Kúpil si niekto tento odšťavovač z Lidlu?

Mam doma tento rohnson r-427, avsak maximalna nespokojnost - zanechava vela odpadu - vela roboty s cistenim - slabo odstavnuje Teraz maju v lidli: http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=1009 Nekupil ho uz niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc myslis ze ten z lidla bude o cosi lepsi?
Odpovedať
@dejcino je tam mechanizmus co je pri odstavnovacoch nad 200e...preto sa pytam...
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc Sestra mi spomínala že si ho pôjde kúpiť ale či ho už aj kúpila to ti neviem povedať ale opýtam sa a napíšem :-)
Odpovedať
@marika_cernacka to by si ma velmi potesila:)
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc koľko v lidli stojí? nejde mi to otvoriť. Neviem ja mám v takýchto veciach pred lidlom rešpekt. Keď odšťavovač tak radšej z nejakého elektra.
Odpovedať
ak chceš naozaj niečo poriadne, tak ho kúp od firmy ktorá sa na to špecializuje. Už jeden lacný máš a teraz chceš zasa kúpiť to isté v bledomodrom. Ten link mi nejde otvoriť, ale neverím, že to bude niečo kvalitné. Môj odšťavňovač zvládne napríklad pŕhľavu a tiež sa s ním dajú mlieť orechy. Bol drahší, ale už ho mám pomaly 10 rokov a stále spoľahlivo funguje. Pri tom z lidlu by som si taká istá nebola.
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc skus sem este raz hodit ten link lebo nam to nejde otvorit a tak si ten odstavovac ani nevieme pozriet. Ale napis nejake parametre, funkcie
Odpovedať
@marianna_11 uz to zmizlo z ponuky SilverCrest SSJ 150 A1
Odpovedať
Ja som ho mala a ziadna slava. Zostavala drt plna stavy,slaby vykon. Kupili sme Catler a max. spokojnost
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc my sme tiez nad nim rozmyslali ale sme si to rozmysleli radsej sa ppozrieme po nejakom este kvalitnejsom
Odpovedať
@alicka850 vies poslat aj typ prosim? toho catlera...
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc a aku sumu si ochotny investovat do kvalitneho odstavovaca?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Skus pohladat kvalitnejsi. Lidl vyrobky su fajn ale odtial porial. Co sa tyka spotrebicov tak v tomto smere tie vyrobky nejako nevynikaju. Nie je to bohvie co :/
Odpovedať
a čo nemate zuby a neviete hrizť? vsetku vyživu vyhodiť chceš
Odpovedať
@vrajmantak džúsovanie nemusí byť len o tom, že si odšťavím jablko s pomarančom. Ja odšťavujem veľa rôznych zelených rastlín a vňatí - púpavové listy, špenát, vnať z mrkvy ...... Neviem si predstaviť sadnúť si nad kilo vňatí z mrkvi a celé to pohrýzť, asi by ma to rýchlo prestalo baviť. Vďaka džúsovaču viem v nich obsiahnuté zdravé látky rýchlo a jednoducho získať a skonzumovať. A taktiež je to super pre deti, Odšťavím kilo čerstvého špenátu k tomu sladné jablko a nie je problém, pretože im to chutí. A "odpad" z ovocia sa dá krásne použiť ďalej - dajú sa z toho robiť výborné raw koláče.
Odpovedať
Profilova fotka
@vrajmantak odšťavovač nie je len na ovocie a zeleninu. Aj keď väčšina ľudí ich len na to používa. Málokto vie, že skvelo sa dá odšťaviť aj napríklad špenát :)
Odpovedať
My mame Sana Juicer od Omega, odstavi vsetko a lahko sa cisti, maximalna spokojnost. Ako uz bolo vyssie spomenute, oplati sa obzriet po niecom kvalitnejsom :)
Odpovedať
Odstavovac z lidlu prosim nie. Zbytocne vyhodene peniaze. Ja viem, ze cena laka, ale neodstavi vsetko tak ako by mal. Zbytocne necha vela odpadu ktory by iny odstavovac este vyuzit ;)
Odpovedať
@zoja17 Môžem sa opýtať aký máte odštavovač? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc ešte som s ňou nebola, cez víkend by sme sa mali stretnúť tak potom sa ozvem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@karoliusa mas s nim skusenosti?
Odpovedať
@katkasav mám tento: https://www.amazon.com/Samson-Matston... B A je s ním radosť pracovať - aj keď to znie ako fráza.
Odpovedať
Kukni hlavne snekovy odstavovac. Napr g21 perfect juicer. Stoji to okolo 130€ Tie odstredive su horsie. Mensia vytaznost, stava je pena. Snekovy je pomalootackovy a je tam aj viac duziny
Odpovedať
Profilova fotka
@igigi som pozeral na internete tie snekove odstavovace ale tam boli o vela vyssie sumy pisane. Mi az zle ostalo ked som to videl ze 400€ a podobne sumy. Ale to boli uz asi tie najkvalitnejsie
Odpovedať
https://www.amazon.com/Omega-J8006-Nu... tento vyzera super, melie aj kavu, melie aj muku...robi aj cestoviny....a najlepsie hodnotenie na amazone...
Odpovedať
My mame catler a sme spokoni.
Odpovedať
@malinovka333 aky model?
Odpovedať
@zoja17 Veľmi pekne ďakujem, veľmi dlho už rozmýšľam, že aký odšťavovač a chcela by som už fakt niečo kvalitnejšie, aj keď si priplatím, ale nech to naozaj robí, čo má.
Odpovedať
Zaujimalo by ma ako funguju tie dalsie funkcie omega 8006 odstavnovaca: vyroba cestovin, mletie kavy a muky, homogenizer. Pouziva niekto?
Odpovedať
@katkasav nemáš za čo. Len si treba naozaj uvedomiť, či to využiješ. Ak si chceš v nedelu ráno, raz do týždna odšťaviť dva pomaranče, tak to je zbytočne drahá hračka.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?