Kávovary na zrnkovú kávu - poradíte?

Od rána som brázdila už jestvujúce archívne diskusné príspevky ohľadne kávovarov, typov, kávy, opráv a spokojnosti s nimi. Mnohé sú ale z rokov 2012,13, a ked hľadám tie odporúčané značky a typy v e-shopoch, už neexistujú. Poraďte niečo z novej edície. Požiadavky mám na kávovar na zrnkovú kávu, nie kapsule a nie pákovú. Obmedzená som aj šírkou miesta, kde bude kávovar položený - 30 cm. Cena max.500. ĎAKUJEM.
Odpovedať
Profilova fotka
DeLonghi kávovar na zrnkovú kávu, jednoduchý, z tých drahších značiek
Odpovedať
@staronova Ahoj, doma máme De'Longhi ECAM 22.110 SB, a musím ho len a len pochváliť, jednoduché ovládanie, čistenie, odvápnenie..skrátka odporúčam
Odpovedať
jednoznačne DeLonghi :-)
Odpovedať
@staronova My mame tiez delonghi a zatial frci tak ako ma. Kava z neho je chutna aj ked ide o drahsi stroj. Do tvojej ceny by si sa ale mala zmestit
Odpovedať
Ja uvažujem o zabudovanom, nakoľko nechcem, aby mi zavadzal na pracovnej doske :-)
Odpovedať
Neuvažujete o tom, resp. mali by ste ho kde zabudovať?
Odpovedať
@staronova ak si kavickarka a potrpis si na espresso, tak automat neodporucam. Automat odporucaju ti, co presli z nesky na nieco nove.. Ak ti staci len celkom ok kava, hicijaky delenghi automat bude ok v cene 400e.
Odpovedať
@lubomird presne tak treba napísať akú kávu pijete. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petma1 ja mam zabudovany od Siemensu. Je teda krasny neni co dodat, ale sere ma ze na stroji za 3 nasobok ceny co sa pise v tejto diskusii nema napojenie na vodu a odpad. Automat je velmi komunikativny a stale nieco chce, raz doplnit vodu, raz vyliat odkvapklavaciu mysku, raz odvapnit, potom dosypat kavu. Cakal som za 1600 trochu viac muziky... ;-)
Odpovedať
Zalezi cichces automat alebo pakovy.ja som chcela automat uz len z pohodlnosti.stlacit gombik a mat kavu.kupili sme de longhi.
Odpovedať
@abobo neplanujem vraziť viac ako 1200€, pretože pod kávovarom chcem ešte tu zásuvku s ukladacim priestorom,,aby som dosiahla rovnaku výšku ako bude rozmer rúry. Chcem to mat vedľa seba. Netušim ale aké sú rozdiely medzi tými za 1600 a 1200€, tie inf. mi prídu všade rovnaké. Inak tiež myslím, ze je to predražené, len kvôli tomu, ze je do zabudované... áno a ta voda a mlieko vsetko tam stále vkladať...ako do stroja za 300€
Odpovedať
@petma1 no podľa mňa ok napojíš priamo na vodu,ale mlieko?čo tam dáš cisternu?to mlieko sa asi tak či tak bude musieť dokolečka prilievať,či?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tolko príspevkov za chvíľu-super. De Longhi som pozerala, sú poväčšine širšie, mala by som ho o dosť bližšie pri sporáku. Už tak tam mám menej miesta, nakolko mám menšiu kuchyňu. Zabudovať ho už nemôžem. Mali sme Krups, ale už je niekolko krát otváraný, opravovaný. Muž tam dokupoval nejaké tesnenia či gumičky a momentálne už mám pocit, že stačilo. Ešte som navrhovala mužovi, nech to dá do normálnej opravovne, čo by na to povedali. Káva z neho teda nebola nikdy nejaká WAU. Kupovali sme drahšiu kávu, rôznych značiek. Nikdy to nebola taká ako dobré preso v nejakej kaviarni. Nie sme fajnšmekri na kávu, ale ked máte doma stroj za 500 eur, tak nech to preboha je už káva. Preto som tentokrát brázdila net, že ked už nový tak osvedčený. Aj ked si uvedomujem, že každý máme iné nároky a možnosti. Ale aspon nech tá káva za dačo stojí. Popozerám ďakujem.
