Kde majú sety vstavaných spotrebičov?

Viete mi prosím poradiť kde majú komplet celé zostavy vstavaných spotrebičov (doska, rúra, umývačka,....) ?? nemám čas ani chuť to vyhladávať jednotlivo Ďakujem
Odpovedať
Dobra tema, aj mna zaujima :-)
Odpovedať
@ferinko11 A to akože máme hľadať za teba? Sety majú v: - IKEI - Alza - Mall - TPD - iné internetové predajne.
Odpovedať
@chrobak7 všade majú iba jednotlivo rúry, doska, umývačky... som sa pýtal či nevie niekto kde majú komplet zostavy
Odpovedať
elektro-kompas.sk
Odpovedať
@ferinko11 ved zostavu si vytvoris. kazda znacka ma rovnake serie, co k sebe pasuju. spises cisla modelov, oslovis firmy s cenovou ponukou a hotovo.
Odpovedať
@ferinko11 Nerozumiem ti. Veď všetko sa predáva jednotlivo. Nikde nemáš spolu umývačku riadu s rúrou a varnou doskou v jednom balíku. Musíš si vybrať rovnakú sériu od rovnakého výrobcu a tie kúpiť.
Odpovedať
@manilla Len je niekedy dost problem sa v tom vyznat co k comu pasuje. Ja teraz riesim ruru a mw Gorenje, zatial mi nikto nepovedal ktora mw presne ma ist k tej rure, pisala som do viacerych firiem- niekde netusia lebo so spotrebicmi neprichadzaju priamo do styku, niekde mi napisali nech si naklikam na stranke mw a pozriem, niekde sa ani neunuvali, bola som osobne v Nay, chlapik tiez len kukal v pocitaci- a ze "asi tato, alebo tato?"... A priamo Gorenje sa zatial neunuva odpovedat. Takze nie je to vzdy jednoduche. Niekde su priamo rady vyrobkov- vacsinou nejake dizajnove, fajnovecky, aj cenovo. Ale napr. ja osobne mam podmienky ktore sa tazko hladaju (cierne spotrebice, pyrolyza, rura do 550€, mw s otvaranim zboku kedze bude vyssie). Ja som za posledne dni uz riadne nadavala preco nemozu mat aspon vyrobcovia na stranke co s cim odporucaju (hlavne dizajnovo) kombinovat....
Odpovedať
@maminecka2 " ...co k comu pasuje. Ja teraz riesim ruru a mw Gorenje, zatial mi nikto nepovedal ktora mw presne ma ist k tej rure...". Každý spotrebič je samostatný, preto môžeš kombinovať podľa vlastnej ľubovôle. Funkčne je to úplne jedno. A dizajnovo sa každému môže páčiť niečo iné. V IKEA majú tie spotrebiče viditeľne v sériách - teda aspoň MW a rúry. Umývačka riadu je jedno, lebo tam vidíš len dvierka. Nechápem, v čom je problém - však ak hľadáš taký set, tak si pozrieš stránku výrobcu, pozrieš ponuku rúr a mikrovlniek a vieš vizuálne porovnať. Treba len hľadať a vyberať. Nikto iný to za teba nespraví. Pre info - nemudrujem, ale ja tak teraz vyberám práčku so sušičkou. Najprv som si vytipoval pár práčiek rôznych značiek a k nim teraz kombinujem sušičku.
Odpovedať
doska,rura a umyvacka sa nepredavaju v setoch. Sety su rura, mw, kavovar, vyhrievaci suflik,parna rura. @maminecka2 ku konkretnej rure nemusia vobec vyrabat mw. ak chces fakt set,musis kupit set.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ferinko11 http://www.domoss.sk/1726-sety-rura-v...
Odpovedať
@ferinko11 ked sa ti nechce hladat, tak najjednoduchsie bude ak vbehnes do najblizsieho NAY alebo ineho elektra a oni ti urcite ponuknu nejake zostavy :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nataschagra Ďakujem, nakúpené, a už aj namontované http://www.elektro-kompas.sk/index.ph...
Odpovedať
@ferinko11 Tak to ste fajnovo nakupili, nech sluzia
Odpovedať
@ferinko11 mozem sa opytat ako ste spokojny? My tiez nad tymto setom rozmyslame. Boli ste v predajni si to obzriet ci ste kupovali cez net?
Odpovedať
@maminecka2 dakujem, zatial spokojnost
Odpovedať
@dagaz kupovali sme telefonicky, tovar nám doniesli zadarmo... sme spokoní
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
aj my sme kúpili set v elektro-kompas (mali reklamu na FB) tiež sme boli spokojní :-)
Odpovedať
My sme všetko okrem chladničky kupovali v hej.sk. Doviezli až domov. Spokojnosť. Dlai dokonca množstevnú zľavu :-)
Odpovedať
@vikinadeters az kym nemusite nieco v hej reklamovat ;-) natahovala som sa s nimi 4 mesiace, a to som predtym len tam nakupovala, ale uz nikdy viac.
Odpovedať
@manilla to vážne? :-( Ja som ešte našťastie nič nereklamovala
Odpovedať
každé lepšie elektro, alebo eshop s elektrom už predáva takéto sety. Aká chceš značku?
Odpovedať
Viete niekto o rustikalnych spotrebicoch cely set v bielej farbe?
Odpovedať
Profilova fotka
@cicus28 gorenje ma vsetko. Tiez chceme retro styl a zatial sa mi najviac pacilo gorenje. Ale aj elektrolux robi vsetko retro, no neviem ci v bielej. My chceme bielu kuchynsku linku, alebo vanilkovu a tmavu pracovnu dosku a do toho cierne spotrebice. Biele tam vyzerali otrasne.
Odpovedať
zaleži na tom aku značku chceš a kolko do toho chceš investovat.
Odpovedať
Ale nenašla som v bielej farbe. Len v smotanovej. @peter0812
Odpovedať
chceš iba bielu farbu? Nebude lepšia nejaka neutrálna, napr.nerezová? Su k dostaniu cca všade.Aj nie su ako sety, daju sa veľmi pekne kombinovať.
Odpovedať
aj digestor budete mať schovaný, alebo bude nejak voľne visieť?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?