Ako vybrať umývačku?

Ahojte🙂Dnes som bola vyberať spotrebiče. Nakoniec som sa rozhodla pre Elektrolux, ale umývačku mi pani predavačku poradila Bosch SMV48M30EU. Mate ju niekto? Vybrala som dobre? Nie som s výberom stotožnena, pretože to je moja 1. umývačka a este nemam žiadne skusenosti, ze toto ano a toto nie... Dakujem pekne
Odpovedať
1
2
My sme kúpili tiež túto na odporučenie známeho, ktorý s tým robí. Tiež máme 1. umývačku a som spokojná. Má na vrchu osobitne zásuvku na príbor, vodu si ťahá podľa množstva riadu, takže nemusíš čakať na to, kým ju úplne naplníš. I keď ja to využívam málokedy. Skôr umývať raz za 3 dni. Ale my sme väčšinou len 2, cez víkend niekedy 3-4. Nebanujem, že sme kúpili drahšiu. Mne sa osvedčila.
Odpovedať
@cernusik nemam sice tuto, ale moja skusenost je, ze Bosch spotrebice u mna jednoznacne vyhravaju. Mali sme prvu umyvacku Bosch, doteraz ide, dali sme ju nasim. My sme kupili Siemens, co vraj ma byt este lepsie, ako Bosch, ale mne sa viac pacila ta Bosch-ka. Pracku tiez mame uz druhu Bosch-ku, prva este aj po 10 rokoch ide bez problemov. Posunuli sme ju v rodine, lebo sme potrebovali vacsiu a som s nou opat spokojna.
Odpovedať
Inak ja mám práčku Bosch už 12 rokov tiež a fičí stále.
Odpovedať
Vdaka kočky, to ste ma potesili🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@cernusik pošepkám ti: najdolezitejsiu cast Bosch umyvacky - cerpadlo, resp. pumpu vyvinuli, vyvijaju a vyrabaju v Michalovciach. Kazdorocne v niekolko milionoch kusov. A veruze su skoro nekazove. Urcite kup!
Odpovedať
@p_e_t_r_o_s vdaka🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@cernusik Ďakujem za tip😀Práve riešime výber spotrebičov A táto ma skvelé hodnotenia...takže mám vybraté. ..☺
Odpovedať
boschku sme mali na byte, bezala 8 rokov nonstop, denne aspon raz a funguje stale aj novym majitelom bytu. aj do domu sme si kupili boschku a maximalna spokojnost (hoci iny typ ako vy). je to dobra volba.
Odpovedať
Profilova fotka
Je super myslim ze mame tento typ,zatial spokojnost
Odpovedať
@ajka_k a ostatne si ake vybrala? Ja elektrolux: mikrovlnka EMT 25207Ox, rúru som mala tuto EOC 45651OX ale mi radia aj tuto: EOC5654AOX. Vies mi, prosim ta, poradit pri výbere? Vážnu dosku este nemam a chladničku Whirlpool ART9811, vraj je veľká a beznamrazova.. 🤔
Odpovedať
Profilova fotka
@cernusik praveze ešte žiadne. .uvidím po návšteve stolárA. .rozhodujem sa totiž, že dám bielu rúru, mikro..A tam tiež rozmýšľam nad bosch kami..chladničku asi samsung...Tu máme aj teraz..je super..no frost.signalizácia keď je zlé zatvorená, displej s teplotami V chladničke aj mrazničke. ..Teraz mame ostatne spotrebice zelmer vstavane..Sú super,ale okrem mikrovlnky ich uz nevyrabaju..teda aspon nie su dostupne na sk trhu..ach,keby to niekto vybral za mňa. .A tak aby som bola spokojna☺ 😀
Odpovedať
@ajka_k ved to, uberá to vela energie.. Prosim ta, ta chladnička je aka objemovo? Robi sa v nej námraza? A cena? Prosim ta, napíšeš mi, aky je to model? Vdaka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Bosh umyvacky su u mna jednotka . Mame ju a maximalna spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
@cernusik ohľadom typu a objemu Ti žiaľ neodpoviem, pretože sme ju kupovali pred 5-6-timi rokmi (ale ak bude na nálepke vo vnútornej časti táto informácia, tak to v nedeľu kuknem). Ćo sa týka námrazy, tak tá sa netvorí..Fakt je super táto chladnička...mám ju aj v albume, ale na českej streche (ako sme rekonštruovali kuchyňu). Chladničku sme mali ako prvú:-) Cena bola okolo 500 EUR vtedy..
