Dodatočná zľava v e-shope pri kúpe viacerých spotrebičov

ahojte, zaujalo ma (nenasiel som aktualnu podobnu temu) ci nema niekto skusenost s kupovanim viacerych spotrebicov z jednej stranky, kde sa da dohodnut nejaka dodatocna zlava...pocul som, ze cez hej.sk vedia spravit nejaku zlavu navyse...osobne sa chystame kupit: tv,pracka,mycka,rura,mikrovlnka,ind.platna,digestor,chladnicka.... najlepsie by som to vzal na jednom mieste.... dakujem za vase rady a nazory vopred
Odpovedať
Profilova fotka
@pattto15 my sme presne z hej.sk brali, davali sme si robit ponuku zvlast mimo eshopu. Takto by to mali vediet urobit aj ine eshopy. Treba to rozposlat.
Odpovedať
@pattto15 aj keď ti dá hocijaký iný eshop dodatočnú zľavu, nikdy nepreštia eshop vstavanespotrebice.sk ;-)
Odpovedať
@pattto15 ja som kupovala vsetko (pracka, umyvacka, rura, mikrovlnka, digestor, varna doska, drez + bateria) z e-spotrebice.sk. jedine co mi nevedeli dodat je chladnicka, tu nemali v ponuke, (mala som ale vybratu specificku) tu som brala z tpd.sk. musim uznat ze komunikacia na urovni, rovno poslali svoju cenovu ponuku, ani som nemusela zobrat o daku mizernu zlavu. dokonca som vracala davkovac, lebo sa mi n ezmestil a nebol prinajmensi problem. s hej nemam dobre skusenosti co sa reklamacie tyka, cize tych som vylucila hned.
Odpovedať
A čo tak lokálny predajcovia? Tiež to budem o chvíľu riešiť a počul som, že kvôli záruke a servisu lepšie brať od niekoho v meste. A aj zľavy vedia dať. Keď sa pokazí niečo väčšie, tak to treba potom posielať nazad do eshopov alebo ich servisných stredísk?
Odpovedať
My sme vsetko kupovali z espotrebice a cena oproti inym bola neskutocna. Oni maju velmi dobre ceny.
Odpovedať
@dracik333 veď servis príde k tebe domov. Aspoň Bosch... Nič nikam neposielaš. Vieš si predstaviť posielať vstavanú rúru na reklamáciu? Rovnako ju nenosíš lokálnemu predajcovi na predajňu...
Odpovedať
Neviete, kde by som zistil podmienky u každej značky, či pošle servis domov? Viem, že aj napr LG má zmluvy s lokálnymi servismi a pošle vám domov. Ostatné značky tiež to majú tak ako Bosh, LG?
Odpovedať
Pri velkych spotrebicoch asi kazdy posle servis domov aj Bosch/Siemens a Samsung. Lenze pokial to bude mimo zaruky, tak zaplaces.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ idete brať také väčšie množstvo spotrebičov tak sa väčšinou dá dohodnúť s každým predajcom, aj v normálnych kamenných obchodoch, len sa treba pýtať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?