Odpovedať
@staronova ..my máme SEACO Incanto S-class už pár rokov a spokojnosť, zomlel už pár kíl kávy 8-)
Odpovedať
@marta2610 zatial neplanjem privod na vodu extra
Odpovedať
Pozrela som tie De Longhi, sú rozmerovo pre mňa. Teda aspon ak dobre pozerám. Uvádza sa šírka/výška/hlbka?
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova skus pozriet na tento cena trosku vyssia ale stoji za to http://www.cafepoint.sk/kavovary-jura...
Odpovedať
@staronova Jasne, ze sa uvadza aj sirka, vyska, hlbka. Ved to su dolezite miery, podla ktorych si tiez mnoho ludi vybera kavovar. Skus popozerat na heureke, tam najdes vsetko co sa tyka specifikacii, priklad https://kavovary-espressa-cajniky.heu... hned tam vpravo mas co vsetko ma a aj jeho rozmery.
Odpovedať
@staronova DeLonghi ECAM 45.760 W ti mozem vecer odmerat, ale sirka bude asi pod tych 30 cm
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova my máme konkr. tento https://kavovary-espressa-cajniky.heu... spokojnosť, rozmerovo by ti sedel
Odpovedať
@vackoo ano, viem, ale nebola som si istá poradím.....
Odpovedať
@richard71 ach tak to je už nad našu výšku dôchodku-tak vysoko nevyskočíme :-D
Odpovedať
Tak už som možno aj rozhodnutá pre DeLonghi Ecam 22-110 Na trhu je toho toľko, tak ako vybrať to správne. Dakujem za príspevky, snáď bude aspon o trochu káva lepšia ako bola z pôvodného kávovaru. Momentálne doma varíme "vypľúvaciu" :-D a spomíname na časy dávno minulé.
Odpovedať
My pouzivame kavovar Bialeti, su rozne velkosti, tvary ... kava je vyborna!
Odpovedať
Ja mám phillis saeco zo série xsmall, som s ním spokojný, rozmerovo by mal sedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tento: Krups XN 7205. Dostali sme ho ale zatial nam staci. Robi dobru kavu a ked nechcem takuto tak si spravim obycajneho turka. Na tu som bol zvyknuty a ta mi aj najviac chuti ale az tato masina robi dobre kavicky
Odpovedať
Profilova fotka
@abobo to komunikuje aj moj od Siemensu za 500 :)) presne rovnako. Ja mam tento https://kavovary-espressa-cajniky.heu... Ja pijem najma latte a chcela som teda taky, co by ho robil stlacenim gombika, aby som nemusela napenovat kavu cez trysku. A este sa mi pacilo, ze ma hadicku, ktoru si len strcim do mlieka a nemusim liat mlieko do extra nadoby a tu potom skladovat v chladnicke, vylievat prelievat cistit a pod. Ale tento je velmi velky, zabera vela miesta v kuchyni. Mam ho 2 roky a pracuje zatial ako hodinky. Svokra ma od Siemnsu tiez podobny, len o triedu vyssie a drahsie a jej funguje 6 rokov. Kupujeme do nich ale cistiace a odvapnovacie tablety, filtre siemens, takze to ide dost do penazi. Kavicka ale super.
Odpovedať
Náš delonghi primadona deluxe xs ma len 19.5 cm šírku. Je na zrnkovu. Je tam odnímateľná nádobka na mlieko a napenuje perfektne. A keď použijes dobrú kávu tak je to fajna kávička. DOPORUČUJEM.
Odpovedať
@staronova preboha len to nie, vidim, ze pozerate zas na cenu a nie na kvalitu a dobru kavu. Mal som ten zazrak tak viem co to je za srot. Tu si nieco o nom precitajte: http://www.rhvending.cz/delonghi-magn...
Odpovedať
Top Delonghi
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?