Chladnička WHIRLPOOL SP40 801 EU - máte skúsenosti?

Dobry den je tu niekto kto sa vyzna ci je toto dobra chladnicka??dakujem pekne https://m.andreashop.sk/whirlpool-sp4...
Odpovedať
1
2
@erika1811 70cm je podľa mňa najlepšia voľba. Je jednoduchšia ako americká a je široká. Niektoré americké sú rozdelené na polovicu (čo nechápem kto si môže kúpiť). Do 70cm dáš v pohode aj plech. Zásuvka 0°C je super. Len výrobky whirlpool nie sú vraj tak spoľahlivé ako napr. LG. LG má tiež 70cm chladničku ale za 800. Túto je cena dobrá. Asi by som prihodil na 5r. zaruku.
Odpovedať
Vet je super pekne vypada a ma celkom dobre funkcie.Ja by som si ju kupila.My mame beko je jej dost podobna.
Odpovedať
Mne sa paci ten velky objem len ja sa v parametroch nevyznam preto sa pytam ze ci to tu niekto nevie posudit kto vie co by dobra chladnicka mala mat.
Odpovedať
@igor256 mohli by ste mi poslat link na tu chladnicku LG prosim??tu som este nevidela
Odpovedať
@erika1811 LG GBB548PZCZH My sme. Pred rokom pozerali predchádzajúci model.
Odpovedať
@igor256 dakujem ale pozeram ze to je volne stojaca??lebo ta co som dala ja je vstavana
Odpovedať
@erika1811 až teraz som si to všimol. Sorry, nevšimol som si to. Ani som nevedel že 70cm sa robia vstavané. To nad tým budem aj ja uvažovať 😁
Odpovedať
Noo mne len nahodou padla do oka lebo ma zaujal velky objem a potom pozeram ze je 70 cm siroka.tym padom pada do uvahy len stolar na mieru lebo decodom alebo kika a ine taketo kuchynske studia idu z hry...
Odpovedať
@erika1811 to napadlo aj mne. Len keď som to teraz povedal žene tak hovorila že vstavaná sa horšie opravuje a hlavne ak sa pokazí tak zase zháňať 70cm vstavanú by nemuselo byť také jednoduché (a hlavne vybrať takú ako chceš)... My asi ostaneme pri 70cm voľne stojacej.
Odpovedať
Profilova fotka
@erika1811 ahoj, aj my o nej uvažujeme :) - teda sme rozhodnutí ju kúpiť, ale pozeráme ešte po tej vyššej rade A++, len tá je bohužiaľ nie veľmi dostupná na SK eshopoch :/ SP802EU
Odpovedať
Ahoj .Ano videla som aj tu ta ale nieje v akcii tak asi nam postaci ta 801 :-)
Odpovedať
@erika1811 kupoval som art 9811, ako najväčšiu zo 60 CM vstavaných, v tej dobe stála táto okolo 800€, len som ju už nezmestil do mojej zostavy, inak by bola u mňa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
značka celkom fajn, aj samotná chladnička podľa parametrov, nevidím dôvod prečo do nej neísť :-) Práve naopak :-) Len si treba ujasniť to, či ozaj vstavaná je to, čo chcete :-)
Odpovedať
ano, je to dobra volba. Tiež sa k nej priklanam. My sice mame americku, tiež sme s nou spokojní. Len niekedy je problem naplnit to. Je skoro vždy prazdna
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@erika1811 chcem sa opýtať, či ste tú chladničku ( WHIRLPOOL SP40 801 EU) nakoniec kúpili? Ak áno, ako ste spokojní? Veľmi sa mi páči tá veľkosť chladničky aj mrazničky a tiež hĺbka že je klasická cca 55 cm.
Odpovedať
@av40 dobry den ano kupili sme ju no bohuzial vam nepoviem ci som spokojna kedze ju nemame zapnutu este.trosku je plytka ale snad bude dobra.
Odpovedať
Profilova fotka
@erika1811 dobry den erika, chcem sa opytat, ci uz vyuzivate kupenu chladnicku? Hladam nejake recenzie na nu. Dakujem.
Odpovedať
@tinka1003 dobry den.zatial ju mame zapnutu tyzden ale este nebyvame.zatial spokojnost.len hovorim je to nezvyk oproti normalnej chladnicke s tou hlbkou.
