Aký vysávač kúpiť?

dobrý deň,prosím vás vedel by mi niekto poradiť,aký vysávač kúpiť-máme ôlavajúce podlahy,aj koberce a kopu prachu...kúrime krbom,chcem vysávač aj na popol,ale samostatný....a na podlahy by som chcela niečo multifunkčné,čakáme druhé dieťa,tak aby to bolo aj na podlahy,aj koberce,aj na sedačku-existuje niečo tak do 170 eur?má niekto s takým niečím skúsenosti?ešte som rozmýšlala nad vysávačom,ktorý pracuje na báze horúcej pary....dakujem všetkým ktorý mi budú vedieť poradiť....
Odpovedať
1
2
7
@martina28p no my sme kupili obycajny vysavac za nejakych 40€. Je to zanussi ZAN 1820 bezvreckovy 1600W. Na pohovku pouzivam taky sprej (zo Shell pumpy na textil) ktory ti vyitahne trochu spinu na povrch. Inak vysvavme aj vlneny koberec s hustym vlasom v deckej a v pohode to povysava. No a v tej cene 40€ to bol asi najlepsi vyber.
Odpovedať
@martina28p My sme kupovali vysavac minuly tyzden. Predavajuci nam povedal, ze na rod. dom s kobercami treba kupovat vysavace s vykonom 2000-2200+W. Na byt s plavackou (nas pripad) uplne staci (Parketto) 1600W. Napokon sme radsej kupili 1800W. Mame dvoch psikov, pocitam, ze vysavat budeme casto. Pozri si vysavace s vykonom aky potrebujes a urcite nieco najdes. My sme si napokon vybrali Rowentu za nejakych 80eur... co sme zatial skusali, fakt velka spokojnost a perfektne nadstavce na vsetko mozne, co Ta napadne.
Odpovedať
Ultraone od Electroluxu, bol to vitaz d-testu.
Odpovedať
dakujem vám :-) :-)
Odpovedať
ja som si pred pár mesiacmi kúpila tento je to Electrolux Accelerator ZAC 6806 je super, má dva umývatelné filtre na prach čo je super, keď je jeden špinavý teda, že už dobre nesaje vyumývam ho sprchov nechám vysušiť a zatiaľ môžem používať druhý.... Samozrejme je bezvreckový, takže smeti len vysipem do odpadu a je to .... Vysávam s ním všetky podlahy a potom ich už len mopom zotrem... Nemenila by som elektrolux je kvalitná značka nemenila by som a cenovo je dostupný do 100€ myslím, že na internete sa dá zohnat aj okolo 80€. dúfam, že som poradila...
Odpovedať
Miele S6 Silent&Compact 6000..... u nás veľká spokojnosť, odporúčam :-)
Odpovedať
ja som mala elektrolux, bezvreckovy s umyvatelnym filtrom. ten filter sa neustale zanasal, pred kazdym pouzitim aby vysavac trosku vysaval bolo potrebne filter dokladne cistit, 20 min. zalezitost. ku koncu mam pocit, ze vysavac uz ani nesaje. nikdy viac. a to ten vysavac stal viac ako 100 eur. musim menit vysavac, ak vysavanie nema byt pre mna nocna mora. predtym sme mali obycajnu rowentu, obycajne vrecko, ziadne filtre sme nikdy necistili a stale ho pouzivame v garazi, len hadice sa zlomily a za tie roky vylomil sa vypinac, ale pouzitelny je stale.
Odpovedať
ja tú rowentu budem velebiť celý život, minulý sobotu došla po 19 rokoch! A ťahala skutočne do poslednej chvíle! Tiež sme si po nej kúpili bezsáčkový a už nikdy viac! Práve som to písala v inom príspevku, s normálnym vysávačom dovysávaš a upratané, takto pol hodinu umývaš vysávač a ešte pol dňa sušíš. @bets
Odpovedať
Profilova fotka
@mika7 ten sa mi zda ze je cenovo trosku dost, ale podla referencii a dtestu rozhodne som za miele, aj ked len 4212 :)))) takze u nas vysavac je uz vybrany, ostava len nasetrit a kupit... :-p :-D
Odpovedať
@kaktusik007 v com je miele lepsi ako ine vysavace?
