Aký vysávač je na stavbu najlepší?

Poradte prosim osvedceny vysavac na stavbu cenovodostupny. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@lubicakl Karcher
Odpovedať
Profilova fotka
Mám Karcher .Nikdy viac.
Odpovedať
@lubicakl Karcher. Do toho kupite filtre a vrecka aj o dvadsat rokov.
Odpovedať
@lubicakl Karcher ale minimalne MV4...ideal MV5 @mesarosanton a aky model?
Odpovedať
@lubicakl ja mam na stavbe Karcher WD3200, vysavat vysava aj ked podla mna slabo taha... a treba davat pozor na prislusenstvo, lebo trubicu som vysavanim poteru zodral a ceny za prislusenstvo tejto znacky su cisty non-sense - za plastovu hadicu pytaju pomaly to co za cely vysavac.
Odpovedať
@gashtaan wd 3.200 je na dom,pivnicu,garaz....este su aj take obrazky na obale najnovsie....:)
Odpovedať
@mcdog najnovsie ten vysavac uz tusim ani nevyrabaju.
Odpovedať
@gashtaan hej.kazdy rok obmienaju znacenie
Odpovedať
Profilova fotka
@lubicakl ja som na stavbu kupil lidlacky (mam dojem, ze bol v akcii za 60€) a doteraz funguje :)
Odpovedať
@lubicakl My máme Profi Air. Stál 60 € plus sáčky. V predajni nám povedali, že keď sa pokazí tak vymieňajú za nový. Máme ho rok, vysávame stavbu aj autá a stále ide.
Odpovedať
a co hovorite na Metabo Aso, citali sme nan dobre recenzie
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan nedokážem kúpiť vrecká už asi pol roka do toho môjho karchera nikde ich nemajú. pokazil sa na nom vypínač závadu neuznali bolo zle zmnotované tesnenie vraj si za to môžem sám . Hadica je zodraná takmer vôbec ten vysávač neťahá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mal som Nilfisk alto buddy ii. Velmi zle. Filter stale upchaty. Netahal. Teraz Karcher MV3 a spokojnost.
Odpovedať
@mesarosanton zkus pohledat : http://karcher.heureka.cz/sacky-vysav... :-p
Odpovedať
@majkoj Ahoj. Na stavbu jsem si půjčoval od souseda Bosch( bez sáčku s oklepem ). Nyní mám z Lidlu a funguje super. Bez sáčků, se sáčka a vysává vodu, což je pro to nejdůležitější. To potřebuji v zimě v garáži. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tiež Lidlacky a funguje super. Neskôr som si zohnal Spit AC1625 ten je super len príslušenstvo je strašne drahé.
Odpovedať
@mesarosanton troska si na smiech.....mam doma 10 rokov stary karcher a sacky kupim uplne v pohode....
Odpovedať
@mcdog Ahoj. On za to nemůže. On se tak narodil. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Tiez mame Lidl uz siedmy rok,bez zavady. Cakala som vydrz tak do 5r. Zvladol stavbu,teraz garaz,auta aj listie na velkej terase. Aj listie z krikov nim vysavame.
Odpovedať
karcher MV5 neni zly, ma len tu nevyhodu, ze jednorazove sacky z netkanej textilie su predrazene a papierove sa pre tento vysavac nevyrabaju.
Odpovedať
@mesarosanton tak si asi natrafil na naozaj nestastny kus. Tento nas doslova dereme po stavbach, k freze do muriva, k jadrovej vrtacke na odsavanie kalu, pri beznom obrabani dreva a podobne a ide stale rovnako dobre uz ani nespocitam kolko rokov
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan Kdeže tento takmer nič nevysával sem tam nejaké podlahy pod plávajúce podlahy.Zodral som na ňom 8 original vreciek a vysávač ledva fučí takmer nič nesaje.Ak by som ho zapojil pre nejakú frézu tak skolabuje. :-)
Odpovedať
@mesarosanton skusal si vymenit filter?
