Kávovar Philips- Áno alebo Nie?

Ahojte, zháňam kávovar okolo 300€ a keďže mám veľmi dobré skúsenosti so značkou Philips tak ma hneď zaujal tento kávovar. http://kavovary-recenzie.sk/kavovar-p... Vadí mi na ňom, že nemá nahrievanie šálok a ani žiadny digitálny displej. Neviete ako je na tom konkurencia? Bojím sa tiež jednoduchosti ovládania, keďže moja žena nie je práve technický typ. A ešte by ma zaujímalo koľko ma vlastne v prepočte bude stáť šálka kávy? Dík za info.
Odpovedať
K comu potrebujes digitalny display? Velke plus ma, ze ma keramicky mlyncek. Na salku kavy sa pouziva standartne 7g kavy /1 odmerka,vacsinou pribalena ku kavovarom/. Takze si prepocitaj... :-D lebo len ty sam vies,aku drahu a ake velke balenie kavy si kupil ;-)
Odpovedať
@palimoravec rátaj z 1 kg kávy spravíš 143 káv,ale ? e zaplatíš za 1 kg kávy?stojí cca od 7 -xxxx e.
Odpovedať
Ak ta trápi nejaké nahrievanie šálok tak ťa lacnejšie a rýchlejšie vyjde ju v umývadle horúcou vodou na chvíľu napustit a potom utrieť ako ju nahrievat na kávovare. Aj tak to prd funguje. A ak si kúpiš poriadne porcelánové šálky na kávu tak to ani nie je potrebné predhrievat. A displej ti je načo? Chceš si tam prehravat filmy počas výroby kávy? Zbytočnosť ktorá len zvyšuje cenu za kafáč.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?