Myslíte že je lepší vysavač na okná Kärcher alebo Leifheit?

Profilova fotka
Čo myslíte? Ktorý vybrať? Aké máte skúsenosti?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ja som vyskúšala čistič Karcher, bola som spokojná, aj keď trošku po ňom zostali "šmuhy" a musela som okno doleštiť klasicky klinom. Leifheit je podľa mňa ale v tej istej kategórii, čo sa týka čistenia okien. Je k nemu aj možnosť pripevnenia teleskopickej tyče a dajú sa dokúpiť aj klasické stierky na okná. Ja si konkrétne idem kúpiť teraz Leifheit. Oboje sa pohybujú v tej istej cenovej kategórii. Je ešte potrebné si určiť, na čo konkrétne chcete prístroj využívať, či máte strešné okná, vysoké francúzske okná, ... - v tomto je Leifheit podľa mňa lepším pomocníkom.
Odpovedať
Profilova fotka
@adamnela ahoj, ja mam Karcher a nedam nan dopustit :) umyvanie okien sa stalo pre mna takmer oddychovou aktivitou... Ja teda okenne tabule ako aj ramy cistim parnym cisticom Karcher a nasledne tymto prejdem okenne tabule a su bez smuh za par sekund.. pre mna jednoznacne vyborne minutych 60 eur. odporucam :)
Odpovedať
Leifheit sme kupili v akcii u modro-zltych kvoli polovicnej cene, asi po polroku sme mali moznost odskusat Kärcher, nasledne sme Leifheit darovali a hned kupovali Kärcher, lebo kvalita bola niekde inde. LH je viac hobby znacka.
Odpovedať
Profilova fotka
mám Kärcher a jsem maximálně spokojená! Čištění je rychlovka, bez námahy a hlavně beze šmouh ;-)
Odpovedať
Karcher je kvalitou určite vyššie. .u mna spokojnosť;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cookie9 @sakura77 @catt82 @stowasser @zuzulienkat dakujem Vam vsetkym za komenty a kupila som nakoniec Karcher a som tiez velmi spokojna...Leifheit som nemala moznost skusit, ale Karcher mi maximalne vyhovuje, len rozmyslam, ze si este dokupim k tomu tu teleskopicku tyc, lebo mam tiez velke okna a aj vysoko...Mate niekto k tomu tu tyc?
Odpovedať
Profilova fotka
Na Karcher je moznost teleskopickej tyce? Nevsimla som si, ak ano, dajte stranku :) dakujeeeem
Odpovedať
No jak kukam tak kukam podľa mna da tam.neda dat teleskopická tyč. .teda aspon na moj nie..mozno su novsie modely kde ide...neviem..či? :-D
Odpovedať
tyc na karchera nieje,len na LH.
Odpovedať
Profilova fotka
Na stranke profinaradie je aj predlzivaci nastavec na kaercher. Stoji cca 40 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne karcher!vysavac nam vydržal 7rokov a predtym co sme jeden mali ledva dva roky.karcher je super značka nesklame ta.
Odpovedať
Profilova fotka
@cookie9 @atlaska @sakura77 nech sa paci :) https://www.mall.sk/cistici-technika-...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@adamnela ahaa ho :-D no dobre vedieť:-) dik:-)
Odpovedať
@zuzulienkat ake mas okna, ked ich cistis parnym cisticom? Neposkodi horuca para ramy, ked mam plastove okna? Dakujem za radu. :-)
Odpovedať
dikyyyyy@adamnela
Odpovedať
Ako docistujete dolu na francuzskych oknach ked uz nema kam ta stierka dolu ist a nezotrie cele okno?
Odpovedať
Profilova fotka
@sakura77 neni zač ;-) @atlaska rada :-) No ja čistím tak spodok, napr. aj pri balkonovych dverách držím karcher bokom v pohode :-)
Odpovedať
@atlaska aj ja spodok prejdem zlava doprava:-);-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zou ahoj, mame plastove - nepredpokladam, ze ze by malo skodit, s tou parnou hadicou sa vlastne len priblizim k ramom na par sekund, a ta spina pekne stecie.. pouzivam to aj na zaluzie (co je vyslovene uvadzane ako priklad vyuzitia v samotnom navode) a je to super, velmi rychle a viacmenej bez namahy :)
Odpovedať
@zuzulienkat dik za tip.moj parny stojí zabudnuty v kute ; veru tie zaluzie vyskúšam s nim...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat a ktorý presne typ máš? To je super, ak sa s tým dajú čistiť aj žalúzie. Ako presne ich cistis? Potom to niekde zotries?
Odpovedať
Profilova fotka
@adamnela mam SC 2500, najma kvoli tomu, ze je mozne za pochodu doplnat vodu, plus prislusenstvo je vacsie. Zaluzie cistim (ked su sklopene) bud tou klasickou pistolou - zdialky prejdem parou, prach pekne stecie a zotriem ho handrickou, alebo ked je na zaluziach vela zadubenych hnedych bodiek :-) tzv musacincov, tak sa na ne vyzbrojim turbo tryskou. je to celkom rychle a nenarocne, treba skusat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sakura77 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat no musim sa na to mrknut..A to cistis tie klasické hliníkové zaluzky, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat a myslis, ze ten Parny cistis karcher sc 952 ten maly by nestacil na tie zaluzky, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@adamnela hej tie hlinikove klasicke. Myslim ze aj SC 952 by stacil, ma mensiu nadobku, takze asi treba casto doplnat vodu, ale funkciu by mal splnit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat no len nechce sa mi davat tolko moc penazi za ten velky parny cistic :-| No uvidim, este to mrknem a uvidim, co vymyslim :) Ale diky za tip :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@zuzulienkat ahoj, prosim ta cistis s tym aj ramy okien? mne ramy zaberu najviac casu/energie mojej :-) a preto rozmyslam na parnym cisticom. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@scarlette ahoj, ano cistim - nasadim len nasadku, ktoru pouzivam najcastejsie a uz len vypustam paru na ramy. ma to vyhodu, ze krasne to spusta spinu aj z tych "zahybov" na ramoch, takze to je pre mna najvacsia vyhoda. :-)
Odpovedať
@zuzulienkat velmi pekne ďakujem, na jar budem okna riešiť týmto spôsobom, verim že budem spokojna :-) už ma to prestalo baviť, hlavne umyť strešné okná je zaberák :-p
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?