Aký vysávač ?

Ahojte Potreboval by som poradiť, aký vysávač kúpiť. Chcem kúpiť na vianoce rodičom vysávač, bývajú v rodinnom dome a je tam "zmeska" podláh. Nachádzajú sa tam parkety, dlažba ale hlavne 3 väčšie izby majú koberce. Rodičia sú už starší, takže by som privítal jednoduchosť. Určite by mal byť bezvreckový a chcel by som investovať niečo okolo 100 Eur (plus - mínus, ak bude niečo naozaj extra extra dobré možno by som vedel ísť po 150 Eur). Zatiaľ čo sme pozerali nám bol odporučený Electrolux ZSC 6920 http://www.shoppie.sk/electrolux-zsc-... Tento vysávač sa mi celkom páči, popis vyzerá super aj nádoba vyzerá dostatočne veľká. Odradzuje ma len pomerne zložitý proces ako sa dostať k samotnej nádobe, tj odnať hubicu, otvoriť dekel, vysunúť nádobu, otvoriť na nej dekel ... Všetko sú to plastové zarážky, obávam sa ich životnosti a aj toho, ako budú rodičia s tým manipulovať (obaja majú tesne po 60 tke) V obchode ma ešte zaujal Zelmer VC 3300. Je o ničo menší, má polovičnú nádobu na prach a popis k nemu je troška "chabejší" ... Neviem porovnať sací výkon, príkon však majú oba rovnaké (2000 W). No jeho výhodou je, že je ľahší, lahšie sa s ním chodí a nádoba sa vysúva úplne luxusne (netreba odpájať hadicu, jedným tlačítkom ju celú vyberiete) ... Uvýtam akékoľve typy, ale primárne by mal spĺnať 1. Vyššie popísanú cenu 2. Čo najväčší sací výkon 3. Bezvreckový 4. Čím jednoduchšia manipulácia, tým lepšie PS: Hepa filtre a podobne ma nezaujímajú, v týchto cenách ich má každý a nejako sú mi uplne ukradnuté. Vysávač má byť len na suché vysávanie. Ďakujem za akékoľvek rady
Odpovedať
Dobrý večer, skúste si pozrieť tieto, všetky sú bezvreckové a pozeral som s čo najväčším sacím výkonom a pod 100€ http://www.klikit.sk/0495-90000-bezvr... http://www.klikit.sk/SVC-1020-vysavac... http://www.klikit.sk/VC-15QSNMARD-vys... Ešte ak Vám ide o jednoduchosť dobré ohlasy sú na Philips vysávače.
Odpovedať
Mam druhy bezvreckovy,ale uz nikdy viac! Byvame na dome, kde je vysavania dost. Po kazdom vysavani cistime filter kompresorom,inak dobre netaha. Prvy z tychto vysavacov sme prestali pouzivat asi po pol roku, mysleli sme, ze je chyba v nom. Kupili sme druhy,ale to iste. Rozne,ale zmane overene znacky,ceny skor vyssia a jediny spolocny znak je ze su bezvrekove,tzv. cyklonove. A cena noveho filtra je tiez dost vysoka. Takze viem, ze takyto vysavac sa hodi skor do maleho bytiku,ale na dom nie.
Odpovedať
Ďakujem za rady, celkom sa mi pozdáva ten SENCOR - vyzerá, že má super parametre ... Narazil som ešte na Philips rada FC Konkrétne tento: http://www.hej.sk/vysavac-podlahovy-p... PS: Nechcem sa baviť, či vreckové alebo bezvreckové ... Doteraz používame všade bezvreckové - aj doma ho mám a nemám s tým žiadny problém ...
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam znacku EIO, kupis v Eshopoch a niektroych predajniach. mozno menej znama znacka, ale o to viac kvalitna, made in Germany :) osobna skusenost 15r , vyborny :) aj par známych ma tuto znacku a velmi si chvalia, prezili aj vysavanie po prerabkach a tam vacsina vysavačov odide... Eio prežil :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://vysavace.heureka.sk/karcher-wd... alebo ešte lepšie http://vysavace.heureka.sk/karcher-wd... (sací výkon bude podĺa mňa vyšší)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak tie 3 koberce v dome nemaju nejake velke chlpy,jednoznacne takuto bezkablovu a bezvreckovu verziu. https://www.youtube.com/watch?v=GtxIs... Mame sice asi iba 3 mesiace,ale to naj z vysavacov,ktore sme doteraz mali.Zvladne 2 kompletne,sobotne vysavania domu o rozhlohe 120m2,a medzitym 5-6 kratsich cyklov na prevysavanie pocas 2-3 tyzdnov.Skutocne ho nabijame raz za 2-3 tyzdneJe tichy,jemny k citlivym podlaham,3 stupnovy vykon dostatocny aj na koberce kratkeho strihu.Dokonca aj mna zacalo vysavanie bavit :-) Povodne sme mali vo vyhlade Elektrolux,ale tam je problem s bateriou.Neviam sice,co nas caka tu,ale v uzivatelskych testoch je Rowenta velmi vysoko hodnotena. Kupeny v najke a vcene bol este aj maly,akumulatorovy vysavac. http://www.nay.sk/rowenta-rh-877101/d...
Odpovedať
@zirafak presne teraz riesim to co pisete, mame elektrolux moja top znacka, rekonstruovali sme, burali stenu a vysavac umrel! uz sa nam to stalo druhy raz s touto znackou... mame teda vrackovy bo mne to viac vyhovuje.. tento co ste vy dali odkaz sa mi velmi paci lebo vyzera ze je aj lahsie prenosny ako moj, predsa len mame 3 poschodovy dom a vliect to hore dole je docela narocne... da sa s tymto vysavacom vysat aj kuty rohov ale hore na stene? lebo ja vysavam vsetko... ci tento to neumoznuje.. alebo za postelou? dakujem za vasu odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
@prinzesz Tak jemny prach z rekonstrukcie zabija kazdy vysavac myslim,takze to nemusela byt chyba Elektroluxu.Kazdopadne tato znacka uz davno nieje to,co byvala a preto som sa v tomto segmente uchylil k Rowente a nebanujem. Vysavat strop a kuty na strope?To si neviem predstavit s tymto vysavacom.To by bola riadna posilka :-) Rohy na podlahe a za postelou niesu ziadny problem.Ta hlava je na to priam robena.
Odpovedať
Profilova fotka
@prinzesz ako pise @zirafak taketo veci neprezije dlhodobejsie ziaden bezny vysavac. Pri takom pouziti je vhodne predradit cyklonovy odlucovac, to naozaj velmi pomoze. Inak k tomu prachu, na to casto nie su stavane ani bezne nastroje, npr brusky. Ak sa beznou bruskou brusi npr SDK a pokazi sa, neuznaju zaruku.
Odpovedať
@zirafak prosím ťa čo hovoríš na Rowenta 18V RH 875 801 majú ho Alza.sk ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 Asi tiez dobry,lebo vypada velmi podobne,ako ten nas,ale kratsia vydrz podla popisu a nieje tam gratis ten maly rucny vysavac.
Odpovedať
@zirafak Ďakujem,majú ho stále v Nay za 146E aj s tým malým,v inom obchode za 126E bez,teda za ten malý sa platí 20E využívate doma malý?oplatí sa podľa teba za 20E?Ďakovala. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nam sa prave taky maly od Elektroluxu v tom case zacal kazit,takze pre nas to bola 2x vyhodna kupa.Myslim,ze za 20ku je na take povysavanie drobnosti uplne super.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?