Máte niekto skúsenosti s el. rúrou Electrolux EOB3400BOR?

Ahojte, chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s el. rúrou Electrolux EOB3400BOR?
Odpovedať
Tato nema kolajnicky. Odporucam hocico, ale nech to ma vysuvne kolajnicky. Pekac na otvorene sklenene dvierka nepolozis.... Inak cena dost vysoka na obycajnu ruru nie?
Odpovedať
@zuzu107
Odpovedať
@petko234 hľadala som niečo v retro štýle a táto jediná ma najväčší objem. Píšu, že má až 74 l. Hľadala som k nej aj varnú dosku (plynovú), ale z tejto značky k tejto rúre si akosi neviem vybrať. Zaujala ma táto:https://www.nay.sk/electrolux-egt7355nok-plyn-varna-doska-1464093907 Popravde najradšej by som chcela kombinovaný šporák kde ovládanie varnej dosky je na rúre, ale tie sa už asi nevyrábajú.
Odpovedať
@petko234 ,,vstavaný kombinovaný šporák" :-)
Odpovedať
na tuto varnu dosku z nayky pozor - ma sirku 74cm. Rury zvycajne 60. Robia sa polyvalentne sporaky - ovladanie je dole ale je to vynimka. Ono to ovladanie hore nie je az take zle. Len neberte s ovl. naboku. My sme sa dali nahovorit a podla mna je to blbost.
Odpovedať
@petko234 prečo nie na boku? práveže mi to príde také praktickejšie
Odpovedať
1. plynova varna 4-doska bude mat horaky rovnako ako spredu len otocene o 90stupnov t.j. najvacsi bude vpredu. 2. ked prekladas hrnce vacsinou ich presuvas nabok. A ked nemas dost miesta tak ich das blizko gombikov a zhorsi to pristup k nim. (nie ovela ale tak ergonomicke to zrovna nie je). Zaspinit sa to moze tiez skor aj ked mozno viac od pripravy jedla ako od vykypenia. Ale mozno moj pohlad nie je lepsi. Ako je to prakticke?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?