Ktorý vysávač - sáčkový alebo bezsáčkový?

Ktorý vysavač je lepší? Sáčkový alebo bez sáčkový.Rozhodujem sa medzi Sencor a Eta. Mám vo výhlade Etu za 35eur-sáčkovú.Mohla by byť dobrá ,češi nerobia šmejdy.
Odpovedať
1
2
@jean2 boze to kvoli tomu zakladas temu, vyberas si najvacsie smejdy za najmenej penaz ake sa daju kupiti, eta sa urcite nerobi v CZ, kup si sackovy.
Odpovedať
@sysell Váhu mám Eta a je tam cedulka že je česká.
Odpovedať
neviem si predstaviť vysávač za 35€, mám za 200€ Electrolux, ktorý ani nepočuť, keď vysávam...
Odpovedať
@jean2 aj u mna bol tichy chod najdolezitejsi parameter. electrolux-150€
Odpovedať
A čo sáčky,dajú sa použiť viackrát, a musia sa dokupovať aj filtre časom?
Odpovedať
@zuzula777 To by som si radšej kúpil najdrahšiu Etu ako lacný elektrolux lebo 200eur je na túto značku lacné.
Odpovedať
@jean2 Eta je made in china- cisty smejd! A za 35€ najdrahsi, si ma pobavil 😀
Odpovedať
@originalx Táto Eta za 35eur je najlacnejšia ale sú aj drahšie nad 100 eur.
Odpovedať
@jean2 tento ti uplne staci https://vysavace.heureka.sk/sencor-sv...
Odpovedať
Podstatné informácie nepadli: čo sa bude vysávať? Koľko sa bude vysávať? Nakoľko je rozdiel mať mini vysavac v 1izbaku a mini vysavac v dome... Jednoznačne som za to ísť do obchodu a pozrieť si ich. Kúpila som na základe recenzií Philips za 200+ eur a katastrofa je to, má 3 roky(?). Zato mam najdrahší Elektrolux doma 15 rokov ( stal cca 15000 SKK) a nie je mu nič, funguje, kvalita neporovnateľná. Kúpila by som zase Iva túto značku. Ak treba vysávač kupovať každý rok dva tak kľudne aj ten 35 eurový kúp. Sáčky s filtre sa menia a kupujú nové, prípadne niektoré vysávače majú filtre umyvatelne.
Odpovedať
Daj centrálny vysávač za 1500
Odpovedať
@santos950 No to si mu teda poradil, ta hlucnost 80db je fakt super, to bude vediet cela ulica, ze vysava a ten prikon 890W tiez hovori nieco. To je tak na jedno pouzitie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jean2 poradim ti, kup co najtichsi vysavac, to je potom radost aj vysavat, cca 60db. A hlavne aby mal co najviac filtrov a samozrejme aj hepa.
Odpovedať
@cvoky8 k comu je dobry centralny vysavac? Auto ako s tym povysavas?
Odpovedať
@jean2 možno je lacný na túto značku, ale za to výkonný a ako píšem veľmi tichý :) určite by som sa preto nerozhodovala podľa ceny ako to píšeš ty, záleží od funkcií snáď :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@originalx je videt za si v zivote CV nevidel a nepouzil. Mas 9m hadicu, kopec nastavcov a auto s tym prave vysajes ovela lepsie nez s obycajnym kompaktom a zadalsie idevsetok bodel von a nepotrebujes žiadne hepa filtre kedze sa ti ziaden prachovyvzduch nevracia spat do miestnosti... Najprv si o tom nieco nastuduj nez vyslovis blbost
Odpovedať
@cvoky8 Zas si mudry. Nevidel som a ani nechcem. Za 1500€ vysavac da clovek co nevie co s peniazmi, viem ich lepsie vyuzit.
Odpovedať
@originalx je to ako s rekuperaciou proste zdravsi zivotny styl a hlavne komfort. Nehuci ti to pod nohami, nerozhana ti to jemny prach v miestnosti a v neposlednom rade je i vykonnejsi. Je to ako u vsetkeho, ked si to spravis sam, tak sa zmestis do 1000E :-p
Odpovedať
@rkorba no same vyhody to ma, tak preco si to ludia nedavaju vo velkom? Nepoznam nikoho kto ho ma doma. Huci to zas niekde inde, tam kde je osadeny...
Odpovedať
@originalx nedavaju, lebo o tom nevedia ;-) Kto to uz raz mal a stavia, tak si to na 99% da znovu. Centralnu jednotku si osadis bud v garazi, alebo v technickej. Docasne si mozes napojit i technicky vysavac kym naskriabes na central :-D
Odpovedať
@originalx staci jedna zasuvka pri garazovej brane a povysavas aj minibus...ale mas pravdu, 1500 eur za vysavac je des, do 500 eur sa vojdes ked si rozvody spravis sam (nic zlozite) a agregat zozenies zo zahranicia, slovenske firmy v tomto nenormalne okradaju zakaznikov...bezne na jednej instalacii zisk aj 500 eur v cistom...ale ved slovak to zaplati!
Odpovedať
@rkorba aky je technicky vysavac? Takze na centralne rozvody hociaky vysavac myslis?
Odpovedať
@originalx hociaky silny, technickym som myslel priemyselny 8-)
Odpovedať
@marek_norway nemam garaz v dome, technicka je mala, jedine tak pod strechu. Na slovensku je vsetko predrazene a drahe voci nasim platom. Za vysavac, hociaky by som nedal viac ako 200-300€.
Odpovedať
@rkorba priemyselny mam na pieskovacke a huci to jak helikoptera ked pieskujem musim mat sluchatka. Zene som kupil tichucky vysavac a to je radost vysavat, pocut len ako saje vzduch.
Odpovedať
@originalx však auto sa dá do obývačky,či?mám kamošku ktorá stavala nový dom a tiež chcela od kamoša ktorý ich dáva do domov a on jej povedal?!že on by si ho nekúpil?!
Odpovedať
@marta2610 ten dom, ci to auto? 😀
Odpovedať
@originalx ju :-)
Odpovedať
Tak Eta už davno nevyraba v Česku. Prečo neinvestuješ do trochu viac drahšieho vysavača.Sencor z vlastnej skusenosti neodporučam.V podstate už skoro každa značka malych domacich spotrebičov vyraba v čine uz aj Bosch.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?