Odpovedať
Caute nahodou s tymto vysavacom niekto nema skusenost - Fieldmann FDU 2003-E? Tiez hladam nieco na stavbu, metla ma uz nebavi :D
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan áno pravidelne čistený .mám Kärcher WD 7.700P vrecká by mali byť WD 7000 - WD 7.999 Tieto vysávače som videl pri práci v Rakúsku a ak budem v budúcnosti kupovať vysávač tak jedine od tejto firmy. Tichúčko a perfektne. https://www.festool.sk/Products/Pages...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Nemá niekto skúsenosti s vysávačmi Nilfisk Attix 44(alternatívy Makita VC 4210 LX, NAREX VYS 33-71 L AC, FLEX VCE 44 L AC, STIHL SE 133 ME, Milwaukee AS 30 LAC) alebo Nilfisk Attix 30-21 PC (alternatívy Makita VC 3012 LX, Milwaukee AS 300 EL CP). Všetky uvedené modely vyrába Nilfisk len v iných farbách. Neviem sa rozhodnúť medzi Attix 44 a 30-21 PC. Zaujímala by ma životnosť filtrov pri vysávaní bez vreciek a tak isto účinnosť oklepu filtrov. Oplatí sa investovať do vysávača s automatickým oklepom, alebo stačí manuálny ? Ako sú na tom vysávače od Karcheru s oklepom filtrov, máte niekto vysávač so systém TACT ?
Odpovedať
Profilova fotka
@engineerr ak ti nevadi, ze to zaberie viacej miesta, nieco ti poradim, vykasli sa na tie drahe super duper vysavace, kup nejaky lacny, hoci z lidla a daj k nemu cyklonovy separator. http://www.modrastrecha.sk/blog/majko... Filter vo vysavaci cistim tak 2x do roka a aj to tam takmer nic nie je. A tym padom to ma stale rovnaky tah.
Odpovedať
ja som nedavno kupil v kauflande Einhell za 40 €...tri roky zaruka...ked tolko vydrzi, tak ho s radostou pojdem vyreklamovat ..a to by malo byt uz po stavbe.. ked bude stavba hotova, tak do domacnosti jedine karcher...
Odpovedať
@majkoj to bude obtiažne na manipuláciu. @xkodiakx osobne mám averziu voči značkám ako GUDE, HECHT, Einehll a podobne. Viem ako sa robí s neznačkovým náradím a ako s profi strojmi. Pri náradí si potrpím ako žena na šperky :-D A navyše ak niečo nefunguje tak ako by malo, tak to u mňa dlhú životnosť mať nebude =-) Pred týždňom som chcel kúpiť zbíjačku z Lidla za 149 EUR, ale nakoniec som sa vykašlal na to, radšej dám rovnaké peniaze za požičanie profi Bosh-a a neodnesú si to moje nervy. Doma mám náradie len od Makity, Narex, Husqvarna a podobne. Jedine teplovzdušnú pištoľ mám od Enihellu, ktorá dožíva a nahradí ju tiež Makita. V robote máme Vysávač Makita VC 2010L, no osobne by som ho vyhodil. Na môj vkus má slabí ťah a práve toho slabého ťahu sa bojím aj u neznačkového náradia, pretože výrobca napíše parametre, ktoré sú vo väčšine prípadov uletené od reality. V domácnosti mám Miele Compact C3 a iný by som už nechcel.
Odpovedať
Profilova fotka
@engineerr ja mam doma vacsinu dewalt, makitu a nieco aj metabo. Ale vysavac by som nechcel :). Znackovy vysavac moze mat tah aky chce, ale ked rezem ci brusim za par minut je zadrbany filter a je po tahu. A tie ich riesenia tohoto problemu su len z nudze cnost. Ale mas pravdu moje riesenie je nemotorne, tam musim nieco vymysliet.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?