Eta gratus alebo Kitchenaid

Mate niekto skusenosti s tymito znackami kuchynskych robotov? Neviem sa medzi nimi rozhodnut. U oboch som ppstrehla plusy a aj dost minusov v recenziach. Najviac budem vyuzivat samozrejme mixovanie, Slahanie, hnetenie. Chcem radaej kvalitu na viac rokov.
Odpovedať
To mas jedno,obe su dobre. Ja by som sa rozhodovala podla prislusenstva,co vyuzijem a podla detailov. Skus pozriet videa na youtube ako sa s nimi pracuje,co ti bude viac sediet. Ale ani jednym nic nepokazis. Kitchenaid chvalia aj zeny,co pecu doma chlieb.
Odpovedať
Svokra ma gratus, u nas je kenwood cooking chef. Ten gratus je proti kenwoodu smejd. Kvalitou prevedenia, dizajnom, robustnostou prislusenstva. Pri tuhsom ceste sa gratus riadne trapi, kenwood ide ako tank. Kitchen aid je uplne ina liga ako eta, aj ked co sa tyka prislusenstva tak kenwood zvalcuje vsetko. Nehovoriac o indukcnom ohreve... Ak mas rozpocet na kitchen aid, nad etou ani neuvazuj...
Odpovedať
Mne sa kitchenaid rozkyval za pol roka... Veľmi drahé má príslušenstvo, treba si pozriet čo je v sade a čo ešte potrebujete.
Odpovedať
@beregine pozri aj vykon motora v konkretnom modeli, cim silnejsi tym lepsi no aj hlucnejsi...zena ma kenwood major s 1200w motorom a je to ako pisal kejsix, nezmar...jedina vec co jej na tom kenwoode chyba je ten spominany ohrev, no v dobe ked ho kupovala tak tusim este nebol ani v ponuke...
Odpovedať
Ja mam kitchen aid uz treti rok a som neskutocne spokojna. Peciem torty na zakazky, takze u mna ide minimalne 5-6krat do tyzdna, niekedy aj viac. Dlho som po nom tuzila a naozaj stal zato! Ja mozem len odporucat! :)
Odpovedať
@kabba U nas vyroba tak 400 toriet do roka plus candy bary.
Odpovedať
buď kitchen aid alebo potom ísť do kenwoodu, podľa mňa eta nie je najlepším riešením, niekomu to možno stačí na také príležitostné využívanie, ale keď chceš niečo kvalitnejšie, tak jednoznačne z hentých dvoch značiek. Keď je rozpočet tak treba ísť do kvality ;-)
Odpovedať
Dakujem za rady a postrehy. S tym Kenwoodom ste ma trochu "domutili" ale vidím to asi na ten Kitchenaid.
Odpovedať
@beregine preco domutili? tiez mame robot tej znacky doma a nemame s nim problem, je dostatocne silny, ma kopu prislusenstva a bol v metre za relativne dobru cenu :-)
Odpovedať
Kvôli tomu, ze som sa nasla dvoch favoritov konecne Eta a Kitchenaid a pisali ste mi aj za Kenwood, tak som zacala pozerať aj ten. To nic v zlom :-)
Odpovedať
Mam KA, nemenila by som. Ano, je drahsi, aj prislusenstvo je drahsie, ale pre mna je okrem ineho obrovska vyhoda jeho tvar - fantasticky sa cisti. A (vyslovene esteticka zalezitost), ma skvele misy, rozne materialy, dizajny aj farby ci vzory.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam KA par rokov a nemenila by som :-) .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Pozdravujem beregine, už ste si vybrala? :)
Odpovedať
ja mam kitchenaid 7rokov a robime hlavne chlieb 2-3x do tyzdna a to veru maka. spokojnost
Odpovedať
@david719 ano vybrala. Nakoniec Kitchen aid. A zatial som spokojna. Uvidime dalej... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?