Odpovedať
@tinka1003 My mame jej novsiu verziu SP40 803. Uplna spokojnost. Hlbka je presne taka ista ako pri lubovolnej vstavanej chladnicke. Len je tak strasne siroka ze to posobi opticky plytko. Ale je to ozaj len tym ze je straaasne siroka :-) Konecne do chladnicky dam celotyzdnovy nakup a je na plovicu prazdna. Pokial trvate na vstavanej chladnicke a chcete co najvecsi objem (ako ja) tak nejlepsia moznost je tato.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@svetlo1 Dobrý deň, prosím Vás, kde ste kúpili verziu SP40 803? V čom je novšia oproti verzii SP40 802? Hľadala som SP40 803 v Google, ale nepodarilo sa mi ju nikde nájsť, vyzerá to tak, ako by ani neexistovala. Nie je náhodou vo Vašom príspevku preklep v čísle 803? Zároveň som Vás chcela poprosiť, či by ste sem pridali Váš názor a skúsenosti po polročnom používaní chladničky. Práve sa rozhodujeme, ktorú značku, model si kúpime a veľmi by mi pomohli praktické informácie. Ďakujem Vám vopred za odpoveď.
Odpovedať
@galilahi ano, ospravedlnujem sa mam tam preklep je to 802. Rozdiel je v lepsom kompresore. https://www.whirlpool.sk/spotrebice/p... Zatial sme velmi spokojny. Pokial chcete vstavanu a vecsiu ako standardnu vstavanu 60tku toto je idealna volba. A ci model 800-802, nie je velky rozdiel. Tento novsi rychlejsie schladi a teda potraviny dlhsie vydrzia. Plus ne tam nejaka uspora na elektrine.
Odpovedať
@svetlo1 ďakujem Vám, aj vďaka Vašej recenzii sa dokážeme lepšie rozhodnúť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Prosím Vás viete mi povedať akú má hĺbku chladnička Whirlpool SP40 801 EU. Uvažujem o nej len by som chcela vedieť či mi tam vojde plech na hĺbku.
Odpovedať
@veronikaa006 Na hlbku je ako vecsina chladniciek. Pokial mas oproti na dverach policku tak 30cm pokial tam policku nemas tak tam das max 41cm. PS: horuci plech do chladnicky je velmi zly napad
Odpovedať
@svetlo1 jasné že tam nebudem dávať horúci plech ale až po vychladnutí.
Odpovedať
Dobry den, prosim rada by som sa spyatala aku mate skusenost s namrzanim chladnicky a mraznicky. Mne sa zda, ze sa v chladnicke na chrbte tvori velmi rychlo namraza, potom sa to rozpusti a stecie. V mraznicke je zase velmi rychlo vsade po bokoch. Jw to normalne? My sme mali vzdy klasicku No frost a ta sa nikdy neodmrazovala, ale tato sa asi z casu na cas musi. Dakujem za radu
Odpovedať
@apple1515 ano. Whirpoolky su v tomto fakt slabe. V chladnicke sa mi na zadnej strane tvori len voda ktora steka do odtoku ziadna namraza. V mraznicke sa mi tvori. Nie je to ale nic kriticke za rok som to musel odmrazit len raz. S tym viem zit.
Odpovedať
@apple1515 to je normálne v každej bez ohľadu na značku, záleží len na tom ako sa stým ktorá vysporiada, v chladničke na zadnej stene kondenzuje vodná para dostane sa do chladničky z tepla potravín i z tepla miestnosti, preto treba správne rozmiestniť potraviny na spodu je najchladnejšie aby bol všade vzduch medzi a otvárať len na najkratší čas, teplotu nastaviť tak aby voda nezamrzla, stečie dole a otvorom von , ten treba občas prečistiť odtok drotom, v mrazničke je ľad preto že sa otvára na dlhšiu dobu , preto je dobré aby tam chodil len jeden ktorý vie kde je čo aby to nehľadal pol hodiny, no i tak to treba spoň 1x mesačne rozmraziť ak sa často otvára a mení potravina, vysušiť, čerstvé vždy rýchlo schladiť na vyšší výkon
Odpovedať
Ďakujem za informácie. Vyzerá, že v chladničke sa už taká námraza nerobí. Ja som bola zvyknutá, že predošlá chladnička sa nikdy nemusela odmrazovať, ale všetko má výhody a nevýhody. Je to proste najväčšia vstavaná chladnička na trhu 🙂. Tak snáď sa o pár rokov už konečne inšpirujú aj iné značky 🙂.
Odpovedať
Je mozne ju "natrepat" aj do 70cm vyklenku? aby z kazdej strany bola len 0,5cm doska? lebo co som pozeral vyrobca uvadza minimum 71cm
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?