Kávovar z Lídla

Ahojte, mate niekto skusenost s kavovarom - pressovarom z Lidla? http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_... Mali by ho mat teraz v akcii, ludia ho v recenziach dost chvalia, vraj to pre lidl vyraba Delonghi a cena je vyborna. Neviem, ci zobrat radsej takyto kavovar alebo bosch tassimo na kapsule. Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
je tam dostatočný tlak, kapsule sú prevádzkovo drahšie a nepáči sa mi, že odpad sa nedá kompostovať.
Odpovedať
Ahoj, z vlastnej skusenosti by som ti odporucala kupit klasicky kavovar napr. tento z Lidlu. Ja mam doma Nescafe dolce gusto, no odraza ma od neho hlavne cena kapsul ktora sa pohybuje okolo 5 eur, kupujem ich vylucne ked je iba akcia. Na druhej strane je to ovela pohodlnejsie, ale za tu cenu. Rozmyslam ze napisem jeziskovi nech mi prinesie kavovar delonghi, ktory uz mam vyhlidnuty asi rok. A bosch Tasimo ma moja sestra a tiez je to dost finance nakladne asi rovnako ako pri nescafe. A pri klasickom kavovare si kupis klasicku kavu zrnkovu alebo pomletu podla typu kavovara a ta ti vydrzi ovela viac. Rozhodnutie je uz na tebe ale ja sa priklanam ku klasickemu kavovaru.
Odpovedať
Profilova fotka
Isto lepsie ako tie blbe gusta ... no za 50e zazraky necakaj.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež pozerala ten kávovar, podla mna sa oplatí. Aj parametre má dobré. My máme vela spotrebičov z lidla aj techniku ako brúska, skrutkovač .. a sme spokonjí. No a v prípade poruchy lidl bez problémov vráti späť peniažky. takže ja by som do toho šla :-) dolce gusto alebo tasimo kávovary by som volila ak by som mala doma aj kávovar na normálnu mletú alebo zrnkovú kávu. Presne tak ako píse @evikuke na každodenné pitie kávy z dolce je to dosť drahá záležitosť. My máme ten klasický prekvapkávacý kávovar, hore tá keramická kanvička :-) ale nám z toho veľmi chutí káva :-) ... teraz mali v akcii dolce za 59€ ... toľko by som za to este aj dala .. sem tam na latte alebo na horúcu čokoládu ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte jedna vec, nepíšu tan či je plnoautomatický alebo poloautomatický. To si este pozri. Ak ti nebude vadiť ked je poloautomat tak ok, ale mne by to vadilo :-(
Odpovedať
Mame z Lidl elektro veci a v pohode, pekaren fachci 5ty rok. Za tu cenu ak vydrzi len 2 roky do zaruky tak OK. @lujza10 pakovy plnoautomat asi ani nemoze byt.
Odpovedať
dakujem za vase nazory @lujza10 aky je rozdiel medzi plno a poloautomatickym kavovarom?
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska prečo by nemohol byť pákový plnouatomat. nasi maju Krups pákový a je plnoautomat.
Odpovedať
Profilova fotka
@ban pri plnoautomatickom ked zadáš napr. 2 šálky kávy, tak ono ti vypustí 2 šálky a pekny sám vypne. a pri polo musis stáť a čakať kedy sa ti naplnia šálky a ty ho musís vypnúť. ak zabudnes sledovať sálky ti pretečú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz som pozrela video a sa mi zdá ze je poloautomat, lebo žena ho tým otočným gombíkom vypla ... takze ak ti toto nebude vadiť, tak sup spu zajtra do lidla .. inak aj ja tam idem zajtra pre brúsku otcovi na Vianoce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozerala som aj ja a v popise je,že automatické vypnutie.....ak máš rada klasickú silnú kávu tak jednoznačne tento kávovar, ak zase si rada zamaškrtíš tak dolce a podobné, ale naozaj ako spomínali baby je to oveľa drahšie na tie kapsuly.
