaní, ale aj o zariaďovaní a bývaní. Táto téma je zaradená do kategórie spotrebiče - je to téma, ktorá na Modrú strechu patrí. Každý tu môže sledovať to, čo ho zaujíma a čo práve rieši. Ďakujem za vypočutie, tému nechávam ďalej, verím, že mnohým pomôže :)
Odpovedať
presne tak, temu som zaradila do kategorie spotrebice, takze ked to niekoho obtazuje nech mnou vytvorenu diskusiu nesleduje:). Ako pise admin, ja prave riesim toto, tak som sa spytala...riesila som aj stavbu tak som sa zaujimala o to, teraz sa zaujimam o byvanie a veci s tym suvisiace.
Odpovedať
Profilova fotka
@fidorka7 ved samozrejme ja som len odporucila podla vlastnej skusenosti a je na kazdom ako sa rozhodne....a vela ludi si nespaja pojem smootie iba s ovocim ale aj so zeleninou :-)
Odpovedať
@janamartish ak uz modra strecha nenilen o stavani,poprosim ta o zrusenie mojho konta,sam som nenasiel ako to urobit,tak prosim o zrusenie...nech sa van tu dari..prajem vela uzivatelov zakladajucich podobne temy... p.s. to zrusenie myslim vazne,ak tak nemozes urobit poprosim o navod,dakujem
Odpovedať
@86zuzana86 ja som si pred pár dňami kúpila G21 vitality smoothie, závisí však od toho, načo ho potrebujete a aké smoothie a ako často na ňom chcete robiť. Ja som volila drahšiu variantu, pretože na ňom budem mixovať aj orechy, datle, robiť polievky (za 5-6min je na ňom hotová polievka), omáčky, zmrzlinu... rozseká celé mrkvy aj s vňaťou, úplne najemno, to už mám odskúšané. Pokiaľ ho chcete využiť iba pre deti na ovocné smoothie, na to Vám určite poslúži aj omnoho lacnejší a menší mixér :)
Odpovedať
@katarinka2288 dakujem krasne za reakciu:),chcem sa spytat, pripadne ak mi viete poradit budem rada. uvazujem nad kupou nutribulet alebo miomat. nemate skusenosti?ak aj nie, podla vas je ktory lepsi?:) dakujem:)))
Odpovedať
Profilova fotka
moja dcera za tym strasne salela a kied som jej to kupil urobila si smoothie asi trikrat a odvtedy je v polici
Odpovedať
https://www.alza.sk/russell-hobbs-kit... Ja mam tento a maximalna spokojnost.Ma dobry vykon a dve flase :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V Lidli sme pred par mesiacmi kupili za par eur (do 15) a je to paradka a splni svoj ucel na 100%
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?