Kedy nakúpiť spotrebiče - pred alebo po Vianociach?

Ahojte kedy sa viac oplatí kupovať spotrebiče do domácnosti?!? Teraz pred Vianocami alebo po novom roku? Resp kedy sú najväčšie zľavy??? Chladnička umývačka rúra práčka atď....
Odpovedať
1
2
@voloda31 preco by mali ist s cenou dole, to neni sezonny tovar, cenu su rovnake celorocne, kup kedy chces.
Odpovedať
Ja som kupovala 2tyzdne dozadu.mala som vybraté všetko do kuchyne. Aj stránku cez ktorú to vychadzalo najlepšie. Potom som tam napísala mail,pripojila zoznam a opýtala som sa na možnú zľavu. A a podarilo sa. Zľava ešte 230€ z celého nákupu. To potešilo,tak si už doma😊😆 kuchynu montujeme o tyzden.
Odpovedať
ked natrafis na nejaku zlavu, tak to byva skor marketingovy tah ako skutocna zlava. Niekedy sa v zlavach vypredavaju starsie modely, skladovky. Ak mas stastie tak mozes najst vyhodnu cenu na set ale nepocitaj s tym, ze nech by bola zlava akokolvek deklarovana usetris viac ako 10% Staci na heureke posledovat vyvoj cien od kazdej polozky a budes v obraze
Odpovedať
@tanape odkiaľ si nakupovala prosím?
Odpovedať
@zesaw e-spotrebice.sk,,,,odpovedala mi taka zlata pani, poradila a dokonca upozornila. napriklad s podsvietenim displeja. na rure a mikrovlnke bolo podsvietenie rozdielne. na jednom malo odtien zltej a na druhom do modra. keby mi nanapisala tak svietime roznofarebne. bola zlata, pomohla doladit a tovar bol o dva dni doma.
Odpovedať
@tanape no daj sem co si kupila ze si dostala zlavu 230e
Odpovedať
@sysell vsetky spotrebice do kuchyne, rura, mikrovlnka, umyvacka, chladnicka s mraznickou, drez, varna doska, plus pracka. bolo toho dost . preto taka zlava :-)
Odpovedať
@voloda31 my sme nakupovali spotrebiče cez rôzne e-shopy. Nakupovat som začal rok pred sťahovaním, vybral spotrebiče ktoré chceme, uložil do prehliadača všetky do heureky a denne kontroloval ceny, pretože niekedy sa tam nízka cena blisla len na jeden deň. Narovinu, ušetril som stovky eur, ale zas ten čas...ide o komplet zariadenie kuchyne, práčka, sušička aj TV.
Odpovedať
Aj my sme od nich brali vsetky spotrebice do kuchyne a presne potom ako som ich kontaktoval , nam dali dalsiu zlavu z uz aj tak dobrych cien.
Odpovedať
napis sem: Jana Ivančíková, Ing. | info@e-spotrebice.sk a napis vsetko co chces a budes prekvapeny, ja som dostal este vacsiu zlavu ako @tanape pisal som to aj v inom vlakne, napr. http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
P.S. bral som od nich vsetko do kuchyne + pracku okrem chladnicky, lebo na ten typ co som chcel som zohnal lepsiu cenu na alze a tam bola este aj rychl. konvica v cene :-D :-D :-D (uz tu akciu nemaju ... Chladnička SIEMENS KG39EAL43 + ZDARMA Rychlovarná konvice SIEMENS TW71005)
Odpovedať
@sysell @zita19 Ste moc negatívny ... Napríklad dnešná zľava, len tak z fleku : https://www.alza.sk/whirlpool-fscr-80... Cena 239,90 Eur ... Najlacnejšie na heureke je za 369 Eur ... To máš 130 Eur zľavu na jeden výrobok ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atak77 takto, pozrel som tie tvoje veci co si kupil a ten obchod e-spotrebice tam ma relativne dost vysoke ceny. Jasen ze ti dali zlvau ked si kupoval draho a inde si mohol mat lacnesjie. Aj ta tvopja chladnicka z azly s kavovarom zadarmo - inde bola o ten kavovar lacnesia. @Tanape napisala ze spotebice vychadzaliu najlacnesie a este dostala aj zlavu 200e. A to je uz rozdiel dostat z najnizsej cenyž 200€ dole - na tovare nei su az take marze aby mohli ist tak dole. Mozno drahe veci ako mas napr ty doska za 500 kde je nejaky priestor na zlacensie ale tazko z najlacensjiej stranky a a prilacnesjich neexistuje. To co kupil aona sa da zmesitt do nei vela penazi, ja som dal odhadom mozno 1200, neviem, za to co pise ona okrem umyvacky a nekupoval som uplne lacne. Z tej sumy , pri najnizsich cenach dat dole 200€ je problem. Ak kupit to iste za 3000€ tak budis. @lubk0 ano sem tam sa raz za rok zadari,