Odpovedať
Profilova fotka
oprava ....automatické vypnutie znemená,že kávovar po 3 minútach vypne sám a šetrí energiu 8-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My ho máme - starší model, funguje už 2 roky bez problémov a sme spokojní.
Odpovedať
...my ho máme tiež cca 1 rok a úplne v pohode...je to poloautomat (ručné vypnutie)....
Odpovedať
Profilova fotka
@lujza10 @atlaska @tarajkova @box @ban V tomto clanku sa docitate aky je rozdiel medzi poloautomatom a automatom... http://domacnost.sme.sk/c/5544037/v-c...
Odpovedať
@mk1 @box a ako je to s penou? urobí na káve takú peknú hustú penu ako to ukazujú vo videu? a čo parná tryska-vyšľahá pevnú penu? mali sme kávovar delonghi a ten bol veľmi slabý.
Odpovedať
mne sa na takýchto kávovaroch páči, že nemusíš hneď kupovať rýchlovarnú kanvicu a na čas ti zastreší aj toto.
Odpovedať
...áno káva má penu aj tryska na mlieko dobre funguje....(neviem porovnať s inými, ale za 50€ myslím že je to OK...)...Pena (mlieko, káva) záleží aj od kvality použitej kávy, vody, utlačenia kávy v sitku, % tuku mlieka atd....
Odpovedať
Vsetkym Vam dakujem za nazory. Pojdem sa v pondelok na ten kavovar pozriet, zatial sa mi paci a zrejme si ho vyberiem. Este by som chcel poprosit tych, ktori maju takyto typ kavovaru, ci by mi vedeli odporucit nejaky dobry druh kavy. Najlepsie nieco, co je bezne dostupne v obchodoch
Odpovedať
Profilova fotka
@ban Lavazza alebo Illy
Odpovedať
@madein1974 ved ja viem rozdiel, sa mi paci ze zrna kavy su pri teplej casti automatu a stracju na kvalite, my doplname kavu kazdy tyzden - nema sa kedy pokazit. A predohrev salok mam aj na automate. Lujza deli aj pakove ako automat-poloautomat podla toho ci da nastavit mnozstvo vody. Ale vseobecne sa kavovari delia automat-poloautomat podla toho clanku. Teda @lujza10 automat ti kavu zomele, a urobi mnozstvo kavy ake mas nastavene stlacenim jedneho gombika,netreba nic nikam pre kazdu kavu sypat a vysypat.
Odpovedať
@ban momentalne preferujeme Danesi kavu, druh Emrald. Kupis bezne v supermarketoch, Lavazu, Illy a chuti mi u kamosky Naber. http://www.kavicka.sk/obchod/kava-naber/
Odpovedať
@madein1974 @atlaska Dakujem vam. Rozhodol som sa pre tento kavovar, snad ho v pondelok zozeniem. Kedze to bude vianocny darcek, tak ho vyskusam az po vianociach, potom dam vediet aky je.
Odpovedať
@ban Dobrý den. Výhoda nákupu takových výrobků v Lidlu je ta, že výrobek můžete vrátit. Nikdo se neptá proč. Vedoucí otočí klíčkem na pokladně a pokladní to vyškrkne z Vašeho paragonu a vrátí Vám prachy. Čili - nákup bez rizika. Na Vašem místě bych to koupil. Jediná věc je schovat si ten paragon tak, abyste ho v případě nutnosti našel. :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
@ban no ako? kupil si? je dobrý?
Odpovedať
ahojte, kavovar som kupil, ale kedze to bude vianocny darcek, kavicku si uvarim az na stedry den. kolegyna ho kupila a je spokojna, tak snad bude vsetko OK.
Odpovedať
@ban ok. takže do nového si ho zaobstarám aj ja ;-)
Odpovedať
@ban Popradská 100% Arabica tá v červenom obale, ale v podstate je to o chuti, len sa treba držať zásady - nekupovať úplne jemne mleté kávy, lepšie sú hrubozrnejšie
Odpovedať
Kavu som si kupil Lavazza espresso v kovovom obale, pozrel som viacero druhov a hladal som aj podla piktogramu - typu kavovaru.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska Lidl ma zaruku 3 roky.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?