Máte skúsenosti so spotrebičmi Miele?

Má niekto skúsenosť zo značkou miele? Spotrebice a pod.
Odpovedať
1
2
@galina72 ty si robis srandu? jeden prispevok ze aka je najlespia , dostanes odpoved a zalozis druhu? To nemozes napisat tam ale pohladat? Prosim ta ak si potrpis na drahe veci mas na to resp. sa potrebujes ukazovat daj si heureku a zorad si od najdrahsej a budes spokojna. Vsetky spotrebice su ok je na kazdom ci je ochotny nasobne priplatit za mozno to iste resp mierne lepsi produkt.
Odpovedať
mame vysavac Miele :) teda da sa pocedat, ze mame skusenosti S tou znackou?
Odpovedať
@sysell som na streche nová,, snažím sa len nájsť odpoveď, nemám ešte skúsenosť ako to tu funguje
Odpovedať
@galina72 ano mam a nevidim v nich ziadnu vynimocnost. ja mam doma gorenie, bosch, aeg a pravidelne varim, tzn skoro kazdy den. moj brat ma miele, a ked pridem na navstevu tak tam varim tiez pravidelne :-D , lebo svagrina nevari a ked navari, tak je to nejedle a ani znacka tomu nepomaha zial :-D. konkretne rozdiely - moja umyvacka po skonceni cyklu zapisti, ich sa aj otvori. ich digestor sa zapne spolu s varnou doskou, moje musim zapnut kazde zvlast, ich rura pecie s parou, moja nie. okrem vyrazne vyssej ceny ani jeden miele spotrebic nevaril zatial lepsie a "sam". niekto sa potrebuje prezentovat znackou, niekomu postaci aj dobre jedlo urobene na pahrebe, aj tu pravdaze cest vynimkam .
Odpovedať
@galina72 Vsade na forach to funguje rovnako ;-) Najskor si precitas pravidla,ako to tu funguje http://www.modrastrecha.sk/rules/ ...ak hladas nieco konkretne ,nasledne pouzijes vyhladavac /ten obrazok lupy je tiez vsade rovnaky/ ...a uz len citas a hladas rady. Ak nenajdes,zalozis novu temu... 8-) ;-) :-p
Odpovedať
@majki555 Ok dik
Odpovedať
@galina72 Zijem v holandskom pohranici a tu je to dost rozirena znacka. V praxi je to nemecka kvalita s kopou roznych funkcii. Vyrabaju prakticky vsetko, od beznych spotrebicov az po napr. velkokapacitne priemyselne pracky a susicky... Len tie ceny spotrebicov, a na to navazujuce ceny servisu. Otazne je ake funkcie vlastne potrebujes a ci tie funkcie na bezne pouzitie nezozenies aj v inych znackach a to v primeranej cene a kvalite.
Odpovedať
@galina72 Miele a Siemens su moji favoriti. Ked raz budem zariadovat dom aspon umyvacku by som chcela Miele. Su drahe ako slak,ale najmenej kazive.
Odpovedať
A máte niekto skúsenosť s chladničkou LG door in door?
Odpovedať
@galina72 Ja osobne nemam s LG door in door ziadnu skusenost. Chladnicku tejto znacky mame, ale klasicku, je to model GBB530PZCFS. Ale vazne by ma zaujimala vyuzitelnost a praktickost tohto door-in-door systemu. Ja osobne s mojou zabudlivostou by som asi panty znicil, kym by som nasiel, co potrebujem. Pre mna je dolezite otvorit jedny dvere, mat vsetko na dohlad a vybrat co je treba. Pri tomto door in door systeme by som asi zosalel.
Odpovedať
@galina72 čo ťa zaujíma na miele?
Odpovedať
Servis v Bratislave otrasny. Tolko moja skusenost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atlaska čo sa ti stalo? My sme za tých cca 11 rokov veľmi nič nemuseli servírovať na šťastie
Odpovedať
Servírovať - servisovat :-N
Odpovedať
záleží od toho aké spotrebiče? Aký konkrétne? Aj značka Miele má niektoré produkty vydarené niektoré menej, treba napísať presný typ nad ktorým uvažuješ a potom sa ti budú vedieť ľudia lepšie vyjadriť na názor aký je a či majú vlastné skúsenosti
Odpovedať
@zavana kasli na to, zrazu ju zaujila chladnicka LG toto nema cenu
Odpovedať
Keď sa v jednej diskusii dotazujes na kuchynsku techniku miele a lg, je to ako rozhodovanie medzi mercedesom a skodovkou. Aj jedno aj druhé tá odvezie z bodu a do bodu b. Aj jedno aj druhé môže mať nevydareny kus. Ide o to na čo máš.
Odpovedať
@ada32 chladnicku aj ja aj suseda. vymena cidla v nulovej zone.
Odpovedať
@atlaska tak to nie je bohviečo.ste mali ten istý typ chladničky? či neboli z jednej série..ked mali tú istú vadu
Odpovedať
@ada32 nie rozne
Odpovedať
Naša nemala taký problém ale tak neznamená to že bude zlý každý kus. Zatiaľ normálne funguje ale teda s týmto rizikom už ďalšiu neviem či sa odhodlame kúpiť.
Odpovedať
@pistikus pozri sa možno potrebuje na dve miesta dva spotrebiče a má na každý iné nároky. Aj mne už sa také niečo stalo.
Odpovedať
@hoblinka13.... Miele a Siemens su moji favoriti. Ked raz budem zariadovat dom aspon umyvacku by som chcela Miele. Su drahe ako slak,ale najmenej kazive. ....SI MA POBAVILA :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D maniacus Ti presne napísal... :-N :-N :-N
Odpovedať
@zuzik137 ..a moja Miele /polovička/ keď prídem domov zapískam a hneď je pivo na stole ako aj navarené.. :-D :-D :-D :-D :-D a druhá Miéle /ja/ to všetko musím poupratovať...kašlem na takú techniku... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@technik007 mate istotu, ze nebudete potrebovat ziadneho technika na opravu. moj brat po 1/2 roku musel menit digitalny panel na mikrovlke. technik tvrdil, ze vynimocny pripad, vyrobna chyba. som zvedava, ked skonci zaruka kolko spotrebicov odide a ake budu servisne poplatky. neviem, ci sa da este spolahnut nemecky vyrobok=spickova kvalita. v dnesnej vysoko spotrebnej dobe tomu prestavam verit ]-(
Odpovedať
zítra mi dovezou sušičku miele, tak jsem zvědavá, myslím si, že se oplatí od této značky hlavně pračky, sušičky, ovšem mikrovlnky a podobné jsou zbytečný luxus
Odpovedať
Podla mna miele/nemiele, kazdy spotrebic uz ma v sebe kurvitko. Ja vyberam zlatu strednu cestu. Ani najlacnejsie, ale ani predrazene.
Odpovedať
@fuska nevěřím, že Miele toto má, nakonec já měla pračku blbou značku Candy 15 let a ještě slouží jinde
Odpovedať
@fuska Si to vystihla :-D
Odpovedať
@adjanni Ved to, ze ju mas 15 rokov. Toto by si o 10 rokov asi nenapisala. Aj Whirpool boli kedysi pracky, co vydrzali nosu rokov a teraz sa vela ludi tejto znacke vyhyba. Uz to nie je to, co to byvalo.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?