Akú kávu uvarí kapsulový kávovar?

Myslíte, že dokáže kapsulový kávovar ako napr. http://kavovary-recenzie.sk/nescafe-d... navariť naozaj dobrú kávu? Nemám veľmi skúsenosti s týmito kávovarmi ale zdá sa mi to celkom dobre riešenie. Koľko vlastne stojí jedna takáto káva? Je tu niekto, čo to má? Ste spokojný?
Odpovedať
Nedokaze a kava vychadza najdrahsie
Odpovedať
Nemám a ani zadarmo by som to nechcel. 1. Ta káva ta vyjde omoc viac ako z normálneho kávovaru. 2. Si obmedzený len na kupovanie kávy z kapsúl. 3. Ta káva je v akýchsi plastových kapsulach. Káva dobre absorbuje pachy. Pochybujem ze dačo nemá z toho plastu. Do normálneho kávovaru si kúpiš akúkoľvek kávu a ostaneš na tej ktorá ti chutí. Jedine plus vidím že je to jednoduchšie urobiť a aj jeho očista je ĺahšia. Tiež si myslím že nie je na výber pri kapsulovom systéme ci si chceš spraviť ristretto, espresso.. lungo.
Odpovedať
@jozeftures mal som a predal som na cerstvo uprazenu zomletu kavu z "pressa" to nikdy nebude mat ale je s tym menej prace pri priprave zato je to ale patok
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chceš dobrú kávu kúp si toto a ručný mlynček spolu max 50 € http://www.stavbaeu.sk/kela-kavovar-i...
Odpovedať
Mali sme dolce gusto a tiez sme predali. Co mi na nom vadi je to ze ta kava je draha a ze to nie je prilis zdrave ked do tej plastovej kapsule tlacis 90st. vodu. Momentalne mame paku co je fajn,akurat ze je z toho trochu bordel na linke a potrebujes k tomu aj mlyncek. Teda nepotrebujes ale ja si uz neviem predstavit robit espresso z inej ako cerstvo namletej kavy...momentalne z dovodu komfortu aj navstevam hladame nejaky dobry automat,uvidime...
Odpovedať
Profilova fotka
Nie nedokaze.
Odpovedať
Normálne kávovary nie sú také drahé, dá sa kúpiť lacnejší a dobrý. Nemusí ti hneď mlieť kávu. Kúpiš v Tchibe kávu a ona ti ju tam zomelie, alebo si kúp mlynček. Navyše tie kapsuly obsahujú cukor a ktovie čo ešte. Tak si kávu ochutíš ty. Keď piješ len presso, je to lacnejšie. Odporúčam však aj s tryskou na mlieko. Je to super. Mám od Vianoc a neviem si vynachváliť. Takéto som spravila ja na kávovary Delonghi. Tie sú asi najlepšie, tiež som kúpila na viaceré odporúčania. Tu sú napríklad od 81.90, pričom Dolce Gusto nad ním ani len o 10 EUR lacnejšie. A koľko stoja tie kapsuly ešte. http://www.tpd.sk/katalog/drobne-spot...
Odpovedať
Profilova fotka
je to napoj niekde na urovni ako ked si robis Nescu. S normalnym expresom sa to porovnat vobec neda, ale su ludia, ktorym to chuti. Ak si robis 1-2 kavy za tyzden a nemas chut starat sa o expresso stroj, tak je to moznost, ale kapsulovy system je pri prepocte na 1 davku kavy najdrahsie riesenie.
Odpovedať
@mgx co je ***** Expresso? Niečo, čo ostalo z pressa, keď to prešlo traviacim ustrojenstvom?
Odpovedať
Profilova fotka
@worker_falcon jasne, mas pravdu, spravne sa pise espresso...:)
Odpovedať
Ked chces kupit lacny kavovar,asi budes nasledne kupovat aj lacne kapsule. Kava o nicom :-| Pila som kavu z kapsuloveho stroja,ale majitelia kupovali drahe kapsule. Kava vyjde neskutocne draho. Ja mam pakovy De Longhi,aj so spenovacom. Ale ta pena z neho sa mi vobec nepaci,napenujem mlieko radsej extra v spenovaci mlieka. To uz aj chuti,aj vyzera upne inak . Ked dosluzi,asi pojdem do nejakeho drahsieho,znackovejsieho kavovaru .
Odpovedať
Jedine pitne je z Nespresa, ale opat, drahe kapsule.
Odpovedať
Článok sa načítava...
prilezitostne sa to da vypit, no na dlhodobe pitie to nie je. odhliadnuc od toho kolko ta to vyjde a kolko odpadu sa tym produkuje.
