Akú práčku a sušičku vybrať

Poprosila by som Vás o radu akú práčku a sušičku by ste nám poradili, pomer-cena-kvalita pre 4 člennú rodinu....plnenú zhora, spredu, značku....
Odpovedať
...tak k pracke a susicke (....nezostali 💶💶,,chechtàky")som sa este nedostal,ale vsetky zariadenia do kuchyne som kupil AEG,A pri tejto znacke iste ostanem aj nadalej.Sme 5clenna rodina,teraz mame pracku s naplnanim z vrchu,a je to zalostne malo,Preto budem kupovat s co najväčšim bubnom,teda plnenie z predu!
Odpovedať
@tesitura Ja mám oba spotrebiče Whirlpool /práčka spredu a sušička/ako predtým aj teraz pred rokom som menil za tú istú značku. Môj syn mi hovorí že ako idú oba spotrebiče naraz tak že to vypadá ako v USA filme práčovňa. Oba spotrebiče ozaj veľké, nakoľko sme denno denne prali aj pre rodičov a preto sme vyberali väčšiu kapacitu oboch spotrebičov a neľutujeme..Práčka 7kg SUŠ-ka 8kg.. ;-)
Odpovedať
My máme obidve Miele, zatiaľ som spokojná 🙂
Odpovedať
Sme dvaja ale perieme asi za 10tich 😁 práčka a susicka beko
Odpovedať
@tesitura ja mám spredu plnenú lebo hore mám pracovnú dosku a práčku som kúpil siemens na 9kg (v byte siemenska 10r a žiadna oprava len je iba na 5kg ) a LG sušička tam som bral lebo mala automatické čistenie kondenzátora
Odpovedať
Pridavam sa, tiez hladam do domu. Este nejake dobre skusenosti s prackami a susickami?Dakujem
Odpovedať
Ja mám 6 roč.práčku parnú Lg, a naj je na nej,že má 1 hod.program,mam aj Miele a tam mám 2,05 hod.program.Suš mám AEG spokojnosť,mala som aj práčku,neskutočne dlhé programy.
Odpovedať
Mám práčku aj sušičku AEG, nastaviť kratší čas sa dá na obidvoch. Odporúčam
Odpovedať
https://www.e-spotrebice.sk/13869-gor... My sme kúpili túto sadu. Sme 6, spokojnosť, zatiaľ, používame krátko.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa pripojím, zaujíma má hlavne sušička... pre niekoho samozrejmosť viem... my uvažujeme kúpu do nového domčeka... len sa strácam v tom či je ozaj potrebná. Jedna kamoska mi pred týždňom vravela, že si bez nej nevie predstaviť život a dnes mi druha kamka povedala, že okrem posteľnej bielizne do nej nič nedáva lebo sa vraj oblečenie scvrkáva a blednú farby... ďakujem za každú osobnú skúsenosť... 🙏
Odpovedať
@livila mne sa scvrkava oblecenie aj bez susicky🤪 * Po roku fungovania v dome ideme aj my do susicky. Mam zopar favoritov, hlavny filter je A+++, objem 9+kg, tepelne cerpadlo, kondenzacna susicka a znacky Bosch, Samsung, Miele, Siemens - staci zoradit podla ceny a vybrat najlepsi design/cena, cize cca 700-1000€.
Odpovedať
My sme pred rokmi kupili Bosch-ku, spokojnost. Kebyze dnes zdochne, tak co som si pozerala recenzie a tipy https://etipy.sk/ako-si-vybrat-pracku... pre viacclennu rodinu by som jednoznacne vybrala AEG ProSteam, 8 kg pradla, velky otvor, pranie uz aj s pouzitim pary, myslim si, ze jedna z top praciek a nie je az taka draha na to vsetko co uz ma v sebe.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@livila My mame susicku a je to super pomocnik. Clovek sa nauci co tam moze dat. Potreba zehlenia klesla o cca 80%. Za mna top Vianocny darcek co som od manzela dostala.
Odpovedať
Profilova fotka
@kocere Musim to predniest manzelovi tiez 😬
Odpovedať
@livila podla mna je 800€ za susicku zbytocnost. Staci aj Beko za 350. Kazdopadne bez susicky, umyvacky a robotickeho vysavaca uz byt nechcem 😬 A tie makucke osusky zo susicky 😍
Odpovedať
@bigjamajko Susicka naviac znici bakterie a odstrani velmi vela žmolkov. Je na to nadoba, kde sa zachytavaju a je toho naozaj dost.
Odpovedať
@kocere aj preto ju mame 😬
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?