Odpovedať
@voloda31 presne ako vyššie píšu vybrať +- model ktorý sa ti pozdáva a sledovať ceny niekedy cenovo vychádza raz to raz ono lepšie ... predajcovia majú akciové ceny priebežne počas celého roka len si treba odsledovať ... @sysell @zita19 ale sú akcie len treba urobiť prieskum a mať v záložke a ak nesúri tak priebežne sledovať... sušičku som potrebovala prachy nachystané nakoniec som kupovala v akcii za nejakých 404e bežná cena bez akcie všade na nete okolo 550e čiže pre mňa úspora 150e, práčka síce menšia úspora ale dalo sa práčku som mala vybratú za nejakých 289e nakoniec som ju objednávala v akcii za 225e čiže zas viac ako 20% každé v inej predajni nesúvisle na sebe.. veľa záleží aj od predajne posledne sme kupovali thomson gramofon datart a ešte jeden eshop niečo cez 220e v okay mali posledný kus 121e ... záruka všade rovnaká a dodávka určite tiež viem že bežne sa predáva aj "partiový" tovar v predajniach ani zákazník o tom nevie takže odmietam im platiť horibilnú sumu za niečo čo štandardne vydrží len pár rokov... jediné na čo si dať pozor tak nie všetky eshopy sú autorizovaný predajcovia značiek tam môže byť problém so zárukou ....
Odpovedať
@sysell Sledujem ten black friady na alze od začiatku :) Podobných kúp tam boli desiatky, aj teraz by som ti našiel ďalšie :)
Odpovedať
@lubk0 tak najdi, okrem toho kavovara co som videl daky 100 rocny model ine som nenasiel @zuzanale ja nehovorim ze sa neda kupit daco vyhodne lacno, ale nie ze najdem na internete najnizsiu cenu a napsiem ze chcem zlavu a ostanema daku relevantnu... Tiez som kupil v lete varnu dosku o desiatky eur lacnejsie ako najlacensjia na nete v kamennej predajni lebo koncili s predajom - nahoda- zadarilo sa. Ked chce niekto ale kupit veci do domu castostaci pohladat a najst nejlepie ceny, dopravu, pripadene este neikedy sa da skombinovat akzoe zlavovy kupon. Ale cakat za hlkdat pol roka moj model cinahodov nezlacnie ...
Odpovedať
@lubk0 hej, zlava... ale na co... :D Ja som vyuzil 10% na vsetko nedavno v HEJ.sk - umyvacka, varna doska, rura, chladnicka. 230€ usetrenych, dovoz free. Pred objednanim som googlil aj ine shopy, aj heurecil a sem tam niekde bolo cosi lacnejsie, ale tych 10% to hravo prebilo.
Odpovedať
Mne sa osvedčil nákup na splátky bez navýšenia - dosť často ich mávajú v mall.sk, hej.sk a pod. Možno, keby som hľadal, nájdem daný tovar o pár eur lacnejšie, ale nekupujem z neznámych eshopov a pri splátkach sa mi to vráti na inflácii :)
Odpovedať
@koenzim tebe sa valorizju plat mesacne podla inflacie, ci kupujes spotebice na splatky na 10 rokov?
Odpovedať
@sysell no ty si hore niekde písal že ceny sú rovnaké celoročne... ale áno je blbosť čakať na nejaký model pol roka vidím že sa 1-3 mesiace nehýbe tak kúpim aj tak ale to je zvyčajne pri veeľmi málo tovaroch lebo niektoré modely ani toho pol roka na trhu niesú keď vezmem že práčku som pozerala a kupovala koncom marca ako novinku a švagriná že čo za model že aj jej by sa páčila a už ho nemajú je nová rada ...
Odpovedať
@sysell samozrejme som to myslel (polo)žartom. Ale, keby človek robil nákup v marci 2017 napr za 1000€ pri 1/10 splátkach a "ušetrené" peniaze investoval do bitcoinu, je možné že by mal ten nákup dnes skoro zadarmo. Ak teda viem investovať peniaze aj inde, sú splátky bez navýšenia výhodnejšie ako jednorázový nákup o 50€ lacnejší.
