Popálenie kože mikrovlnkou - žeravé plechy vovnútri

Ahojte. Kupili sme novu kuchynu a manzel pri zohrievani polievky na minutu a vybrati taniera sa popalil o dno-plech mikrovlnky ako sa ho trochu dotkol pri vyberani taniera. Plechy vo vnutri mikrovlbky bolo zerave ako ked rozpaite plech v rure. 10 minut si musel chladit ruku a aj tak ho to stale palilo. znacka mikrovlnky je AEG. Stalo sa to uz niekedy niekomu?
Odpovedať
@viembytajmila Vnútro mikrovlnky by sa nemalo zohrievať. Treba ju reklamovať u predajcu.
Odpovedať
Profilova fotka
Reklamovať jednoznačne. Mam nerezové vnútro MW a nikdy nebolo nič horúce ani pri dlhom varení v nej.
Odpovedať
Profilova fotka
@viembytajmila Nemal omylom s mikrovlnkou zapnutý aj gril??? :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@viembytajmila choď ju čo najrýchlejšie vyreklamovať. Nie je možné, aby ti mikrovlnka tak silno hriala, že sa až človek popáli! Musí byť nejaká chybná!
Odpovedať
nop tak to je isto chyba, ze sa hentak prehrieva. robi to pri kazdom nastaveni, ci len na nejakom programe? ale v kazdom pripade ju treba ist vymenit. to nemoze hento robit
Odpovedať
Profilova fotka
@viembytajmila reklamovať. Známa mala podobný problém a neskôr sa jej mikrovlnka chytila horieť. neviem či to malo spolu nejaký súvis ale netreba nič podceňovať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto nie je normalne, aj pri starsich mikrovlnkach som sa v niecim takymto nestretol, vyreklamovat, len este by som pozrel to, ze na akom programe sa to stalo :-)
Odpovedať
ja som teda este nezazila, aby mi toto mikrovlnka spravila a to mame doma tu istu znacku. nieco v nej bude isto pokazene a ja by som osobne necakala, kym sa s nou stane nieco horsie
Odpovedať
@viembytajmila ako dlho ju mate?? Vidim, ze si pisala, ze ju mate novu ale toto bolo prve jedlo, ktore ste v nej ohrievali alebo ste uz viac krat zohrievali v nej? Nie je nejako zle nastavena?
Odpovedať
@viembytajmila aj si to bola dať vyreklamovať alebo ako si to vyriešila ? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?