Plynová varná doska

Akú značku plynovej varnej dosky kúpiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@avokinlistok hehe znacka sa asi neda poradit, kazdy ma to svoje, mas aj nieco vyhliadnute uz ci nie? ja si myslim, ze uplne staci ked budes vybrat podla velkosti a ceny :)
Odpovedať
Profilova fotka
@avokinlistok Podľa mňa značka nie je až tak rozhodujúca, skôr by som sa zameral na jej rozmery. Neverila by si, aký problém môže byť, ak si kúpiš varnú dosku s malým rozostupom horákov. Nič tam neuvaríš, lebo sa Ti nezmestia dva hrnce vedľa seba. (pokiaľ nevaríš v litrových) No a ja za seba by som ešte spomenul piaty wok horák. To je vec na nezaplatenie. :-)
Odpovedať
@jamk1 velmi dobre ste poradili... vobec nezalezi na znacke ale presne na tom, co ste napisali ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@melanie9 Ďakujem. Však viem... chlap v kuchyni. :-)
Odpovedať
@jamk1 a prave preto som ostala milo prekvapena, ze chlap vie aj v oblasti kuchyni takto dobre poradit... takych chlapov by mohlo byt aj viacej!
Odpovedať
@avokinlistok tiez si myslim to co jamk1, znacka je ta posledna vec ktoru by som riesil, treba sa rozhodovat aky material, farba, vlastnosti a hlavne velkost, za mna najdolezitejsie faktory, znacka a cena su uz druhorade, ta cena okej pre niekoho este tiez na prvom mieste, ale ceny su podobne s rozdielmi par eur :)
Odpovedať
@jamk1 Ďakujem za radu. Takže asi by som mala rozmýšľať aj o 5 horákovovej doske, alebo si všímať údaj o šírke dosky.
Odpovedať
@avokinlistok udaje o sirke ti moc nepomozu, dolezity je rozstup medzi horakmi
Odpovedať
@melanie9 on je velmi sikovny kutil a kuchar
Odpovedať
Ja mam tuto https://www.nay.sk/bosch-pgp6b5b80-pl... Z toho,co som pozerala sa mi zdalo najlepsie rozlozenie horakov a predsa mam problem zmestit vedla seba velky hrniec a velku panvicu.
Odpovedať
Profilova fotka
@avokinlistok Áno, aj šírka, ale hlavne si pozri nejakom kamennom obchode vzdialenosť stredov horákov. Ja som to v jednom príspevku písal. Po rokoch som vymenil môj starý plynový sporák Mora za nový Elektrolux. Prvé dni som sa vytešoval z elektrickej multifunkčnej rúry. Piekla super, oželel som aj to, že napriek rovnakým vonkajším rozmerom je rúra u nového sporáku podstatne menšia. Problém nastal vtedy, keď som prvýkrát varil vo woku. Okrem woku sa na sporák nezmestil už žiadny hrniec. Až potom som premeral vzdialenosť horákov a zistil som, že sú na novom sporáku o 5cm bližšie k sebe, ako u starého. Žiaľ, tento údaj o rozostupe horákov neuvádza v technických parametroch žiadny výrobca. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 Ďakujem pekne za verejnú pochvalu. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nakoniec som objednala túto https://www.tpd.sk/bosch-ppp6a6b20-p1...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?