Odpovedať
@bets no ten náš je napr. veľmi tichý a teda, realtívne ľachký a hlavne výkonný :-)
Odpovedať
@mika7 a ma dlhu snuru? to je po vykone pre mna druhe dolezite kriterium, nechce sa mi pri vysavani 1 vacsej miestnosti 2x prehadzovat snuru do zastrcky. idealne by bolo vysavat cely dom na jednu zastrcku, co je asi nerealne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bets no, v com su lepsie.. minimalne su to vysavace ktore vyhravaju dtest - a kedze su cenovo prijatelne, tak idem do nich :) - ine je miele pracka, napriklad, 1000€ za pracku nedam :))) ale 200€ za vysavac je podla mna uplne v poriadku... zvlast, ked viem, ze vysavace v pohode vydrzia aj tych 10 rokov a ako pise @mika7 - su tiche, ako dobre, ten 4212 ma 76db, ale stale je to menej ako 81 co su najtichsie vysavace inych znaciek... a ta 6000 ma len 71db... ciselny rozdiel moc velky nie je, ale ak by si ich realne pocula, tak dokazes vnimat aj 1db :)
Odpovedať
@bets a ešte som zabudla že sú vyrobené naozaj z veľmi kvalitného a "nárazuvzdorného" materiálu. Odporúčam isť si ho omrknúť do nejakého "nemenovaného" obchodu kde ti ho predvedú a dostane ťa určite tak ako nás. :-)
Odpovedať
Nám odišiel vreckový elektrolux po 11 rokoch, tak sme kúpili bezvreckový zelmer. Hrôza!!!!! Všade máme plávajúcu, iba stredom izieb koberec. Aj keď sa vysávač vyčistí, po každej izbe nám vypne na prehriatie. Nikdy viac bezvreckový a s výkonom menším ako 2000. Po roku ideme kúpiť nový vysávač, lebo "vraj" toto sa nedá reklamovať.
Odpovedať
@bets fúúú tak dĺžku šnúry teraz z hlavy neviem.....ale je dostačujúca, aj keď teda mám pocit, že predtým sme mali electrolux myslím parketo alebo také niečo a ten mal ešte dlhšiu šnúru.
Odpovedať
@kaktusik007 no veď ako som písala....sú tiché :-)
Odpovedať
dakujem, pojdem si ten miele obzriet, stacil by mi aj ten 4212.
Odpovedať
Profilova fotka
@bets @kaktusik007 @mika7 to co je za haluz ze ta 4212 ma len 1,6 kg... To je preklep ci to fakt? Pozeram ze ta 6000ka ma 6,5kg no vykon len 1200w... Neni to malo?
Odpovedať
ja mám 6000 Compact výkon 1200 w a nemám pocit, že je to málo :-) a dokonca to neni ani haluz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mika7 tento? http://www.datart.sk/katalog/Sackovy-... Ako haluz som myslel tu vahu - nemoze mat 1,6kg ! Takze jednoznacne doporucujes 6000 ? Vsade mame laminat a dlazbu, ziadne koberce...
Odpovedať
ja som nakoniec kupila tu 4212 (miele). bola som osobne v elektroobchode a radila som sa tam. najprv mi ponukali v tej hodnote elektrolux, ale ked som sa pytala na miele, tak predavac hovoril, ze je to overena kvalita, len tento model je uz starsi. zaroven sme riesili aj kolko m2 budem vysavat na jedno vysavanie. lebo mnohe vysavace su konstruovane na priemerne 60-70 m2 a keby sa naraz vysavalo viac, moze sa motor prehrievat. takze nakoniec som predsa len kupila miele, aj ked starsi model a za tri tyzdne zatial konstatujem, ze je to vyborny vysavac, ma vysoky vykon, pri plavajucej podlahe ho dokonca nemusim pouzivat na plny vykon. vysavanie je rychlejsie, dobre sa s vysavacom manipuluje, mozno len tazsie sa vytahuje hadica, ale to je asi zvyk. a nevyhoda, ma dost kratku snuru, takze musim pouzivat predlzovacku aj v ramci jednej vacsej miestnosti. toto ma hneva, ale aj ostatne vysavace tejto kategorie nemali dlhsiu snuru.
Odpovedať
Profilova fotka
@bets dakujem za referencie ;-) @madein1974 no, 1,6 je fakt malicko.. uvidim ked kupim :-D
Odpovedať
@madein1974 pre nás stačí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mika7 cosi som teraz o vysavacoch cital napr aj tu http://forum.rodinka.sk/viewtopic.php... tak teraz uz fakt neviem ci tu 6000 alebo nieco lacnejsie ako napr ta 4212.
Odpovedať
odporúčam skočiť k "nemenovanému" predajcovi D....T , najlepšie v Avione, tam je super personál (my sme teda mali zatiaľ vždy šťastie) a tam ti poradia, ktorý typ je pre teba práve ten pravý ;-)
Odpovedať
@mika7 s DATARTOM mam len tie najhorsie skusenosti. Personal sa sice tvari, ze chce pomoct, na prvu otazku vie odpovedat a na vsetky ostatne uz odpovedat nedokaze. Akurat vie povedat, ze toto a toto sa dobre predava. Technicke znalosti maju nulove ...
Odpovedať
ja mam zelmer Delfin a som maximalne spokojna. vysava bud do sackov, alebo ma nadobu na vodu a spina ide tam. do vody pridam vonny olej a prevonia mi to cely byt pri vysavani. vrelo odporucam a na popol pouzivame karcher.
Odpovedať
@pivec my práve naopak, v Avione....teda aspoň oddelenie bielej techniky na 1*
Odpovedať
ake mate este vysavace? sice som dlho uvazovala o niecom ako roomba ale asi bude najlepsie povysavat rucne.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?