Biele spotrebiče - aké máte?

Aké máte jednotlivé biele vstavané spotrebiče? Máte jednej značky, alebo každý spotrebič inej?
Odpovedať
za ludske ceny su najlepsie siemens, vsetky rovnake
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu my mame bielu len ruru a mikrovnku. Obe su znacky Bosch. Tym, ze su nad sebou, chcela som jednu znacku.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam mw a varnu dosku plynovu whirpool este aj digestor whirpool a ruru gorenje simplicity ta je krasna ;-)
Odpovedať
podla coho ste sa rozhodovali?
Odpovedať
Profilova fotka
Mam Bosch.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to niekomu pomoze: TOP: Miele CENA/VYKON: Siemens STANDARD: Bosch ECONOMY: Electrolux Este jedno upozornenie: Antikorove spotrebice = narocne na udrzbu/cistenie
Odpovedať
@majcu Jaa mam antikor teraz a do domu asi cierne ale pekne biele ma aj whirlpool , je to o tom kolko chces dat za spotrebice , a nedaj sa nabalamutit ze whirlpool je smejd su v pohode , robil som par rokov reklamacii a neda sa povedat ktora znacka je extra kaziva :) ..... je to o stasti pri nakupe, Pokazit sa moze hoci aj Siemens a hlavne je to o tom ako hlboko mas do kapsy . V kazdej cenovej relacii sa da vybrat to najlepsie co si mozes z tvojho rozpoctu dovolit . A jedno nezabudni zaruku mas len dva roky a potom ti je jedno ci si dala Mikrovlnku siemens za 500€ alebo whirlpool za 200€ oprvit sa neoplati ani jedna ani druha :) tak je treba mysliet aj dopredu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@janka279 Janka, ak ti rúra a mikrovlnka ladia a sú v jednej značke, napísala by si mi prosím presný typ oboch. Budem moc vďačná. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zizonka nasla som len oznacenie mikrovlnky HMT85MR23/26. Neviem najst typ rury. Skusim este pohladat. Ak sa mi podari najst, pridam aj typ rury.
Odpovedať
Ja mám bielu vstavanú rúru,a bielu sklokeramickú dosku,som velmi spokojná,predtým som mala čiernu a na nej bolo všetko vidno,tako sa zotrie,vyčistí a je stále krásna bielu určite odporúčam
Odpovedať
značka MORA kvalita dobrá a cena samozrejme tiež ;-)
Odpovedať
@janka279 ďakujem za typ, mohla by som ta poprosiť o fotku aspoň ? Ďakujem. @evamarek77 mate aj Mora bielu mikrovlnka? Rura sa mi biela velmi páči, aj funkcie ok, len neviem zladiť..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Digestor MORA, varná doska z IKEA, rúra GORENJE. :)
Odpovedať
@zizonka mikrovlnku nemám,nepoužívame ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zizonka
Odpovedať
@janka279 ďakujem velmi pekne, podla foto by to mohlo byt HBG 34B520? Vyzerá to dobre, takze aj farba aj dizajn dveri spolu ladí?!
Odpovedať
Profilova fotka
@zizonka mne farba, dizajn dveri spolu ladia. Ale citala som tu, ze Bosh ma aj rozne odtiene bielej farby. Nam sa nahodou podarilo trafit ten spravny aj pre mikrovlnku, aj pre ruru. Tak sa treba asi uistit pri kupe, ze ide o rovnaky odtien bielej. rura na obrazku asi bude ta nasa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?