Automaticke kavovary

ahojte poradte automaticke kavovary na vyrobu espressa a kavy :-)
Odpovedať
Mame Nivonu 757 a sme spokojni :)
Odpovedať
Profilova fotka
vsak ich je vela v obchodoch skus popozerat
Odpovedať
Profilova fotka
automat robí len esspreso :-) poprípade laté a podobné výtvory, my máme Deloghi ESAM 3000.B http://www.delonghi.com/sk-sk/produkt... kávu konzumujeme Lavazza top class http://www.kavovary-jura.sk/e-shop/ka...
Odpovedať
k teme pocul som ze existuje automat na kavu kde ma mlieko sa chladi priamo v kavomate a netreba to odkladat do chladnicky aby sa to mlieko nepokazilo existuje taky stroj ak ano ako sa vola rad by som si ho zakupil dakujem :-)
Odpovedať
JURA predava termonadobu na mlieko,ale nieje zabudovana v kavovare, musis ju polozit vedla. @frenke
Odpovedať
@atlaska Viac mi chuti espresso z najlacnejsieho pakoveho ako z Jury.
Odpovedať
@matorado a ten ma integrovanu nadobu na celodenne skladovanie mlieka na capucko?
Odpovedať
@atlaska Nie. Ani nerobime capuccino. Inak, lepsia je z mletej Popradskej ako z hociakej celej, aj najdrahsej. Cim to je?
Odpovedať
a od delonghi nieje nieco daky automat
Odpovedať
@matorado nechapem potom tvoju poznamku-otazka znela automat a integrovany chladic mlieka. Ked ti chuti popradska mleta v pakovom stroji OK. Kava je o chuti,tak ako kazde jedlo, vino.....
Odpovedať
Fuha ja teda povazujem kavu z juri za jednu z naj co sa tyka domacich automatov. Naco ti je automat, ked ti najvuac chuti zalievana? To teda nie ste velki kavickari.... 8-)
Odpovedať
ja moc nie ti poviem ja naviac latte machiato pripadne capucino ale ked pridu hostia to aby som im urobil tu kavu preto ten stroj kamarat kupuje kavu lavazzu zrnkovu da ju do stroja a nevie si vynachvalit ale robi to rucne pripadne strojom na mletie ale ja by som potreboval daky stroj automat najlepsie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mimka Ak to bolo mne, tak nas kavovar ma bypass nasypku aj na mletu kavu... Inak ani dobrym turkom nepohrdnem. Ci kavickari piju len preso? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?