Odpovedať
@jojosr ale za to ta chut kavy je velmi dobra! ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Kavovar na kapsule robi sice dobru kavu, ale ked som cital o tom ako tie kapsule nicia zivotne prostredie a na druhu stranu ake su drahe tak ma presla aj chut na taku kavu!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Takú istú ako aj z pákoveho pokial natrafíš na nestuchnutú kávu
Odpovedať
Mame aj pakovy stroj delonghi (doma) aj kapsulovy tchibo caffisimo (chalupa), a z pakoveho mi chuti viac. Na kazdodenne pitie by kapsulove riesenie bolo dost nakladne.
Odpovedať
Dolce gusto v byte momentálne. Káva dráha, treba kupovať kapsule v akcií, ale dobrá. Hlavne silné espressa. Tzn. Treba dodržať aj pomer vody. Do domu však určite kvalitný automat.
Odpovedať
Predat sa da vsetko co je zakaznik ochotny kupit, aj tieto kavovary, hoci su neekonomicke, neekologicke, nezdrave a nechutne. A predsa hit.
Odpovedať
@kashina pre niekoho, kto si potrebuje spravit 2-3 kavy za tyzden to bude ok :) ale potesim sa ak niekto vymysli zdrave, chutne, ekologicke a zaroven podobne bezudrzbove ako kapsulove masiny :)
Odpovedať
no zavisi od toho, ake mas naroky. nie je to az taka hroza, mame kapslac, uplne obyckovy bosch, pouzivame kapsle jacobs a manzelka je s nim spokojna. je to rychle, bezbolestne a pohodlne :-) jeden stuk a je to! :-D espresso je na svete. ale vazne, vraj je to urcite lepsie ako turek alebo zalievana nesca a podstatne lacnejsie ako kava z kaviarne. lenze .... nie je to cerstvo zomleta kava, sedi si v plastovom obale niekolko dni a tyzdnov... a plast je plast... takze asi neporovnatelne s dobrou cesrtvou kavou z extramasiny. ano, existuju aj lacnejsie varianty domacich kavovarov, nie tie na jeden gombik, skor tie pakove /ale take vraj pouzivaju aj spickovy baristi ;-) / no a vysledok je znovu to tom, co do toho nasypes a kolko sa s tym chces babrat. :-) takze tak.
Odpovedať
aha a este si sa pytala kolko stoji taka kava. tak konkretne nas priklad - balenie espressa 16kusov stoji tak 4 az 5.9e. beznou matikou ti vyjde 0,25 az 0,37e.
Odpovedať
@horsey 2-3 kavy tyzdenne si vyzaduju udrzbu? tusim stracame sudnost ...
Odpovedať
Mali sme tassimo a som rada ze som ho predala.ale vyde to dost draho.radsej sme kupili automaticke co zomelie kavu.
Odpovedať
Mali sme Dolce gusto 6 rokov, našli sme niekoľko káv, ktoré boli fajn. Teraz máme Tassimo a tiež v pohode. 2-3 krát do týždňa káva v pohode. Hlavne pre návštevy rôzne kapučína, atD...
Odpovedať
Jedina kapslova použiteľná kava je nesspresso, len bohuzial u nás sa s mne nepochopiteľných dôvodov nedá kúpiť.
Odpovedať
Ja mám z Tchibo a robí dobrú kávu. Mama aj krstná majú Bosch Tassimo, ale nie je taká dobrá ako moja ;-)
Odpovedať
@kriloter Preco by sa nedala kupit? https://www.kavicka.sk/nespresso-orig... alebo Caffe Ricardi.
Odpovedať
@milan209 "2. Si obmedzený len na kupovanie kávy z kapsúl." - blbost.... http://www.ebay.co.uk/p/3-Refillable-... a das si tam kavu, aku chces.... Aj caj.... A ak sa silou mocou bojis napachnutia kavy plastom /co je tiez blbost/, tak si kupis antikorove...: http://shoppingruns.com/product/dolce... @jozeftures mame DG a sme spokojni. Do maleho bytu nebudem kupovat kavovar, co zaberie 1/2 linky. Na dom pojde ale iny....
Odpovedať
Profilova fotka
My mame Turmix TX 150 Nesspreso, kapsule idu orginal nesspreso, kava je drahsia ale dobra, kupila som to v at za 79 eu a este som dostala 30 eu kupon na kavove kapsule, inak kava vyjde dost draho okolo 0,4 eu. Ale je to len na espresso , ale my nepijeme vela kav denne, je to viac menej pre manzela , ja mam najradsej aj tak nescu - Nescafe ESPRESSO , ktora vyjde 100 g 6 eciek, ale mne chuti este viac ako zo stroja a nerobi mi zle na zaludok, ak pijete vela kav odporucam kvalitny stroj - delonghi kavovar magnifica , ale to uz je ina cenova relacia, ale kava z nej je naozaj perfektna a vyjde pomerne lacno , mala som ju v praci, viem porovnat :-) na nete je aj test kavovarov :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?