Odpovedať
Doplním, keby som v marci nakúpil Bitcoin za 1000€, dnes má hodnotu 9000€. Nie len že by som mal nákup zadarmo, ešte by som bol 8000€ v zisku :)
Odpovedať
@sysell Tazko sa mi hlada, kedze to co je za dobru cenu zmizne rychlo a potom uz nie je vidiet cena. Ale napr https://m.alza.sk/catler-es-8013-d452... Min rok som na black friday kupil logitech ultimate ears boom 2 za 71 eur aj s postou Na zaciatku tohoto bf tam bola electrolux pracka 7 kg 1000 ot za 193 (najlacnejsia inde za 289 eur) ... Bolo toho naozak dost ;)
Odpovedať
@sysell mylis sa chlape. ked som to kupoval e-spotrebidce mali NAJNIZSIU CENU - cez heureku zistene + som este pozeral ine obchody, googlil - a ONI e-spotrebice este z tej najnizsej dali zlavu. + aj pri tej chladnicke sa mylis .. alza v tom case mali NAJNIZSIU CENU aj s tou kanvicou Tu chladnicky som dlho vyberal .. no len tak zo srandy, daj mi stranku, obchod, kde ju maju lacnejsiu teraz + este dodatok: zaruka ... dolezita vec pre mna, tak som si na vsetko priplatil +1 rok a aj tam e-spotrebice mi dali najnizsiu cenu , na ten priplatok. Pracku som neriesil priplatok, moja AEG ma 5r + 10r motor. P.S. nerobim pre nich, nepooznam tam nikoho, len som spokojny zakaznik a preto ich odporucam.
Odpovedať
@atak77 príplatky na predĺženú záruku sú zvyčajne nanič využije veeľmi málo ľudí oni tie spotrebiče vydržia 5+ pár tt možno mesiacov ... naša prvá práčka tiež nás nahovárali na predĺženú záruku ale človek zariaďoval hypo na krku nedali sme ušetrila som práčku tarafil šlak presne 5 rokov 2tt druhá práčka vydržala 6 rokov uvidíme koľko vydrží táto ďalšia :-D
Odpovedať
@lubk0 Ved to ze sem tak sa daco najde ale casto je to vec co nechem a hladat medzi 500 fake zlavami mozem .... @atak77 chladnicku som kukol na heureke a stala v lete menej podla grafu ak sa nemylim, ale ok hadam si si to pozrel a ako hovorim kupoval si aspon tie drashie modely. @koenzim jaj ty radsej kupis pracku za 300€☺ na rok po 30€ splatlky ako jednorazovo o 50€ lacnesjiu lebo tie peniaze tak tocis ze z 3000€ zarobis za rok 50 . hmmm.., to s kym bankujes, poskytnem ti peniaze na taky urok. A keby keby bitcoin, ja som o nom vedel ked stal jeden menej ako cent. Co mam hovorit ze keby som utratil 1€ dnes som zahojeny a keby som kupil za 100 som milionar a keby za 10 000 som najbohatsi na svete?
Odpovedať
@sysell kupoval som 25.7 100% najnizsiu cenu .. ta chladnicka stala rovnako ako teraz 559eur a k tomu bola ta kanvica za 50eur zdarma. cena sa nezmenila. na e-spotrebice mi nizsiu cenu nedali, preto som tu chladnicku bral inde :-) ostatne ceny, ako som pisal, na e-spotrebice boli najnizsie a este z toho sli desiatky eur dole pri kazdom produkte a ano, kupoval som drahsie veci.
Odpovedať
@zuzanale no vidis ... a moj novy LED TV vydrzal 2 roky a 3 mesiace a pri 2 rocnej zaruke som zaplakal ... preto som investoval pre mna zanesbatelnu cenu oproti celkovej za vyrobok (napr 21eur voci 600)
Odpovedať
@atak77 no môže sa stať len jaa by 600e za telku nedala :-N :-D ale zas u nás funguje aj to 8ročné LCD čo majú deti v detskej v obývačke nejaký samsung smart LED skoro 5 ročný ešte tiež...
Odpovedať
@zuzanale ano starsi LCD mi funguje v pohode uz asj 9 rokov ... tak to je.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?