Odpovedať
Profilova fotka
@cernusik tak našla som to predsa,akú máme, ale vyzerá to tak,že je už nepredajna..určite by som si už kúpila novší model,pretože keby som chcela ten istý, tak mi predaju nejaký "stoják" zo skladu☺ https://m.mall.sk/volne-stojace-chlad...
Odpovedať
Tiez nemame presne tuto umyvacku, ale mame bosch a sme spokojni. Az natolko, ze ked sme teraz kupovali ruru na pecenie tak muz automaticky vybral bosch. :-) Tak verim ze nesklame ani ta.
Odpovedať
Ja ju mam 2 rok a zatial mega spokojnost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, mame vo vybere UMR Bosch SML53L50. Nemate ju niekto? Zda sa mi, ze nema suplik na pribory ale kos na ne. Je to v poriadku? Je to nasa prva umyvacka, tak nemam skusenosti s praktickou strankou. Funguje to tak, ze si nastavim program na ovladacom paneli a zatvorenim dvierok sa spusti? Kedze je cele ovladanie vo vnutri? :-N
Odpovedať
@bobicek nema to byt Bosch SMV53L50EU? tato suplik na pribory nema. ma len kos. nastavis si program, zavres dvierka a spusti sa. nastavis si zvukovy signal po ukonceni a este aj vidis svetlo ak umyva. ak nesvieti, skoncila :-)
Odpovedať
@bromid dakujem, cize neurobim ziadnu chybu, ak zvolime tuto boschku? :-) A ano, Bosch SMV53L50EU ;-)
Odpovedať
@bobicek no nemá suplik na príbor. My sme mali predtým len s kosom na pribor, teraz mame so suplikom a je lepšia. Lepšie sa organizuje riad, ak tam nezavadzá ten kôš.
Odpovedať
nasi ju maju a funguje dobre. ja som sa rozhodoval, ci mat kos alebo zasuvku na pribory, ale co som videl, tak ta boschka umyva velmi dobre aj pribor v kosi. takze ja si ju idem tiez kupit.
Odpovedať
Mna ten suplik laka viac, ale taka boschka je uz nad nas rozpocet... tak asi tiez ostanem pri kosi na pribor... ;-)
Odpovedať
Este mi skuste poradit, ci ma nejaky vyznam, ked ma UMR ten ovladaci panel ''zvonka dostupny''. Da sa regulovat umyvacka aj pocas ''prania''? Alebo je to len vec vkusu?
Odpovedať
@bobicek Kvoli designu celej kuchyne je lepšie maj skryté ovládanie. Umývačku na začiatku nastavíš a už viac nič neriešiš, nie je dôvod mať tlačítka vonku. A ak je čokolvek potrebné, môže sa umývačka kedykolvek počas cyklu otvoriť a nastaviť...ale netuším, čo také by si nastavalo, keď už je spustená.
Odpovedať
@bobicek Na zvonku dostupnom paneli sa po spustení programu nedá nič nastavovať. Jedine otvoriť dvierka a prerušiť program. Ale to môžeš aj pri skrytom paneli.
Odpovedať
Mame 9 rokov bosch a ide ako hodinky
Odpovedať
@bobicek tato umývačka má plastové dno, ak ti môžem poradiť SMV48M30EU je momentálne top z bosch, máš to A++ s príborovou zásuvkou aj nerezovým dnom :-)
Odpovedať
@juri77 jeee, si ma potešil. Dúfam, že sa vydarí.
Odpovedať
Moje skusenosti su asi taketo. Ja mam bosh 6 rokov a bez jednej chyby alebo opravi a umyva na 100%. Moja mama kupila tu istu rok po mne a zacala sa kazit po doch rokoch. Opravar je u nej kazdy mesiac. Vymenil jej uz cele cerpadlo ale stale nevie prist na chybu lebo ked odchadza funguje a po 3 umytiach zase prestane. Naposledy jej povedal ze to uz vzdava aby si kupila novu ze to bol zrejme chybny kus.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?